Gustavo Blanko Leščuk
Gustavo Blanko Leščuk

Realna opcija za Zvezdu - Šahtjorov Gustavo Blanko Leščuk: Svi detalji!

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.07.18. | 14:11

Odluka večeras

Činilo se da će sve biti završeno povratkom Ričmonda Boaćija, ali se ceo posao zakomplikovao i sada je taj transfer na prilično dugačkom štapu. A posle odlaska Aleksandra Pešića te lakše povrede Nikole Stojiljkovića, jasno je da je Crvenoj zvezdi potreban još jedan špic kako bi se napala grupna faza Lige šampiona ili barem Lige Evrope. Pokušavali su crveno-beli sa Frankom Soldanom iz Santa Fea, razmišljali i o pozajmici Braginom Hasana Koke, ali prema poslednjim informacijama MOZZART Sporta trenutno je najrealnija opcija Gustavo Blanko Leščuk!

Kažemo trenutno, jer će se sve znati do večeras, pošto bi crveno-beli do tada morali da prelome ako žele da ubede upravu Šahtjora iz Donjecka da 26-godišnjeg Argentinca puste u Beograd. Sve je naime utanačeno. Samo je na Zvezdi da odluči.

Izabrane vesti

Kako MOZZART Sport saznaje, Leščuk bi došao na jednogodišnju pozajmicu za koju srpski šampion ne bi morao ništa da plati. Ali, zato bi Zvezda na sebe preuzela kompletnu Leščukovu platu plus osiguranje za igrača poniklog u Arsenal de Sarandiju.

Sve skupa ceh bi izašao na 450.000 evra što i nije toliko strašno pod pretpostavkom da bi Gustavo Blanko Leščuk u crveno-belom dresu redovno tresao protivničke mreže. U Šahtjoru je prošle sezone bio na marginama, sve skupa je odigrao svega 224 minuta, postigao tri gola, jedan u prvenstvu.

Ako bi pak pronašao golgetersku formu onda bi Zvezda mogla da kaže da je obavila dobar posao. Pa ko zna, možda ga i otkupila od Šahtjora? Po dogovoru, ta bi je privilegija koštala dodatnih 500.000 evra na kraju sezone.

Međutim, prvo da se vidi da li će Leščuk uopšte doći u Ljutice Bogdana. Sve je na stolu, samo da Zvezda prelomi: da ili ne?

(FOTO: Action Images)


tagovi

Gustavo Blanko Leščuk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara