Humanitarni tiket u podne: Marko Milunović tipuje za KBC Kosovska Mitrovica

Vreme čitanja: 4min | uto. 21.04.20. | 07:40

Trener iz Finske simulacijama ojačava tiket do ukupne kvote 20,48

Neke plrmrnie namere prosto se preklapaju. Naime, pre par dana, kompanija MOZZART već je darovala KBC Kosovska Mitrovica novcem za nabavku zaštitne i ostale sanitetske opreme. Marko Milunović (31) rođen i odrastao u Leposaviću, želi istoj instituciji da pošalje eventualni dobitak u iznosu od 204.800 dinara u sličaju da njegov “Humanitarni tiket u podne” bude prolazan. Finska je država iz koje tipuje s pozicije trenera u Kajaniju, a mi mu za svu volju i želju da pomogne domovinu na početku upućujemo veliki aplauz.

Mozzart donirao sredstva za zaštitnu opremu medicinara bolnice u Kosovskoj Mitrovici

Izabrane vesti

Krenimo u tipovanje uz utakmicu TAJVAN BER – JULON. Oba tima su u odličnoj formi, a posebno Tajvan Beer, koji je vezao pet pobeda i favorit je u ovom meču. Ipak, treba biti oprezan, pošto je Julon nepredvidiv. Gosti su nakon dva poraza početkom aprila vezali tri pobede. Taijvan Ber je slavio kao gost u poslednjem međusobnom meču rezultatom 77:73.

„Biram H1 tip (-5,5), reče naš današnji gost koji je počeo da trenira fudbal u FK Ibar, da bi zatim sedam godina bio član FK Bane iz Raške.

Prelazimo na Steka kup, odnosno stonoteniski izazov u režiji KOPOT - STEPANENKO. Čini se da je reč o potpuno izjednačenim igračima. Dakle, svako može ovde da odnese krajhnju pobedu, pa ovaj meč ocenjujemo kao potencijalno najuzbudljiviji, odnosno najneizvesniji u celom takmičenju. Savet je da se obrati pažnja na igre koje se odnose na hendikep setova, ili na broj poena.

„Igram da će ukupno biti manje od 75,5 poena“...

Prešao je na MOZZART fudbalske simulacije. Šta su one zapravo? DONELI SMO ODLUKU da se najjače evropske fudbalske lige uprkos pandemijskom embargu nastavljaju da se igraju. Tako je barem kada je reč o Mozzartovoj ponudi. Sada možete da se kladite na simulaciju mečeva koji su preostali da se igraju u stvarnosti. Rezultat i kretanje događaja na meču su simulirani i predstavljaju neki od 50.000 već odigranih pravih fudbalskih mečeva. Na primer, kladite se na meč između Juventusa i Lacija, a podaci su sa meča Vest Hem – Arsenal od pre dve godine. Tako stoje stvari, a naš gost na trećem paru bira simulacioni susret Lige šampiona koga igraju BARSELONA (SIM) – NAPOLI (SIM). Sama imena timova privlače pažnju, pa ostaje da se vidi kako će biti na ovom meču. Barselona u poslednja četiri meča simulacija, kada je prvenstvo u pitanju, ima samo jednu pobedu, dok Napoli dve utakmice nije pobedio. Ostaje da se vidi kako će biti večeras.

„Kombinujem 1&GG”, rekao nam je Marko Milunović koji je okom studiranja na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje, počeo je da se bavi trenerskim poslom u FK Kosmet iz Leposavića, gde je tri godine radio za mlađim kategorijama.

Tiket je zatvorio simulacijom meča BAJERN (SIM) – ČELSI (SIM). Ozbiljan derbi u Ligi šampiona. Bajern je u Bundesligi, kada su simulacije u pitanju, prekinuo niz od tri vezana remija i savladao Leverkuzen u gostima. Sa druge strane, Čelsi je dobio tri od prethodnih pet mečeva u Premijer ligi, a u poslednjem je odigrao bez golova na gostovanju Kristal Palasu.

„Kombinujem 1+I&2+II. Dakle najmanje gol u prvom, a dva u drugom delu igre”, iskusno će trener iz stručnog štaba Kajanija.

Ali ima o njemu još nešto da se kaže. Naime, imao je Marko Milunović izlet  u novinarstvo, radio je na RTK2 kanalu u Prištini koji program emituje na srpskom jeziku. Bio je sportski komentator.

 U Finsku je stigao u martu 2017. godine , a u Kajaniju radi od oktobra 2018. godine kao prvi asistent glavnog trenera. Kajani se za one koji ne znaju takmiči kao drugoligaški tim. Marko je između ostalog započeo školovanje za UEFA A licencu pri FSS, ali zbog svih dešavanja oko virusa korona nema predavanja. Nada se da će ubrzo nastaviti sa edukacijom i da će se vratiti svojim redovnim obavezama.

Zak kraj, Marko Milunović izrazio je zadovoljstvo zbog učešća u našoj velikoj akciji. Stegnimo mu palčece u nadi da ćemo upisati dodatni plus u najjačoj akciji plemenitog klađenja. Treba da znate, da niko i nigde, do MOZZART-a ništa slično u kladilačkom smislu ni ne pokušava! Zato vas pitamo, da li znate da je tiket našeg današnjeg gosta 1.412 po redu? Tačno toliko dana trajemo, zato imajte na umu, da je vaša omiljena kladionica svuda i uvek s vama, ma gde da ste.

Ova i slične MOZZART akcije inspirisale su i našeg Samira na igračku ofanzivu, za šta mu sleduje veliki aplaz. A, šta vas inspiriše? Da li ste DONELI ODLUKU da ostanete kod kuće? Ako jeste, onda znajte da smo 24 časa zajedno uz mozzartsport.com i mozzartbet.com sadržaje!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Marko Milunović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu MDD Merhameta, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 20,48, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara