Foto: AFP
Foto: AFP

Reč trenera u Seriji A: Skudeto ide Interu

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.12.20. | 21:43

U anketi ItaSportPress-a 11 od 16 menadžera prvoligaških klubova smatra da će titula na kraju sezone pripasti Nerazurima

Šampionska trka u Seriji A mogla bi ove sezone da bude neuporedivo uzbudljivija u odnosu na prethodne godine. Kolonu posle 14 kola predvode milanski rivali, Milan sa 34 i Inter sa 33 boda, dok je branilac titule Juventus tek na šestoj poziciji sa deset bodova zaostatka za Rosonerima uz meč manje. Ipak, iako je Milan lider i jedini još uvek nema poraz u prvenstvu, treneri klubova iz Serije A veruju da će kroz cilj na kraju sezone prvi da prođe – Inter.

Naime, u anketi ItaSportPress-a, u kojoj je učestvovalo 16 trenera, čak 11 smatra da će Nerazuri prekinuti Juventusovu dominaciju, dok trojica trenera - Bolonjin Siniša Mihajlović, Fiorentinin Čezare Prandeli i Sampdorijin Klaudio Ranijeri - nisu želeli da otkriju svoje glasove.

Izabrane vesti

Trener koji su svoj glas dali kolegi Antoniju Konteu su: Đan Pjero Gasperini, Filipo Iznagi, Euzebio Di Frančesko, Simone Inzagi, Stefano Pioli, Đenaro Gazuto, Fabio Liverani, Reoberto De Zerbi, Marko Đampaolo, Luka Goti i Ivan Jurić.

Milan i Juventus dobili su po jedan glas. Rosoneri od Đovanija Strope (Krotone), inače bivšeg fudbalera kluba sa San Sira, dok je Staroj dami naklonost dao Vinčenco Italijano (Specija). Trećeplasiranu Romu, pa ni Napoli, koji ima meč manje i devet bodova zaostatka za Milanom, niko ne vidi na tronu. Barem ne od menadžera koji su glasali.


tagovi

Antonio KonteSerija AInter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara