REZZIME DANA (nedelja): Inter i Lester baš razočarali

Vreme čitanja: 4min | ned. 19.01.20. | 23:15

Pogledajte ko vam je 19. januara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

JUVENTUS - PARMA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:1

Umela je Parma prethodnih godina da napravi probleme Juventusu i često je znala da se pokaže kao nezgodan rival. I kada ih je pobeđivao, Juventus je to radio uz mnogo muke i truda. Ni večeras nije bilo baš lako, ali se Ronaldo sa dva gola potrudio da Stara dama nastavi seriju pobeda i upiše peti uzastopni trijumf. 

Opširnije pročitajte OVDE.

MILAN - UDINEZE (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 3:2

Za sve one koji su se pitali gde je sve ove vreme Ante Rebić... Evo ga - konačno! Stefano Pioli ukazao mu je šansu u drugom poluvremenu utakmice protiv Udinezea (prvi put zaigrao posle dva meseca u prvenstvu), u momentima dok su Zebre vodile sa 1:0, a hrvatski as uzvratio mu je na najlepši način: prvenac u dresu Milana za 1:1, pa onda u sudijskoj nadoknadi i još jedan za pobedu - 3:2! 

Opširnije pročitajte OVDE.

HERTA - BAJERN (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 0:4

Daleko je kraj sezone, ali kako igra Bajern pod komandom Hansa-Ditera Flika, moglo bi da se dogodi da na leto ni ne traži novog trenera. Posle prvenstvene pauze šampion Nemačke je baš tako, u skladu sa zvanjem prvaka, sa renomeom najvećeg kluba u državi, izašao na teren Olimpijskog stadiona u Berlinu i pregazio Hertu.

Opširnije pročitajte OVDE.

BARSELONA - GRANADA (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 1:0

Ni Rim nije sagrađen za dan, pa ne može ni Kike Setjen za tri treninga da popravi sve što ne štima u timu Barselone. Laknulo mu je, ipak, što je prvak Španije upisao pobedu na njegovom debiju, ali je Granada baš žestoko namučila Mesija i ekipu, koji se rupu u granitnoj odbrani rivala našli tek kada je jedna „ciglica“ ispala iz igre zbog crvenog kartona.

Opširnije pročitajte OVDE.

LORIJAN - PSŽ (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 0:1

Nije lako gledati i analizirati utakmicu u kojoj napada samo jedan tim, a drugi koristi sva moguća dozvoljena sredstva da ga zaustavi. Pari Sen Žermen je napadao od prvog do poslednjeg minuta utakmice u Lorijanu, a prolaz u osminu finala Kupa Francuske obezbedio je zahvaljujući golu Pabla Sarabije u 80. minutu utakmice.

Opširnije pročitajte OVDE.

LIVERPUL - MANČESTER JUNAJTED (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:0

Mančester junajted je bio konkurentan na Enfildu, u drugom poluvremenu i prilično opasan po gol Liverpula, ali mreža se tresla samo iza leđa Davida de Hee, a bodovi apsolutno otišli na stranu boljeg tima. Redsi su golovima Virdžila van Dajka i Mohameda Salaha srušili ljutog rivala, koji je ozbiljno podigao formu u poslednje vreme, ali večeras nije uspeo da spreči sastav Jirgena Klopa da se odalji na ogromnih 16 bodova udaljenosti od Mančester Sitija.

Opširnije pročitajte OVDE.

 

PRECRTANO

LEĆE - INTER (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 2:2 

Skudeto je sve dalje. Inter kao da gubi snagu u šampionskoj trci, pošto je i u drugoj uzastopnoj prvenstvenoj utakmici osvojio samo bod. Ovoga puta ekipa Antonija Kontea saplela se u Lećeu na stadionu Via del Mare, pa je lider Juventus večeras bio u prilici da se dodadno utadlji na tabeli.

Opširnije pročitajte OVDE.

BARNLI - LESTER (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 2:1

Posle one neverovatne serije od osam pobeda, Lester je ušao u krizu i polako pada. Lisice su danas doživele četvrti poraz na poslednjih šest premijerligaških mečeva. Ukupno imaju samo dve pobede u minulih sedam mečeva. Istina, imali su i težak raspored sa očekivanim porazima od Liverpula i Mančester Sitija, ali su upisali i neke neplanirane kikseve protiv Noriča, Sautemptona i danas u Barnliju gde je domaćin preokretom slavio 2:1.

Opširnije pročitajte OVDE.

BILBAO - SELTA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:1

Nekako kao da je moglo da se nasluti. Bilbao je u seriji remija, a Selta prosto ne ume da pobedi. Nagoveštavalo je da će se dva rivala „poljubiti“ u 20. kolu Primere i tako je i bilo. Bilbao je imao pre ovog kola tri uzastopne nerešene utakmice. Kod kuće sa Eibarom, pa onda dva velika boda, osvojena u gostima protiv Reala i Sevilje. Duel sa Seltom je trebalo da posluži da se pobedom potvrde ta dva vredna remija na strani. Međutim, nekad stvari ne idu onako kako je zamišljeno.

Opširnije pročitajte OVDE.

BENEVETNO - PIZA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:1

Benevento je razočarao, bio je veliki favorit, vodio je golom Masima Kode od 10. minuta, ali je već bilo nerešeno u 18. minutu golom Alesandra Tuje. Domaćin je pokušavao, napdao i stvarao šanse, ali nije uspeo makar još jednom da zatrese protivničku mrežu. Gosti su ostali sa igračem manje u poslednjih pet minuta utakmice, ali ih to nije sprečilo da stignu do vrednog boda.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara