REZZIME DANA (petak): Drugoligaši izneverili

Vreme čitanja: 3min | pet. 19.01.24. | 23:44

Pročitajte ko vam je doneo novac 19. januara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BENFIKA - BOAVISTA (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 2:0

Sat vremena je Benfika tražila put do gola Boaviste, a otpor gostiju slomio je Anhel di Marija golom i asistencijom za novu u nizu pobeda lisabonskog kluba. Uspeli su Orlovi da stignu do osme uzastopne pobede u svim takmičenjima i tako održe korak u odnosu na lidera Sporting koji je ostao na samo bod prednosti.

INTER - LACIO (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 3:0

Trenutno je lider Serije A, u Ligi šampiona je prošao grupnu fazu, a od večeras je i finalista Superkupa Italije, treću godinu uzastopno. U konkurenciji na tri fronta Inter gazi sigurnim korakom, a posebno impresivan učinak beleži u duelima sa epitetom derbija. U situacijama kada su dueli imali najveći znaaj, ili protiv najvećih rivala, Nerazuri ove sezone deluju najubedljivije što su potvrdili i večeras, rutiniranjem Lacija (3:0).

Opširnije OVDE.

ALAVES - KADIZ (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:0

Kadizovoj agoniji ne nazire se kraj, tone sve dublje i dublje, i da komšijski klubovi Almerija i Granada nisu loši koliko jesu, verovatno bi sada tavorio na dnu. Mada je i ovako u nezavidnoj situaciji. Ekipa Luisa Garsije – makar je do večeras ona bila njegova - i posle 21. kola nalazi se u zoni ispadanja pošto je na gostovanju Alavesu pretrpela novi poraz, treći vezani u Primeri – 1:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

BERŽERAK - LION (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 1:2

Kup takmičenja riznica su brojnih ostvarenih snova iz domena naučne fantastike, a jedan takav ugašen je večeras uz dosta muke. Uprkos borbenom izdanju i činjenici da su uspeli da pariraju Lionu do završnie susreta, fudbaleri Beržeraka eliminisani su u šesnaestini finala Kupa Francuske (1:2).

Opširnije OVDE.

GVINEJA - GAMBIJA (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 1:0

Morala je Gvineja da preživi uvodnu fazu kako zna i ume bez pomoći najboljeg igrača Serua Girasija, a već posle dva kola jasno je da će u toj nameri i uspeti. Pogotkom Agibua Kamare u 70. minutu, ekipa Kabe Dijavare trijumfovala je 1:0 protiv Gambije i tako došla do četvrtog boda na Kupu afrčkih nacija, a to će zahvaljujući sistemu takmičenja gde dalje idu i četiri najbolje trećeplasirane sigurno biti dovoljno za plasman u osminu finala.

Opširnije OVDE.

DEINZE - LIRS (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 4:0

Vratio se Denize na pobednički kolosek i istovremeno produbio negativnu seriju Lirsa koji je črtvrti put uzastopno ostao praznih šaka. Pobedu domaćina je het-trikom režirao Lenart Mertens, a tačku je stavio Nikolas Mersije golom za konačnih 4:0.

PRECRTANO

VILEM - AJAKS 2 (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:1

Lider drugog ranga takmičenja u Holandiji prosuo je nove bodove četvrtim remijem ove sezone, uz tri poraza. Domaćin je poveo već u šestom minutu, ali je prednost ispustio samo osam minuta kasnije. Usledila je ofanziva Vilema, ali se rezultat do kraja utakmice nije menjao.

SANDERLEND - HAL (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 0:1

Tek što je stigao u klub, već je Fabio Karvaljo počeo da se dokazuje u Halu. Pozajmljeni fudbaler Liverpula je u tek drugog utakmici za novi tim postigao prvenac i Tigrovima doneo pobedu na gostovanju Sanderlendu, preskočivši ga tako na tabeli.

HOLŠTAJN KIL - A. BRAUNŠVAJG (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:2

Najprijatnije iznenađenje prvog dela Cvajte i lider druge nemačke lige dobio je šamar na startu drugog dela sezone. Holštajn Kil je pred svojim navijačima poražen od pretposlednjeg tima prvenstva, i to nakon što je u ranoj fazi meča poveo. Ipak, Braunšvajg je pred odlazak na pauzu izjednačio, a u 57. minutu na veliko iznenađenje režirao preokret i došao do pobede, treće vezane!

GENT - MEHELEN (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:2

Veliko iznenađenje u Belgiji. Mehelen je zadao bolan udarac Gentu u šampionskoj trci pošto ga je savladao pred njegovim navijačima. Domaćin je uspeo da nadoknadi gol zaostatka iz prvog poluvremena u 60. minutu, ali umesto preokreta, pristalice Genta doživele su šok u finišu kada je Mehelen još jednom stigao do vođstva i odneo čitav plen sa sobom.


tagovi

rezzime danaklađenje rezzime tipovanjarezzime

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara