REZZIME DANA (petak): Irci dali, Irci i uzeli....

Vreme čitanja: 3min | pet. 20.09.19. | 23:07

Pogledajte ko vam je 20. septembra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

ŠALKE - MAJNC (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:1
​Namučili su se momci u plavom večeras da trijumfuju, ali su imali sreće jer je probuđeni vezista Amin Arit uspeo da probije čvrst bedem Majnca u 89. minutu. Videvši da su saigrači nemoćni da zadaju poslednji udarac gostima, Marokanac je uzeo loptu sa desnog krila od Engleza Kenija i majstorskim udarcem spoljnom pogodio za treći vezani prvenstveni trijumf Šalkea.

Opširniji izveštaj pročitajte OVDE

SUNDSVAL - JURGORDEN (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 1:4
Sve je bilo gotovo u prvih 45 minuta kada je lider švedske lige demonstrirao silu i na krilima sjajnog Emira Kujovića stigao do nedostižnih 3:1. U nastavku je favorizovani gost samo održavao prednost, a tačku na uspešan izlet u Sundsvalu stavio je dvostruki strelac Jonatan Ring u 63. minutu na pas upravo Kujovića.

CSKA SOFIJA - CARSKO SELO (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:0
Izgledalo je da će tim Ljupka Petrovića imati dosta problema sa žilavim gostima, ali je u nastavku sve došlo na svoje mesto. Uozbiljili su se domaći fudbaleri i za samo 45 minuta spakovali tri komada. Očigledno je bilo da je kvalitet na strani sofijskih Armejaca i bilo je potrebno samo ih motivisati na pravi način. 

RID - JUNIORS (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:1
Nervirali su uporni gosti u prvih 45 minuta sve vas koji ste čekali keca. Nikome sigurno nije bilo prijatno posle 1:1 na pauzi, ali je u nastavku Rid demonstrirao kvalitet i uz dva laka pogotka (prvi sa penala u 61. minutu) stigao do očekivanog trijumfa koji vam je omogućio da se "oparite". 

KALJARI - ĐENOVA (tgg GG, kvota 1,67) - rezultat 3:1
U svim projekcijama eksperti za italijanski fudbal ubrajali su Kaljari u krug potencijalno najprijatnijih iznenađenja sezone, ali posle prelaznog roka iz snova početak sezone – iz košmara. I činilo se da će se još jednom temperamenti Sardi probuditi obliveni znojem, ali su izabranici Rolanda Marana večeras konačno smogli snage da iz trećeg pokušaja upišu prvu pobedu na Sardenji. Đenova je opasno zapretila, ali je na kraju morala da nazad krene pognutih glava – 3:1 za Kaljari u četvrtom kolu Serije A. Rezultat iz vaših snova, jer ste verovali u efikasan meč.

Opšrinije pročitajte OVDE

VOTERFORD - DUNDALK (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:1
Kada je ovaj par u pitanju Irci su vam ispoštovali. Jedan, ali za vas mnogo vredan pogodak postigao je Dundalk. I to u 38. minutu. Verovatno niste imali mira do kraja susreta, ali ste trijumfalno podigli ruke u znak pobede gostiju.

PRECRTANO

TVENTE - HERAKLES (tip 1, kvota 2,45) – rezultat 2:3
Meč koji vam nije ostao u lepom sećanju. Sve što je išlo na vašu vodenicu kratko je trajalo. Igrao se peti minut kada je ekipa iz Enšedea preko Kantelpiedra povela sa 1:0. Domaćin je stao što su gosti znali da iskoriste. Izjednačili su do poluvremena, potom preko Maura Žuniora došli do dva gola prednosti. Počasni pogodak Tventea u 90. minutu nije vam razvukao osmeh na lice.

ŠAMROK - SENT PATRIK (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 0:0
Možda i kiks večeri. Bio je Šamrok apsolutni favorit protiv Sent Patrika. Nije postojala dilema pre meča. Međutim, gosti su defanzivnom varijantom stigli do boda. I pripredili vam veliko razočaranje. Mada krivica je na strani domaćina.

OSASUNA - BETIS (tip 1, kvota 2,40) – rezultat 0:0
Malo toga smo videli u Pamploni. Verovatno ste verovali da će domaćin iskoristi prednost domaćeg terena i doneti vam dobitak na kvotu 2,40. Međutim, od toga nije bilo ništa. Istina, bilo je šansi na obe strane. Nije vredelo. 

SAUTEMPTON - BORNMUT (tip 1, kvota 2,15) – rezultat 1:3
Gosti su slavili jer su bili bolji u prvom poluvremenu kada su Nejtan Ake posle kornera i mladi Hari Vilson posle sjajne akcije lako matirali domaćeg golmana za velikih 2:0. Sautempton se vratio u igru početkom drugog dela preko Vard-Prouza koji je iskoristio najstrožu kaznu u 52. minutu, ali to je bilo sve...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara