REZZIME DANA (sreda): Prošao je samo ko je zaobišao Viljareal, Fjorentinu i Siti

Vreme čitanja: 4min | sre. 06.12.23. | 23:16

Pogledajte ko vam je doneo novac 6. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ŠEFILD JUNAJTED – LIVERPUL (tip 2, kvota 1,20) – rezultat 0:2

Zakazali su ofanzivni igrači Liverpula, pa i taj gol Dominika Soboslaja za konačnih 2:0 u četvrtom minutu sudijske nadoknade, ali defanzivci su svoje obavili. Trent Aleksander Arnold je centrirao iz kornera, a Virdžil van Dajk bio najprisebniji i u tom 37. minutu verovatno odlučio pitanje pobednika. Pa ipak, mnogo teže je Liverpul stigao do bodova no što se očekivalo. Opširnije OVDE.

JANG BOJS – LOZANA (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 1:0

Kad se sretnu prvi i poslednji na tabeli obično rasplet bude ovakav, mada treba priznati da je Lozana naterala Jang Bojs da se propisno preznoji za pobedu. Odolevala je sve do 76. minuta, ali za više nije imala snage. Žan Pjer Ensame joj presudio, pa ste mogli da zaokružite i ovaj par.

KLUB BRIŽ – VAREGEM (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 4:0

Jeste Kup, ali jeste i razlika u klasi. Uostalom, razlika i u ligama, a Klub Briž ju je podvukao debelim flomasterom. I to po hitnom postupku, Andreas Skov Olsen je u 16. i 19. minutu nagovestio krajnji rasplet, da bi početkom drugog poluvremena Tijago sa dva brza gola otklonio i ono malo dilema – ako ih je bilo – oko konačnog ishoda.

FULAM – NOTINGEM FOREST (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 5:0

Bilo je solidnih utakmica Fulama ove sezone, bila je čak i poneka dobra, ali ova je svakako bila – najbolja. I ne samo zbog rezultata, nego još više zbog utiska koji su ostavili Kotadžersi. Tečne akcije, prelepi golovi – nesumnjivo najtraktivniji bio je drugi gol Raula Himeneza. Na kraju ubedljivih 5:0 za domaći tim i fin dobitak za sve koji su se osmelili da ovde tipuju keca.

MARSELJ – LION (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 3:0

Nije bilo navijača, ali najvažnije – nije bilo ni onih nenormalnih izgreda navijača koji su kamenovali autobus sa Lionovim igračima. Nažalost po goste, nije bilo ni reakcije tih istih fudbalera. Marselj je prosto ove sezone mnogo bolji tim, a golovi Vitinje, Murilja i Pjer-Emerika Obamejana – koji je pride bio i dvostruki asistent – to su i u praksi pokazali. Opširnije OVDE.

SELTIK – HIBERNIJAN (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 4:1

Ovde verovatno nije ni moglo da bude iznenađenja, jer ona su u prvenstvu Škotske retka kao Halejeva kometa, barem kada govorimo o Seltikovim utakmicama. A kako je Hibernijan to jedno svoje napravio kao domaćin protiv Kelta (0:0) onda je ovde mogao da očekuje surovu osvetu. Oh Hjongju je prvim i poslednjim golom zaokružio dobro izdanje Seltika, a pogađali su i O’Rajli i Palma, Hibernijan je ovde statirao.

LEVERKUZEN – PADERBORN (tip 1, kvota 1,10) – rezultat 3:1

Sabriken je šokirao Ajntraht, ali Leverkuzen nije sebi dozvolio takvo poniženje u Kupu Nemačke. Mada je pitanje po koju cenu, jer je ostao bez sueprtalentovanog Florijana Virca, koji svako malo muči muke sa povredama. Za Paderborn nije bio nužan. Viktor Bonifejs, pa Patrik Šik, na kraju i Ezekijel Palasios za uverljivu pobedu. Opširnije OVDE.

PRECRTANO

VILJAREAL – MAKABI HAIFA (tip 1, kvota 1,38) – rezultat 0:0

Mogao je Viljareal da pobedom sustigne Ren na čelu tabele i da tako sebi obezbedi luksuz da mu u poslednjem kolu i bod bude dovoljan za prvo mesto na tabeli Grupe G, ali na kraju će morati da pobedi Francuze, jer je razočarao i navijače i sve one koji su gađali keca na ovom meču. Bili su Španci mnogo bolji u prvom poluvremenu i očajni u drugom, pa je izmučeni Makabi mogao i do celog plena. Ovako, ispao je iz Lige Evrope. Bar večeras neće ih niko sažaljevati, jer ovo je bio najigraniji par dana.

FJORENTINA – PARMA (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 2:2

Očekivalo se da Fjorentina imati mnogo lakši posao u osmini finala Kupa Italije, jer iako je Parma prva na tabeli Serije B – opet je drugoligaš. Međutim, izgleda da je već sada spremna i za elitu. Ili je bar uhvatila Violu na spavanju, pa su Adrijan Bernabe i Anže-Joan Boni u razmaku od 21. do 23. minuta doneli Parmi veliku prednost. Uspela je Fjorentina da se vrati golovima Embale Enzole i Rikarda Sotila, ali to je bilo dovoljno samo da se meč odvede u produžetak, a znamo već – za tikete je to već kasno.

ASTON VILA – MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,70) – rezultat 1:0

Arsenal prvi, Liverpul drugi, a iznad vladajućih šampiona iz Mančester Sitija sada i – Aston Vila. Apsolutno zasluženo. I zbog igara u dosadašnjem toku sezone, a i zato što je to treće mesto prisvojila u direktnom okršaju sa Građanima. Odigrala je – maestralno. Samo za prvo poluvreme 13 šuteva ka Sitijevom golu – to se Pepu Gvardioli nikad nije desilo – ukupno 22! I jedan u golu, autor je bio Lukas Bejli. Savet samom sebi – ne protiv Aston Vile ove sezone. Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara