REZZIME DANA (subota): Liga nacija bez greške, Linkoln i Telstar pokvarili veče

Vreme čitanja: 4min | sub. 10.10.20. | 23:27

Pogledajte ko vam je 10. oktobra doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

ŠPANIJA - ŠVAJCARSKA (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 1:0

Jedan poklon i kraj. Ali poklon vredan tri boda za reprezentaciju Španije, koja je savladala Švajcarsku minimalnim rezultatom zahvaljujući pogotku Mikela Ojarzabala u 14. minutu polse kardinalne greške odbrane gostiju. Taj pogodak je toliko presekao Švajcarce da oni do kraja meča na stadionu Alfredo di Stefano nisu uspeli praktično nijednom da ugroze gol Davida de Hee.

Opširnije ovde.

UKRAJINA - NEMAČKA (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 1:2

Prva pobeda Nemačke u novom izdanju Lige nacija. Ali, ova nije mogla da im izmakne. Oslabljena Ukrajina se još potrudila i da počasti golom Pancere i pokloni im pobedu. Igrali su Ukrajinci u jačem sastavu nego pre nekoliko dana u Francuskoj. Bili su u timu Jarmolenko, Malinovski, Jaremčuk, ali i dalje im je nedostajao veliki broj igrač koji su se zarazili Kovidom ili su morali u karantin, maltene svi iz Šahtjora, zato što su im klupski drugovi bolesni.

Opširnije ovde.

CRNA GORA - AZERBEJDŽAN (tip 1, kvota 1,87) - rezultat 2:0

Crnogorci su u idealnim trenucima utakmice postizali golove. Prvi je bio delo Stevana Jovetića nakon odličnog centaršuta Seada Hakšabanovića iz kornera u devetom minutu, dok je drugi postigao vezista Budućnosti Igor Ivanović u 72. minutu. Ivanović je kaznio reakciju Balula Mustafazde, oduzeo mu loptu na nekin 25 metara od gola Azerbejdžana, a potom rešio pobednika.

Opširnije ovde.

PORTSMUT - MILTON KEJNS (tip 1, kvota 1,77) - rezultat 2:1

Gosti su napadali tokom čitave utakmice, imali 19 udaraca ka protivničkom golu i 72 posto loptu u svom posedu, ali je gol više postigao domaćin i stigao do druge uzastopne pobede u Ligi 1. Svi golovi su postignuti u prvih 25 minuta utakmice. Za domaćina su pogađali Nejlor i Harison, dok je jedini pogodak za goste dao Skot Frejzer.

ESPANJOL - ALKORKON (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 1:0

Ispao je Espanjol prošle sezone iz društva najboljih španskih timova, a kako je krenuo u ovoj pokazuje jasnu ambiciju da se ekspresno vrati. U Kataloniji je gostovao Alkorkon i držao se sve do 78. minuta, kad je Raul de Tomas sjajnim potezima prevario nekoliko protivničkih igrača i obezbedio zaokruživanje keca na tiketima.

Opširnije ovde.

PSŽ W - MONPELJE W (tip 1, kvota 1,35)- rezultat 4:0

Po uzoru na muške kolege, dele lekcije po Francuskoj i dame Pari Sen Žermena. U Pariz su došle devojke Monpeljea i sve u 15. minutu bilo im je jasno da je to samo ekskurzija. Devojke iz glavnog grada su za frtalj sata dale dva gola, u nastavku utakmice još toliko i opravdale ulogu lidera prvenstva.

VARAŽDIN - CIBALIJA (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 2:0

Nije Varaždin toliko loš kao što rezultati pokazuju. U minule tri runde hrvatskog prvenstva zabeležio je tri poraza, ali se mora napomenuti da su mu rivali bili Dinamo, Hajduk i Osijek. Sve je gubio tesno. Zato u okviru šesnaestine finala kupa nije bilo problema protiv Cibalije, koju je načeo Obregon u 65, a dokrajčio Droždek u 81. minutu.

SAO PAOLO M20 - BOTAFOGO M20 (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 2:1

Lak posao za nade sa Murumbija. Sao Paolo je u vrhu tabele, igrao je kući, Botafogo još nema pobedu u prvenstvu i to je bilo dovoljno da se opredelite za keca. Domaćin je ispoštovao preko Santosa i Koste, a primljeni gol u nadoknadi vremena nije vas mnogo potresao, jer je sve maltene bilo rešeno.

PRECRTANO:

LINKOLN - BRISTOL ROVERS (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:2

Linkoln nije uspeo da kruniše izuzetnu formu sa starta sezone i opravda ulogu favorita na početku meča. Domaćin je čak i poveo na početku drugog poluvremena preko Luisa Monstme, ali su već do 58. minuta Deli i Hanland doneli preokret Bristolu i postavili konačan rezultat meča.

TELSTAR - OS BV (tip 1, kvota 1,72) - rezultat 1:1

Ovo baš boli. Telstar je kvalitetniji tim, bolje pozicioniran na tabeli, rano je stekao prednost, već u petom minutu, ali... Iako je delovalo da sve ide na vodenicu domaćina, rezervista Kas Peters je u trećem minutu nadoknade pogodio za iznenađenje, srušivši tikete svima koji su čekali keca.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara