REZZIME DANA (utorak): Aston Vila i Vulverhempton prilično ubedljivi

Vreme čitanja: 3min | uto. 24.08.21. | 23:27

Pogledajte ko vam je doneo novac 24. avgusta

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

LIDS - KRU (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 3:0

Malo ko je sumnjao u lagani kec, četa Marsela Bjelse je na kraju ubedljivo slavila, ali da nije sve išlo glatko govori detalj da je protivnik načet tek u 79. minut. Junak je Herison, koji je prvo namestio gol Filipsu, a zatim do 90. minuta dva puta zatresao mrežu.

STOUK - DONKASTER (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 2:0

Domaćin je u potpunosti nadigrao Donkaster i ostavio ga na samo jednom udarcu u okvir gola. Kad se izvuče statistika i u njoj pročita da je Stouk čak 15 puta šutirao ka golu (šest u okvir), pobeda 2:0 mogla je biti ubedljivija.

BRENTFORD - FOREST GRIN (tip 1, kvota1,43) - rezultat 3:1

Kombinovani sastav Brentforda je morao da juri zaostatak protiv autsajdera. Odbrana mu je poklekla već u osmom minutu, a izjednačenje je pronašao tek nakon sat vremena igre. Visa je poravnao, a Mbuembo i Fors su se u 75, odnosno desetak minuta kasnije postarali za prolaz dalje.

BEROU - ASTON VILA (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 0:6

Strašan meč odigrala je Aston Vila protiv Beroua. Oduvala je domaćina u Kupu sa 6:0. Takav ishod najavio je Arčer u 10. minutu, a onda je El Gazi sa dva gola pogurao Vilu do sigurne prednosti na poluvremenu. Do kraja utakmice Arčer je stigao do het-trika, a i Žilber je bio precizan.

SVONSI - PLIMUT (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 4:1

Da bog poživi Morgana Vitakera! Mladi napadač Svonsija, koji ima 20 godina i tek se probija na velikoj sceni, najzaslužniji je što je ovde došao „kec“. Labudovi su poveli, Plimut je izjednačio u 63. minutu i taj rezultat je bio na snazi do 11 minuta pre kraja. A, onda je na scenu stupio Vitaker, koji je postigao tri gola do poslednjeg zvižduka sudije i doneo svom timu prolaz dalje i vama zaokruženi par na tiketu.

HADERSFILD - EVERTON (tip 2, kvota 1,75) – rezultat 1:2

Ovo je bilo na mišiće! Odigrao je Hadersfild mušku utakmicu protiv favorizovanog Evertona i kapitulirao je tek deset minuta pre kraja. Taunsend je tada našao put do mreže domaćih i doneo Karamelama „bronhi“, kao i put u sledeću fazu takmičenja. Statistički parametri su bili na strani Hadersfilda, ali na semaforu su stajale važnije brojke.

MILVOL - KEMBRIŽ (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 3:1

Lagano. Iako je Kembridž bio taj koji je prvi potegao „pištolj“. Studenti su došli u vođstvo preko Vilijamsa u 33. minutu, ali magija Jazbine, kako se zove stadion Milvola, nimalo omiljen za gostujuće timove, onda se probudila. Već do poluvremena Lavovi su okrenuli golovima Mareja Valasa za samo četiri minuta, dok je pogodak Meta Smita u 54. minutu rešio sve dileme i omogućio da se ovaj „kec“ lagano zaokruži, bez stresa.

ZAMALEK - EL ENTAG (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 2:0

Šampion Egipta za ovu sezonu je Zamalek. I završio je šampion ovu sezonu na šampionski način, a tako je i krenuo meč posle gola Sajeda u 6. minutu na asistecniju Bečarkija. Asistent je u 88. minutu postao strelac i na taj način je stavio tačku na ovu utakmicu.

KPR - OKSFORD (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0

KPR je odradio čitav posao već u prvom poluvremenu tako da vas nije mučio, već ste odmah mogli da znate da će KPR do trijumfa. Diki je bio precizan u 26. minutu, a onda je Čejmbers Pariljon u 40. minutu postigao autogol i time je zapravo meč bio rešen.

NOTINGEM FOREST - VULVERHEMPTON (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 0:4

Malo ko je mogao da očekuje da će Notingem ovako da se istopi posle prvih 45 minuta. Ali, potom je Vulverhemptom krenuo da melje i posle toga nije bilo spasa. Prvo je Sais pogodio u 58. minutu, da bi Podens dva minuta kasnije duplirao prednost. Do kraja utakmice Vulvsi su stigli do još dva gola, preko Trinkaa i Gibs Vajta.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara