©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Seltik nam jedino lupio čvrgu

Vreme čitanja: 3min | pon. 10.08.20. | 07:58

Pogledajte ko vam je 9. avgusta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

RENDŽERS - SENT MIREN (tip 1, kvota 1,20) - 3:0

Jako dobar odabir utakmice. Kada je Mekarti postigao autogol, najavio je da će Rendžers do pobede, a u to ste mogli da se uverite u nastavku. Morelos je dao još dva gola za domaćina, prvi u 69, a drugi u 74. minutu utakmice i time je stavljena tačka na svaku dilemu.

INTER TURKU - HAKA (tip 1, kvota 1,55) - 2:0

Niste morali mnogo da čekate, Inter je rano stigao do prednosti. Igrao se 25. minut utakmice kada je strelac bio Furolm i time je najavio da će Turku do trijumfa. Ovaj tim dao je još jedan gol do kraja utakmice, igrao se 93. minut, a Ojala je u toj situaciji bio strelac.

JANG BOJS - SION (tip 1, kvota 1,35) - 3:1

Jeste Sion Stara mušterija, jeste padao 15 puta uzastopno, ali put ka trofeju nacionalnog kupa uvek samo po sebi nosi određenu dozu neizvesnosti. Tako je bilo i u današnjem polufinalu u Bernu, gde se domaćin ozbiljno pomučio kako bi stigao do velikog finala, iako je od 40. minuta igrao sa igračem više - 3:1 (0:0).

Opširnije OVDE.

FALKENBERG - MALME (tip 2, kvota 1,40) - 0:1

Jako lepo pogođena dvojka, a nije bilo baš lako gostima da dođu ovde do trijumfa. Zato što je Telin dobio crveni karton, pa je Malme u 8. minutu ostao sa igračem manje. A samo dva minuta kasnije Berge je pogodio za 0:1 i uspeo je Malme da dođe do pobede na ovom meču suštinski sa igračem manje.

ČUKARIČKI - RAD (tip 1, kvota 1,23) - 3:0

Veliki jaz vlada u Superligi. Ne govorimo samo o mečevima Crvene zvezde i Partizana, večeras su Čukarički i Vojvodina pokazali da su za koplje ili dva daleko ispred većeg dela konkurencije. Brđanima je trebalo deset minuta da Radu spakuju tri komada i da reše meč.

Opširnije OVDE.

PARTIZAN - JAVOR (tip 1, kvota 1,13) - 4:0

Ni ovog puta tradicija nije izneverena. Ako su Kruševac i Novi Pazar godinama crne tačke, onda za Parni valjak nema rupe na putu kad se trka sa Javorom. Kao što je poslednjih sedam sezona pravio razliku protiv tima iz Ivanjice, tako je u trećoj superligaškoj etapi slavio 13. uzastopnu pobedu. I donekle se iskupio za sramna izdanja iz prva dva meča novog prvenstva – 4:0.

Opširnije OVDE.

KORTRAJK - VAS BEVEREN (tip 1, kvota 1,60) - 1:3

Ovo baš nije dobro prošlo. Hejmans je doveo goste u prednost u 10. minutu, a onda je Mbojo iz penala izjednačio u 51. Tu je bila šansa za domaćina da preokrene, ali je na kraju izgubio. Koita u 68. i Hejmans u 91. minutu su bili precizni i Beveren je tako došao do tri boda.

AL AHLI - ENPI (tip 1, kvota 1,20) - 2:0

Sigurna pobeda Al Ahlija. Niste morali mnogo da brinete, mada treba reći da je na poluvremenu bilo 0:0. Kasnije je domaćin uhvatio ritam, dao je dva gola i rešio duel. Prvo je strelac bio Hani u 64. minutu, a posle njega strelac je bio Malul u 95. minutu utakmice.

ROZENBORG - SARPSBORG (tip 1, kvota 1,95) - 5:1

Demonstacija sile i to na ovakvoj kvotu. Asen je u 4. minutu bio precizan i tako je Ronzeborg došao u prednost, da bi Kulibali izjednačio u 26. minutu i tako se otišlo na odmor. A u drugih 45 minuta Rozenborg je dao čak četiri gola, Holse je bio dvostruki strelac i mogli ste da zaokružite ovog keca.

PRECRTANO

KILMARNOK - SELTIK (tip 2, kvota 1,22) - 1:1

Ko je mogao da očekuje da ćete imati problema sa ovom utakmicom, posebno kada je Riči bio precizan u 11. minutu utakmice i sve je izgledalo da ide po planu. Ipak, Kilmarnok je uspeo da dođe do izjednačenja u 24. minutu sa kreča i ispostavilo se da su to bila jedina dva gola na ovoj utakmici.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara