Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Kiks iz Afrike najbolniji

Vreme čitanja: 3min | sub. 06.04.24. | 08:21

Pogledjate ko vam je doneo pare, a ko vas je prodao 5. aprila

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

RUDEŠ - OSIJEK (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 2:3

Domaćini su poveli, ali su nakon sat vremena utakmice imali dva gola zaostatka. U 79. je Tomislav Mrčela uspeo da vrati neizvesnost i probudi nadu u redovima Rudeša, međutim, gosti su sačuvali prednost i opravdali ulogu favorita protiv "fenjeraša". Osijek se sa ova tri boda vratio na četvrto mesto hrvatskog prvenstva, dok je Rudeš na začelju sa samo sedam bodova iz 29 utakmica.

AL HALIDŽ - AL HILAL (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 1:4

Uspeo je Al Hilal bez problemada opravda ulogu favorita i bez povređenog Aleksandra Mitrovića. Iako su gosti poveli već u sedmom minutu, dva minuta kasnije usledio je odgovor Al Halidža. Ipak, snove rivala urušio je Malkom sa dva gola i tako trasirao put do nove pobede.

DAMAK - AL NASR (tip 2, kvota 1,47) - rezultat 0:1

Morali su Brozović i Laport da vade kestenje iz vatre u gostima Damaku. Uspeo je domaćin da odoli pred nalerima rivala sve do sudijske nadoknade, ali je onda Argentinac na asistenciju Hrvata postigao gol vredan celog plena.

LIL - MARSELJ (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 3:1

Nakon miroljubivog prvog poluvremena, drugi deo večerašnjeg okršaja pokazao je zašto je Lil najuspešniji domaćin u Ligi 1 ove sezone, a Olimpik Marselj najpoželjniji gost.

Opširnije OVDE.

ROTERAM - PLIMUT (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 0:1

Gosti su opravdali vaša očeivanja i slavili u utakmici koja bi vrlo lako za Plimut mogla da znači i opstanak u Čempionšipu. Domaćinu ovaj meč ništa nije nzačio jer je on maltene već jednom nogom u Ligi 1, dok će navijači Plimuta zajedno sa vama da slave Balija Mumbu i gol u 32. minutu.

AL AHLI - SIMBA (tip 1, kvota 1,37) - 2:0 (0:0)

Ovde smo bili sigurni. Posle nešto slabijeg prvog poluvremena, domaćin je zaigrao znatno bolje u nastavku i došao do sigurne pobede.

PRECRTANO

AJNTRAHT FRANKFURT - VERDER (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:1

Pre mesec dana, u susretu sa Borusijom Dortmund, Miloš Veljković se vratio na teren posle povrede usled koje je bio primoran na višemesečnu pauzu, međutim ni sa srpskim defanzivcem u konkurenciji Verder nije uspeo da pronađe željenu formu i izbegne košmarni mart tokom kojeg nije osvojio ni bod. Kraj crne serije stigao je u prvom aprilskom susretu, a bod posle četiri vezana poraza potpisao je upravo Veljković. Uspeo je srpski štoper golom u 62. minutu da donese prednost gostima u Frankfurtu, ali je ekipa iz Bremena u tri minuta pomračenja ispustila pobedu i morala da se zadovolji remijem (1:1).

Opširnije OVDE.

SALERNITANA - SASUOLO (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 2:2

Gosti vodili do nadoknade i bili bolji, ali se kući vraćaju samo sa mršavim bodom.

Opširnije OVDE.

LE MAN - AVRANŠ (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 3:4

U dramatičnoj završnici gosti su uspeli da preokrenu i stignu do pobede koja im produžava nadu da bi mogli do opstanka u drugoligaškom karavanu francuskog fudbala, dok je Le Man svakako daleko od promocije u Ligu 2. Avranš je poveo, zatim je bilo 2:1 za domaćine, pa 2:2, 3:2, a onda su zahvaljujući penalu u 89. i golom u trećem minutu nadoknade fudbaleri gostujućeg tima uspeli da upišu tri važna boda.

MAMELODI - JANG AFRIKANS (tip 1, kvota 1,26) - rezultat 0:0

Kao i pre nedelju dana u Tanzaniji, večeras u Južnoj Africi takođe nije bilo golova pa smo putnika u polufinale afričke Lige šampiona dobili nakon penala. Gosti su čak triput bili neprecizni, a tako se ne ide među četiri najbolja tima na kontinentu.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara