Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Noć kada je X vladao

Vreme čitanja: 3min | sub. 07.12.19. | 08:01

Pogledajte ko vam je 6. decembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

LIL - BREST (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0
Treća utakmica Lila u nizu i treći minimalac. Nemaju problem s tim navijači ovog kluba, jer sva tri puta jezičak je prevagnuo na njihovu stranu. Posle pobeda nad Dižonom i u derbiju nad Lionom, pred četom Kristofa Galtjea večeras je oružje položio Brest - 1:0.

Opširnije OVDE

FENERBAHČE - GENČLERBIRLIGI (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 5:2
Fenerbahče je na poluvremenu vodio sa 3:1, a pitanje pobednika je razrešio Ferdi Kadioglu, još jednim efektnim pogotkom na ovoj utakmici u 74. minutu. Gosti nisu dozvolili opuštanje sastavu Ersuna Janala, pošto je Stanču samo četiri minuta kasnije smanjio na 4:2. Konačan rezultat postavio je Maks Kruze u 87. minutu svojim prvencem u ovoj sezoni.

Opširnije OVDE

BOAVISTA - BENFIKA (tip 2, kvota 1,52) - rezultat 1:4
Iako je čuvena Pantera stigla do izjednačenja u finišu prvog poluvremena preko zaboravljenog srpskog napadača Stojiljkovića, Benfika nije imala milosti. Čak tri komada spakovala je u nastavku ipak znatno slabijem domaćinu i ubedljivim trijumfom održala vođstvo na tabeli portugalske Primeire. Zasluženo.

Opširnije OVDE

NIM - OLIMPIK LION (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 0:4
Nim, inače najlošiji tim lige, nije mogao s devetoricom. Prvi crveni karton domaći su dobili u 6. minutu, drugi u 40. Memfis Depaj načeo je rivala golom sa bele tačke u 16. minutu. Holanđanin je u 64. duplirao prednost, da bi trijumf, najubedljivijim za Lion još od avgusta, učinili Usem Auar i Joakim Andersen.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

INTER - ROMA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 0:0
Vučica je do boda stigla uz dosta sreće, ali i činjenice da je protivniku u dobrom delu utakmice uspela da oduzme posed lopte. Ipak, iz tog poseda nije protekla praktično nijedna velika šansa pred golom Samira Handanovića, ali Rimljani imaju razloga za zadovoljstvo, s obzirom na stanje igračkog kadra.

Opširnije OVDE

AJNTRAHT - HERTA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 2:2
Vrlo uzbudljiv uvodni meč 14. runde nemačke Bundeslige i najbolja partije Marka Grujića u sezoni. U remiju njegove Herte na teškom gostovanju u Frankfurtu (2:2), srpski internacionalac asistirao je i postigao gol. Domaći su na kraju meča ipak zadovoljniji jer su imali zaostatak od dva gola, ali je to za sve vas koji ste čekali keca slaba uteha.

Opširnije OVDE

VILJAREAL - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 0:0
Nastavlja se Atletikovo prosipanje bodova, a novi kiks i remi bez golova u Viljarealu još više će udaljiti tim Čola Simeonea od cilja - plasmana u Ligu šampiona. Jorgandžije su tek na šestom mestu u Primeri, imaju čak osam remija na 16 odigranih utakmica i ne liče na tim koji je nekad rutinski dobijao ovakve utakmice.

Opširnije OVDE

AJAKS - VILJEM II (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 0:2
Akas je napadao sa znatno manje siline nego u dosadašnjem toku sezone. Erik Ten Hag je izveo napad sa Langom, Tadićem, Zijehom i Huntelarom, vršen je konstantan pritisak na odbranu protivnika, ali koncentracija prilikom odbrane gola nije bila na najvišem nivou. To je iskoristio lukavi Viljem i praktično iz dva kontranapada rešio pitanje pobednika.

Opširnije OVDE

HAMBURGER - HAJDENHAJM (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:1
Odlučujući detalj na utakmici dogodio se u 82. minutu, posle kontre sjajno je šutirao Austrijanac Keršbaumer, lopta pogodila prečku, a potom spretno stiglaa do Jonasa Forenbaha koji je postigao prvenac i omogućio veliku radost malobrojnim gostujućim fanovima.

Opširnije OVDE

MILVOL - NOTINGEM FOREST (tip 1, kvota 2,65) - rezultat 2:2
Milvol je produžio svoju seriju bez poraza na domaćem terenu, ali ta činjenica teško da moiže da zadovolji sve vas koji ste čekali keca. Uspeli su Lavovi da stignu do izjednačenja u drugom minutu nadoknade, ali snage za poptuni preokret i trijumf nije bilo.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara