Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Gladbah, Atletiko, Arsenal... Sedi jedan!

Vreme čitanja: 3min | ned. 05.02.23. | 06:19

Pogledajte ko vam je doneo novac 4. februara, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

MANČESTER JUNAJTED - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 2:1

Mančester junajted je sve do sredine drugog poluvremena marširao ka petoj uzastopnoj prvenstvenoj pobedi na Old Trafordu. Bruno Fernandes ga je u 7. minutu doveo u vođstvo preciznim udarcem sa bele tačke, a prednost ekipe Erika Ten Haga duplirao je Markus Rašford sa peterca u 62. minutu, potvrdivši da se nalazi u životnoj formi. 

Opširnije OVDE.

PSŽ - TULUZ (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Doputovao je Tuluz u Pariz kao neporažen u 2023. godini, ali Park prinčeva gostujući fudbaleri napustili su pognutih glava. Iako je gubio od 20. minuta, Pari Sen Žermen je slavio 2:1.

Opširnije OVDE.

ROMA - EMPOLI (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:0

Otkako je počela 2023. niko u Seriji A ne koristi prekide bolje od Empolija. Tim iz Toskane je od sedam golova u kalendarskoj godini tri postigao posle kornera ili slobodnih udaraca, da bi u subotnjem susretu 21. kola spoznao kako je rivalima. Što je još bolnije dvaput je kapitulirao na identičan način, čime je Roma slavila 2:0 i nastavila da koristi benefite oduzimanja bodova Juventusu.

Opširnije OVDE.

BENFIKA - KASA PIJA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:0

Benfika maršira ka tituli. Večeras je napravila nova tri koraka ka cilju. Na Lužu je u utakmici 19. kola bez ikakvih problema pala Kasa Pija – 3:0 (2:0). Bila je to četvrta uzastopna pobeda Benfika koja uz dva meča više ima i 11 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca Porto.

Opširnije OVDE.

TROA - LION (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:3

Sa Lionom ne može bez stresa, čak i onda kada izleda da ga neće biti. Srećom, ove subote nije uprskao. Poveo je pred kraj prvog dela, neposredno pre isteka sat vremena igre duplirao vođstvo i baš tada mnogi su pomislili da je gotovo. Međutim, Troa je prepolovila zaostatak samo tri minuta kasnije. Imala je vremena i da se vrati, ali na vašu radost – nije. Umesto toga, Aleksandr Lakazet overio je trijumf gostiju u nadoknadi meča.

PRECRTANO

EVERTON - ARSENAL (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 1:0

Šokantan trijumf Evertona potpisali su pored nekadašnjeg trenera potpisala još dvojica fudbalera koji su nosili opremu Barnija - Dvajt Meknil je poslao upotrebljivu loptu iz kornera sa desne strane pravo u srce kaznenog prostora, dok je Džejms Tarkovski istu zakucao preko Martina Edegarda za minimalnu pobedu i ogromna tri boda - 1:0 (0:0)!

Opširnije OVDE.

ATLETIKO MADRID - HETAFE (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 1:1

Zagovornici upotrebe VAR tehnologije će uvek imati pokriće da fudbal mora da napreduje i da je postao pošteniji. Romantičari će se pozivati na prošla vremena i kazati kako gledanje u ekran ubija emociju. Potvrdu takvog stava protivnici VAR-a dobili su u mini madridskom derbiju u kome Atletiko nije savladao Hetafe (1:1), ali je svetu ponudio nesvakidanji gol.

Opširnije OVDE.

NJUKASL - VEST HEM (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:1

U jednom trenutku čak je disao za vratom Mančester Sitiju i Arsenalu, pričalo se o njemu kao o potencijalnom kandidatu za titulu, ali je Njukaslova realnost borba za Ligu šampiona. I nju bi pritom mogao da izgubi ukoliko se uskoro ne probudi, jer već neko vreme spava dubokim zimskim snom. U 22. kolu novi kiks – sa Sent Džejmsis parka bod je odneo Vest Hem – 1:1 (1:1).

Opširnije OVDE.

MENHENGLADBAH - ŠALKE (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 0:0

Posle boda otkinutog protiv Kelna u susretu mirnih mreža na isti način Šalke je stigao do remija i u gostima Borusiji Menhengladbah (0:0). Fenjeraš, od mnogih već otpisan u borbi za opstanak, prvi put od avgusta uspeo je da veže dve utakmice bez poraza, a kao i tada, žrtva je bio tim Daniela Farkea.

Opširnije OVDE.

SASUOLO - ATALANTA (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 1:0

Otvorila je Atalanta 2023. u velikom stilu, tresla mreže rivala kao od šale, ali je ponovo, baš kao i krajem prethodne kalendarske godine, upala u rezultatsku krizu. Posle poraza od Intera u Kupu Italije sredinom nedelje, pretrpela je još jedan. Ovog puta u prvenstvu. Bolji od Boginje na Mapei stadionu bio je Sasuolo - 1:0 (0:0).

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara