Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Ričarlison “bocnuo” Argentince i izazvao virtuelni rat, De Pol i Martinez ga spustili na zemlju

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.07.21. | 02:00

Sve povodom eliminacije Gaučosa sa Olimpijskih igara

Kopa Amerika se zavšila pre nepune tri nedelje, ali se strasti i dalje ne stišavaju. Zapravo, bilo je potpuno mirno sve do ove srede, kada je rivalstvo dveju južnoameričkih država dobilo novu epizodu. Preciznije – virtuelni rat.

Naime, sve se dogodilo nakon meča trećeg kola grupne faze Olimpijskog turnira u fudbalu između Argentine i Španije. Pošto je utakmica završena bez pobednika, a Gaučosima je trijumf bio potreban za prolaz dalje, selekcija Fernanda Batiste je takmičenje završila u grupnoj fazi.

Izabrane vesti

Epilog utakmice ispratili su i pojedini reprezentativci Brazila, koji su svoj meč sa Saudijskom Arabijom odigrali na istom stadionu nešto ranije, i nisu propustili priliku da doliju so na svežu ranu Argentinaca.

Daglas Luiz je “opalio selfi” na kojem su se još našli Ričarlison, Rejnijer i Mateuš Kunja, sa sve pozadinom u kojoj su se našli fudbaleri Argentine i Španije, i fotografiju objavio na svom Instagram profilu uz opis “Ćao mala braćo”, aludirajući na eliminaciju Gaučosa, da bi Ričarlison fotografiju “repostovao” na svom profilu.

I sve bi to imalo smisla da se radi o reprezentativcima selekcije koja je slavila u finalu Kope Amerika. Ovako, Luizova fotografija je izazvala reakciju reprezentativaca seniorske reprezentacije Argentine. Prvi se javio Rodrigo De Pol, poznat po svojoj privrženost nacionalnom timu (ima istetoviran grb reprezentacije na ruci), odgovorivši fotografijom na Instagram “storiju” na kojoj Ričarlison kleči ispred njega, da bi nešto kasnije objavio još sedam fotografija sa finala Kopa Amerike uz opis:”Za slučaj da je neko zaboravio. Da li treba da vas podsećamo?”

U međuvremenu se javio i golman Emilijano Martinez i odgovorio fotografijom na kojoj drži pehar prvaka Južne Amerike visoko u vazduhu, postavivši je iznad Ričarlisonove, uz identičan opis.

No, Ričarlison se ni tu nije zaustavio. Ali, pošto nije imao argumenata, dohvatio se istorije.

"Ko ima više titula? Mi imamo pet", napisao je fudbaler Evertona ispred fotografije na kojoj legendarni Pepe u rukama drži titule prvaka sveta. Pošto ih, kada je reč o titulama prvaka Brazil Južne Amerike imaju šest manje.


tagovi

RičarlisonEmilijano MartinezRodrigo De Pol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara