Komentari na vest

Rikardo stigao Kežmana i Santrača, Pančev beži pet golova (VIDEO)

s

svasta

pre gotovo 2 godine

porediti onu ligu iz 1990 i ovu cunga-lunga ligu sad vise je nego smesno....toliko...
B

BALKANSKA KARMA

pre gotovo 2 godine

GLUPI NAPADACI ! MOGAO JE SAM RIKARDO DATI TET GOLA ,NAJMANJE.
C

Cccc

pre gotovo 2 godine

Poredit Kobrino i Saniovo dostignuće sa današnjom boranijom je stvarno smešno.
S

Stanojka

pre gotovo 2 godine

Pa i Kezman se nadavao golova u PSV-u, pa ga to preporucilo Celziju. Posle igrao i u Atletiko Madridu, PSZ-u , Fenerbahceu.... a ovde ga uporedjuju sa nekim iz druge portugalske lige.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Ima Rambo Amadeus ima jednu pesmu koja se zove 'Jedno te isto, te jedno te isto'. Parodija. E pa ovo nije. Svaku utakmicu, svaki gol koji Rikardo da 'Jedno te isto..'. Kako vam mozak ne otkaže od ovolikog ponavljanja.
P

Pančevu

pre gotovo 2 godine

Moze samo da obrise kopacke, i sada kada je u penziji, nemoj te porediti SPACE SHATLE sa nekim trotinetom.
T

Ti znas

pre gotovo 2 godine

daj bre klinac pokri se usima. pancev(namerno malim) je tacna igrac,ko razume shvatice. PFC SAMPION
P

Pančev ZLATNA KOPAČKA EVROPE

pre gotovo 2 godine

Taj Pančev je davao golove evropskim velikanima, rikardo? Malom mokrom lugu, pa bre sinak ni FLORI nije dosao do 16m ni sut ka golu! Porediti PANČEVA i neki trotinet nema smisla. PS: šampioni čega?
Z

Zokiii

pre gotovo 2 godine

Pancev "bezi" 10 golova a ne 5 !!! Je li vi iz Mozarta ne znate ili se pravite da ne znate !? Darko je u sezoni 90/91 postigao 45 golova : 34 u prvanstvu (na 32 utakmice), 6 (7) u kupu i 5 (9) u kupu sampiona! Uz to, postigao je i 10 (7) golova ze reprezentaciju u toj sezoni! Darko Pancev je 90/91 postigao 55 golova na 55 utakmica! S pravom je te sezone bio i zlatna kopacka Evrope i srebrna lopta u izboru za najboljeg igraca sveta! Fudbalska kobra! Onaj iz Barija, najvazniji u istoriji naseg fudbala, nije ni usao u tu statistiku.
G

Gost 84

pre gotovo 2 godine

Pa golovi sa penala i ne ulaze u statistiku
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Nisam znao da kad je igrac na petercu sa loptom igrac odbrane treba sto pre da se odmakne od njega, a ne da mu pridje. Interesantan ovaj moderan fudbal...
R

Rikardo.

pre gotovo 2 godine

A kada ću ja da uzmem neku titulu 😂😂😂
N

Neutralna slika

pre gotovo 2 godine

Rikardo bi u SFRJ da maksimalno pet golova i igrao bi u Iskri iz Bugojna ili Rabotničkom. Momak je smešan igrač za ozbiljan fudbal i ova poređenja sa Pančevom i Santračom su neumesna...
G

Gostbavavav

pre gotovo 2 godine

Koliko bi ti postigao golova majstore fudbala? hahahahahaag
@

@@@

pre gotovo 2 godine

A kataiu je sigurno igrac za lige 5,ice a u staroj Jugislaviji bi se nadavao i nadavao
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Pogledao sam vise puta ovaj video koji ste stavili, bolje ga obrisite jer svako ko se razume u fudbal vidi o cemu se radi. Nema pritiska na igraca koji prodire, igrac koji treba da zatvori napadaca bezi u nazad i otvara mu put ka golu. Ili ovi neznaju da igraju, ili je po sredi nesto drugo. Gromada se osigurava da igra Ligu Evrope.

Ling long

pre gotovo 2 godine

Naravno da su neuporedivi rekordi nekadasnjih legendi sa Rikardom ali se bas u tome vidi koliko je nasa liga slaba prosle godine isto tako Zvezda oborila rekord po broju ukupno datih golova u sezoni valjda 111 to je neki Partizanov rekord od pocetka ovog veka kada je liga jos licila na nesto ali su se time mnogi ponosili samo da obore sve rekorde.
g

gustavklimt

pre gotovo 2 godine

Jedan Darko Pancev, Bog Otac fudbala, i ovaj…vezardinjo…pa u istoj recenici?!?! Zlocin protiv sporta! vezardinjo prvo mora da zasluzi da bude u istoj recenici sa jednim Boacijem, koji je u duplo jacem evropskom takmicenju davao golove, a ne da se stavlja u istu vest sa najvecim imenima domaceg fudbala! Dao 5 golova u cipiripi kupu i sada on moze rame uz rame sa nekim…svasta!
l

los mi

pre gotovo 2 godine

a koliko golova je davao taj Pančev kad je izasao iz Zvezde? Bas je ostavio dubok trag. pitam zbog drugara
S

Skakadak

pre gotovo 2 godine

Porediti Panceva i rikarda? Pa da li ste vi normalni?
R

Rodman1986

pre gotovo 2 godine

Pa niko ne poredi. Šta lupate
T

Tužilaštvo i UEFA

pre gotovo 2 godine

Posebne zasluge idu igraču sa brojem 50. i svima u FSS koji su omogućili da se Riki prošeta i neometano šutira na svakoj utakmici, a da to nije derbi kada je spakovan u džep i ne pojavljuje se 90. minuta.
S

SmesnoSmesno

pre gotovo 2 godine

Porediti čoveka koji daje golove amaterskim klubovima i jednog Pančeva je i smešno i žalosno. Ono što je osvojio Pančev u velikanu ovaj može samo da sanja. Protiv Flore se ovaj nije ni video, a Pančev je bio strah i trepet u celoj Evropi.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Uporedjivati rikarda sa Santracom ili Pancevom je ne uporedivo...samo pogledajte kolko je utakmica igrao Santrac a kolko ovaj drugo tek o sbazi takmicenja i protivnika ne treba trositi reci....
G

Gost 1

pre gotovo 2 godine

Pa Pancev je i za Kezmana i za Rikarda televizor u boji
G

Ginola 14

pre gotovo 2 godine

Kako vas nije stid da poredite ovog Liliputanca i namještenu Ding Dong ligu sa Santračem '72 i Pančevom '91 i ligom stare Jugoslavije?

Vuco

pre gotovo 2 godine

40 golova u ligi SFRJ je kao 100 golova u danasnjoj ligi.
G

Gost83

pre gotovo 2 godine

Usporedjivati Pančeva i ovog polu-amatera, koji i da da 80 golova nece ga niko, je i više nego sramotno a u isto vreme i smešno...
K

Kiks

pre gotovo 2 godine

Vi u istu recenicu stavljate Pančeva i ovog loka sto ni u Saudijskoj Arabiji fudbal nije mogao da igra 🤦, razočaran sam, ne zato sto je Pančev bio PANČEV vec sto to nema nikakvog smisla. Darko Pančev je sa svojih 19 godina bio najbolji strijelac lige koja je tada bila medju 5 u evropi, sa 19 godina braćo, i to u jednom Vardaru, ne Zvezdi, Partizanu, Dinamu ili Hajduku vec Vardaru. Pozdrav 🤦