Komentari na vest

Rišairo dobija 105.000 evra i odlazi iz Zvezde

a

acabre81

pre gotovo 2 godine

Mrkela car!!! pa ovoliki promasaji nisu zabelezeni u istoriji...
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Borjan,Rodić,Dragović,Sanogo,Krsticic,Kanga,Kangva,Mustafa,Bukari,Ivanić,Katai.Ovih 11 koštaju samo plata bez bonusa za titulu,kup i ligu šampiona neto 10 miliona,gde je Mister i stručni štab a gde su ostali ima ih još 20 preko .To ne može da pokrije liga šampiona ,a gde su Motike i ostala obeštećenja,Risairo i kompanija,Falko,Dioni,Bakajoko da ne pričam .Zato u svoje dvorište.
J

Jbt

pre gotovo 2 godine

Ti na našim vestima a napišeš ‚‚u svoje dvorište'' ???
C

Cika Burdus

pre gotovo 2 godine

Sve navedene cifre finansira Nacionalna Banka Srbije !!!

Dusan Savkovic

pre gotovo 2 godine

on je iz Groningenove skole fudbala, ne iz Ajaksove...
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Najjači su ovi što se medjusobno prepucavaju, a ni jedni ni drugi ne znaju koliko smo i jedni i drugi u govnima. Da nas Država ne toleriše zarad mira u kući, da ne kažem u Zemlji, odavno bi bio katanac i na CZ I na JSD. I jedni i drugi imaju godinama mnogo veće rashode nego prihode, čak i pored para iz Evro takmičenja. Ja garantujem kada bi Država zavrnula česmu, kada bi svi poverioci, svi oni kojima se duguje došli po svoje, vrlo brzo bi bio katanac. Ali naravno da do toga neće nikada doći jer bi momentalno izbio gradjanski rat. Nije baš sve tako sjajno kako predstavljaju oni koji vode CZ I JSD.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Država bila i jeste vlasnik klubova i radi kako ona misli da treba. I da je 150 miliona u plusu mogu da ga ugase. Šta si ti otkrio novo. Ono što si prevideo je da uz sve zaradjene milione cela silesija nam je gledala i gleda u ledja. To nema cenu. Barca je platila 120 miliona igrača, odigrao ništa, utopljen za 20 Totenhemu i nikome glava ne odlete već je volšebno upumpano novih 700 miliona evra i žurka nastavljena. Al vi volite da imate krivce a bogami zabave radi da prikoljete nekoga. Vama nije dovoljan uspeh. EVIDENTAN USPEH.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@Gema. Naravno da je uspeh. HVALA TI AV ZA TO. Ali nemoj da pripisujemo uspeh onome ko je najmanje zaslužan za to. Onome ko voli da se kiti tudjim perijem. A i Pogrebnici treba da kažu HVALA AV JER BEZ TEBE NE BI VIDELI EVROPU, DA NISI PLAĆAO LICENCE. A NE BI VIDELI NI EVRO KUP, NI EVROLIGU DA NISI PLAĆAO LICENCE.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Znači Vučko igra i za Zvezdu i za Partizan. Strašno. Sve si u pravu definitivno. Opet ću da te podsetim, DRŽAVA VLASNIK KLUBA. Ko si ti hteo da ulaže ??? Od prvog dana država prepumpavala pare napred nazad. Ništa se promenilo nije osim što su iznedrili jedan soj čuvarkuća, moralnu inkviziciju u prljavom biznisu.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@Gema. Niko nikada nije brinuo o CZ I JSD kao što brine AV. I hvala mu na tome sa moje strane za CZ. Jedino što mu zameram što pušta da dokazani lopovi i prevaranti vode CZ I JSD. Ne bi da dublje ulazim u tu priču, samo mi digne živac i pritisak.
t

tumač

pre gotovo 2 godine

Prave se blesavi, jedni i drugi botovi, osim ako nisu isti pa troluju za obe strane. Kako baš niko da primeti, da je sve to u Partizanu i Zvezdi u službi pranja love? Kakav Mrkela i Ilijev? Oni su tu samo figure.
R

Realno 1312

pre gotovo 2 godine

Smehoteka 108 igrača na platnom...
G

Gost1987

pre gotovo 2 godine

Dovesti ga u partizan. Privikao se i mogao bi da bude novi Kleo
G

Gostavarterzic

pre gotovo 2 godine

Odakle više para madjijo! Nije prodat nijedan igrač!!! A dovode se novi za masna obeštećenja a još i masniju platu! Odakle?
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Erakovic je prodan 100%,novci su već verovatno na računu,ako nisu GaZprom je možda dao neke finansijske garancije ,samo će zvanično da ide iza kvalifikacija..zato se može ovako kupovati,uopste pregovarati ,platiti Pešića, platiti Radničkom i sl.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Још Крстичић Панков Гобељић Фалко а толерантно је Срнић Бен и Павков.
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Ако је ово промашај, а јесте, како назвати Жоцову легију странаца? Ови бар имају покриће у дуплој круни, а за шта су Пантер и Ледеј плаћени? Они би у ФКЦЗ били далеко најплаћенији. А има их још...
M

Mister

pre gotovo 2 godine

Ne znam sta vam je Zoc uradio da ne mozete da ga smislite ?! Hajde da vas je kao Dule plodio (ne kazem da nece), pa da i razumem. Covek je u top 3 trenera od kako je kosarka izmisljena kao sport i vi se nasli da ga omalovazavate ?! Vi, koji ste poceli da navijate od kamo je FMP promenio ime u Crvrna Zvezda Beograd ?!
B

Bursanje

pre gotovo 2 godine

Upravo tako,punter 4.mil i ledej 3.mil,ukupno 7.mil dali za samo 2 igraca a ceo godisnji budzet KKCZ 8.mil i opet pored svega toga pogubili sve titule prosle sezone i jos na kraju morali da Pobegnu iz lige jer se uplasili da ce i Srpsku ligu izgubiti od Zvezde kao sto su izgubili ABU! Ali sta ih briga,tu je drzava i av da im Kupre na gotovo igranje u EL ove godine iako titule i EL videli nisi 11 punih godina jos od osnivanja u laktasima!
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Bratina@Na vest o Rišairu, komentar o Žocu.Kad je već tako evo podsetnika za ugašene. Zvezda 2019/20 Panter, L. Braun, Beron, Gist, Lukas, Perperoglu, Dženkins, Odžo, osam stranaca u sastavu. Verovatno igrali za siću.
G

Gost11111

pre gotovo 2 godine

Ledej i Panter placeni 86 miliona, Kalina, Volters, Holins, Nedovic igraju iz ljubavi i sazaljenja, ne mogu drugare na cedilu da ostave! A Katai, Borjan, Dragovic i Ivanic za stipendiju i zbog familije... More tisina, dok su i jedni i drugi na drzavnoj sisi, da vas ne cujem!
C

Caruga777

pre gotovo 2 godine

Boli Zoc?? Spremi se, ono najsladje tek dolazi.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Skoro svi polovnjaci odoše samo Gobeljić pola pola lapo lapo fifti fifti, ostade. A i jasno je zbog čega.
Ћ

Ћелави препотенко

pre gotovo 2 godine

Мени само није јасно како људи не капирају да Звезда чак и ако уђе у ЛШ две године за редом и обезбеди 60 милиона евра, по Терзићевим речима, покриће само 1 годишњи буџет, јер је најавио да ће Звезда годишње трошити 50 милиона евра. А с обзиром да нам је већина играча који су носиоци игре 30+ и да не може да се очекује новац од њихове продаје, са дуговима које вучемо из прошлости, какву будућност предвиђате Звезди? Улазак у ЛШ значи мало УЕФА бодова, неминован пад на листи и Звезде и Суперлиге, дакле неће бити директног пласмана у ЛШ, моје питање је шта онда? Шта са толиким трошковима имајући у виду да су приходи можда ни 1/3 таквог буџета?
7

78.mil dug jsda

pre gotovo 2 godine

Idi prvo pitaj one tvoje iz bunkera kako ce oni da vrate 78.mil€ duga koje duguju drzavi i bankama za kredite koje su uzimali bez pokrica u poslednjih 5 godina pa se onda javi da pricas nesto o Zvezdi!
Ћ

Ћелави препотенко

pre gotovo 2 godine

Не постоје они моји из бункера јер сам Звездаш, и нећу да ћутим на очигледан криминал који се дешава у Звезди. Мислим да клуб треба да постоји и наредних 100 година а не да се угаси кад ови сиђу с власти. У Партизану је иста ситуација, трошкови јесу мањи али опет немају приходе који могу те трошкове да покрију. Све у свему црно се пише срспком фудбалу а и спорту генерално. Свуда је политика, нигде нема струке и знања.
G

Gost124578

pre gotovo 2 godine

Uvođenjem novog sistema takmičenja (svajvarski model )za grupni deo LŠ, povećavaju se i iznosi premije, spominje se cifra samo ulazak u LŠ sa 15,5M€ Na sigurnih 25M€,plus diže se iznos na osnovu 10-godišnjeg koeficijenta, diže se deo kolača koji se od odnosi na TV prava klubu od Uefe ,plus što će se podići premije za pobedu,nerešeno , i prolaz u 1/8, a ukida se premija za 1 u grupi…Veliki klubovi ( one fantomske “super ligue”)navodno traže čak 40M€, da je dizanje sa 15.5 na 25M€ I dalje malo,i moguće da će UEFA popustiti na 30M€ +10godisnji koeficijent pa bi to pojedinim klubovima bilo blizu 40…
S

Sekundarac

pre gotovo 2 godine

Godinama keš grabe njih nekoliko iz firme Ultra kop u sprezi sa ZT i vasim komandantom a vi ostali se palite i navijajte a nemate ni za burek.Isto je i kod nas.
d

darkobg

pre gotovo 2 godine

Konkurs je otvoren,prijavi se
M

Mile Tosic

pre gotovo 2 godine

Kakvi cirkuzanti sve prosli kroz zvezdu...Ne verujem u slucajnosti vise..
H

Hannibal

pre gotovo 2 godine

Ovo sa Rišairom je od početka delovalo mutno! Dečko nije igrao ozbiljan takmičarski fudbal praktično NIKAD u karijeri, bio je perspektivan junior koga su nedisciplina i nezainteresovanost još kao mladog fudbalera ekspeditovali u Kinu...i sada je neko, kao, pomislio da je to pojačanje za napad na Ligu Šampiona? Ne budimo naivni, to je palo neko "taljenje" između uprave i Rišairovih pravnih zastupnika i sada je cirkusu došao kraj. Dečku želim sve najbolje, samo neka je što dalje od Crvene Zvezde, a uprava treba da se sabere i prestane sa gomilanjem nepotrebnih igrača i fokusira se na goruće probleme u sastavu, a to su desni bek (ne želimo valjda da nam Gobelja bude jedina opcija u Evropi) i štoper!
T

Tirole

pre gotovo 2 godine

Jos jedna od mnogih brljotina najboljeg sportskog direktora u novijoj istoriji.
D

Doktor Zvezdan

pre gotovo 2 godine

Taj sportski direktor Zvezdi doneo cak 5 titula, 2 LS, 4 LE i 25 mesto najboljih klubova u celoj Evropi! Za tog sportskog direktora je cak i sam Mamic rekao da ce ako ovako nastavi i njega da prestigne sa uspesima za godinu do dve jer se zvezda pod njegovim vodjstvom izborila da ide Direktno u EL svih narednih godina! Toliko o tome,cisto da te podsetim!
Y

Yirole

pre gotovo 2 godine

Pa ti i ne znas ko je sportski a ko generalni direktor. Mamić rek'o da ce Mrkela da ga pretekne?? Joj šege. Pola tih igraca je doveo ili preporucio Grof. Milojevic sa njima napravio podvig. Igrali su Evropu svih ovih godina ali su se pare trosile bez ikakve odgovornosti. Kad se promeni vlast i kad dugovi budu izasli na videlo, tad neka Mamić dodje da stavi katanac. Bez ikakve odgovornosti, svako tako moze voditi klub. I za kraj, zasluge idu igracima a pre svega Milojevicu sto je napravio taj kljucni korak a ne Mrkeli i Terzicu. Na finansjski uvid je stavljena omerta i drzi vodu dok majstori odu.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

@ Doktor Zvezdan Taman da je osvojio LIGU ŠAMPIONA, i da je Zvezda prva na SVETSKOJ KLUPSKOJ TABELI, TO NIKOM NE DAJE PRAVI DA KRADE, DA PLJAČKA ZVEZDU, DA SE PONAŠA KAO BAHATI PRIMITIVAC, DA SE JAVNO ULIZUJE NE SAMO KONKRETNO VUČIĆU, NEGO BILO KOM POLITIČARU I PREDSENIKU I TIME SROZAVA ZVEZDU DO ISPOD SKOTA, A NAROČITO DA OČEKUJE DA ARMIJA OD PREKO 3 (I SLOVIMA TRI) MILIONA NAVIJAČA ZVEZDE ĆUTE KAO MULE ILI NE DAJ BOŽE DA PODRŽAVAJU TAKAV PRIMITIVIZAM I MULJANJE. ,,,,,, Javiće se već ovde neko od zaduženih pljuvača i pljuvala, da svojim bednim komentarom zaštite svog gazdu. Transferi i kupovine kao što je Kangva, Bukari, Mitrović, Kanga, Ben, Le Talek, Boaći, Ivanić, Katai u slično, biće UVEK JAVNO POHVALJENI,,,,,, MULJANJE SA ŠKARTOM NPR. LA PARA, SPIRIDONOVIĆ, EBISILIO, DIONI, BAKAJOKO, RIŠAIRA, PIĆINI, RIKARDINJO I SLIČNO, BIĆE UVEK JAVNO OBELEŽENI I PROZIVANI. POZDRAV VASKOLIKOM ZVEZDAŠKOM BRATSTVU, SAMO ZVEZDA, JEDINO ZVEZDA, I ZAUVEK ZVEZDA ♥️♥️♥️♥️♥️⚪🔴⚪🔴⚪🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆💪💪💪💪
C

Coban

pre gotovo 2 godine

Cuj mamic to govorio? Tata terza je najbolji ako je u pitanju kradi gdje god stignes, samo sto su delije mutavi skoro svi pa ga jos hvale
N

Nikola021

pre gotovo 2 godine

Terzina sema.Doveo je 75 pogresnih i 3 dobra igraca u zadnjih 3 godine.
M

Mjz

pre gotovo 2 godine

Sa kim smo onda napravili ovolike uspehe u evropi ako su samo tri valjala?
@

@Mjz

pre gotovo 2 godine

Pitaj Grofa.
T

Tirole

pre gotovo 2 godine

Hoće li mu Mitar isplatiti tih 100 'iljada iz svog dzepa, jer ovo je po ko zna koji put totalni promasaj!?
R

Rajko car

pre gotovo 2 godine

Nema Mitar veze sa tim.Tvorza sine vedri i oblaci..
S

Srbija 1990

pre gotovo 2 godine

Desi se svi klubovi da promase igrače pa i Zvezdi...Real,Bajern,Barsa....ipak smo više puta pogodili nego što smo promašili što se vidi i po rezultatima.
P

Perinco

pre gotovo 2 godine

Motika i La Para placeni 3,3 miliona eura! Prvi koji su mi pali na pamet!Mozda svakog petog ako ste uboli!Al sta vas briga,ima ko da plati!!!
S

Spartanac

pre gotovo 2 godine

al ih izradio za sve pare
G

Gost985

pre gotovo 2 godine

A na ovoj slici covek mnogo deluje zainteresovano.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD ( ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

GDE SU, I ŠTA RADE,,, KUCAMO NA VRATA ZABORAVLJENIH ASOVA : Fibel, Sumaila, Tomane, Kafu, Stojiljković, La Para, Spiridonović, Ebisilio, Jevtović, Kanjas, Meleg, Rikardinjo, Žander, Bakajoko, Falko, Dioni, Rišaira Živković,,,,,, za sada KOMADA 17,
O

Ognjen Drinski

pre gotovo 2 godine

Čaušić, Krstičić... ko će ih sve popamtiti.
r

ruiz1506

pre gotovo 2 godine

...Mouče...
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

A Parker, Jirka, Ruiz, Vered, Matos...
Ћ

Ћелави препотенко

pre gotovo 2 godine

Сенић - српски Кристијано Роналдо, Вујаклија, Полетановић, Баиновић, Едсон, Јововић…
m

mareeeeeeeee

pre gotovo 2 godine

Bar njih 20 sinzaboravio ako ne i vise 😂
P

Prizeman

pre gotovo 2 godine

Ne znam zasto se unapred vec prica o dve uzastopne LS dok jos uvek nismo izvukli ni moguceg protivnika u plejofu... Uostalom, vec smo imali taj scenario, igrali smo dve LS za redom, pa su pare opet zavrsile vecinom u tudjim dzepovima, a u klub su se dovodila ovakva pojacanja...
p

plavac

pre gotovo 2 godine

niste igrali lš prošle sezone,odrao vas šerif
O

Oo7008

pre gotovo 2 godine

Godisnja plata mu je bila 420000 a on je video pola od toga,drugu polovinu dele TM dvojac
Н

Нс бој

pre gotovo 2 godine

Не раумем ове што прозивају Мркелу ко да се он ту нешто пита.Вође навијача,Терза и врх власти ведре и облаче ЦЗ.Јел мислите да вам власт даје паре јер сте им симпатични,а само размислите ко се пита за све токове државног новца.
D

Dexim34

pre gotovo 2 godine

Bitno da vi imate pare u zlatnim polugama.
O

Oputa

pre gotovo 2 godine

Neka država prvo vrati silne milione koje su oteli Zvezdi početkom devedesetih od kojih je živela tvoja baba,otac i ko zna ko još pa onda rise šta hoćeš na ovom portalu!
m

mita i trta

pre gotovo 2 godine

35 000 je on imao mesecno u zvezdi !!!! Za sta bre ??? hoceli li iko odgovarati za ovu otimacinu Srpskih para ?? a vi se zemljaci lozite i dalje na evropski koeficijent

Bojank91

pre gotovo 2 godine

bajatović ima toliku platu. Ovde barem rezultati donose višestruk obrt novca, šta on radi osim što jede prasetinu svaki dan?
V

Vito i ja

pre gotovo 2 godine

Ko god se dočepa srpskog fudbala, profitira, na ovaj ili onaj način,samo je bitno da se dobije ugovor, nije bitno partizan,zvezda, ili bilo koji klub, pare su zagarantovane, makor i preko suda!
L

Luja

pre gotovo 2 godine

Kada odlaze Falko i Krstičić? Njih dvojica skoro milion evra po godini a učinak koliko i moj.
T

Tu ste

pre gotovo 2 godine

O, evo ga ovaj iz edicije ko ne igra ne treba da prima platu.
L

Luja

pre gotovo 2 godine

@Tu ste, ne pravi se naivan. Pravo pitanje je zbog čega su ova dvojica dovedene i za naše uslove papreno plaćena? Ili još bolje zašto ovakvih transfera ima na desetine a procenat uspešnosti <5%. Pozdravi Mitu i Terzu.
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Cela "karijera" ovog "igraca" je jedna velika prevara i potpisati takvu macku u dzaku na 3 godine je prava umetnost!
L

Luja

pre gotovo 2 godine

Nije umetnost nego Mita.
k

kopajmo zajedno

pre gotovo 2 godine

dobro desi se sta da se radi....zato se nije omalnulo sa falkom, falcinelijem, dionijem, spiridonom, kenjasom, la prevarom, bakaprasetom, garsijom, kafu,ebisilio,jirka,frimponom ...
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

Kada se napravi analiza prava i precizna, negde gde smo usli u minus i na obestecenje i na plate, negde samo na plate. Kada se dodaju provizije menadzera, sigurno 15 miliona evra a i vise ozbiljan gubitak. Ljudski je gresiti ali ovoliko promasaja prosto neverovatno da je slucajno. Sa starim izgovorima nisu se snasli, tezak Zvezdin dres. Falco covek na platnom spisku a sopinguje po Italiji. Kriju se eto iza uspeha. U nasoj ligi titulu bi uzeli sa drugim timom prvi ima vise od treceg 40 bodova. Marin doveden da bi se sa Mite skidala odgovornost za brljotine. Ja ne znam u kom klubu ne bi do sad popio otkaz. Sve sto moze promasio. Ne bih voleo da se kriju iza uspeha u Evropi i da im bude paravan da se ugradjuju i da svaki prelazni rok budu nekoliko promasaja po oprobanim receptima.
S

Stop lajk kampanji.

pre gotovo 2 godine

Napravi analizu prihoda, rashoda u zadnjih 5 godina, bez da ovako licirarš ovlaš zarad lajkova. Na stranu što si preuveličao tu brojku ihaj.
E

Evo i ekonomista u komentarima

pre gotovo 2 godine

Vi grobari se bavite Iglicinom kategorijom "pogađanja transfera", a mi ćemo da osvajamo titule i igramo standardno u Evropi, pobede i titule su na kraju krajeva ono zbog čega i navijamo za Zvezdu, a ne za "pogađanje pojačanja". Niti imaš u vidu koliko se gde šta troši, niti si ekonomista koji piše po Mocart komentarima. Što nisi naveo koliko su prihodi i ko je zadržao ovaj šampionski tim na okupu? Ti? Vaš Ilijev koji od svih tih "pogađanja" ima 0 titula, a derbi pobedio nije iks godina.
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Ja vec odavno pricam da su menadzeri najveća legalna prevara u svetu fudbala.Mafijasi imaju svoje igrace u posjedu kao igracke i zajedno sa vrhom fudbalskih kuca deru klubovePosao im je da zderu,piju i putuju na tudj racun pa jos zato uzimaju procente.
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

@Stop lajk kampanji, Znaci druze nije problem gde smo usli minus ako se uslo u Evropu. Nije problem reci da smo prihodovali velike pare, e sada zbog toga treba da bude normalno da imamo gubitke. Takvo je razmisljanje samo zato sto smo decenijama trpeli svasta pa nam je sada i normalno da se ugradjuju jer eto igramo Evropu. To ti je kao starije gospodje kada prizeljkuju nov asfalt u svom selu pa kazu" Neka i pokradu pare, al bar da nam daju put da ne idemo po blatu."
D

Deka PG

pre gotovo 2 godine

Druže, za 5 zadnjih godina Zvezda je rasla sa dna od 200 i kusur mjesta do 35-6. I što ti hoćeš? Da prođeš za 'Dž'? Nijesu imali para da kupuju kao Siti, PSŽ, Real ili Barsa. Onda, nešto potrefiš, nešto ne. Ni sa 500 - 600 hilj, a ni sa 1-2 mil ne možeš kupiti vedete. Ulože 100 mil u jednog igrača, pa ništa. Siti i PSŽ milijarde potroše, ali nema uspjeha u Evropi. Baš me interesuje koliko si ti uspješan i stručan u tvom poslu kad znaš da lupaš ovako
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

@Deka PG, Druze, ne zelim da pobijem tvoja uverenja ni u cije postenje. Veruj u sta ti zelis. Ja prvi kazem da se dese greske u transferima itd. to je kao i u svakom poslu normalno. Ali neke stvari koje se desavaju moze samo onaj ko nece da ih vidi. Prenapumpani ugovori obestecenja, plate, provizije.. igraci se ne snalaze jer je navodno tezak dres itd. Ti nesnadjeni se nisu nigde snasli ni posle Zvezde preko 30 igraca sigurno. Znas li sta li se desava sada sa tim nasim greskama? Da li neko od njih uspeo negde, posto je nas dres tezak? Van la Para gde je taj? Zander? Kafu? Fibel?... Uporedjujes greske klubova koje su neutemeljene sa ovom pricom. Mancester je npr kao netalentovanog odjavio Pogbu pa ga platio kasnije 100miliona ali on je Pogba neko je pogresio u proceni njega samog ali on je velicina pa je velicina. I uspeo je i napravio sve. Klubovi da ne grese oko nekoga ok je ali taj ce se snaci negde jer imaju kvalitet. Ovo sto se radilo i kako se radilo samo ukazuje da je model kako da se udje u kombinacije. Ti igraci nigde i nikada vise nisu ni prisli ozbiljnom nivou. Slucajno? Ne bih rekao. Zar za ovo razmisljanje treba skola i uspesnost u poslu?
N

Narodni poslanik

pre gotovo 2 godine

100000 da mu se nađe 😁
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 2 godine

Mrkela radi kao veš mašina. Pere pare za druge preko igrača.
Z

Zvezda pre svega

pre gotovo 2 godine

Radovao sam se kad je ovaj momak došao. Ali on toliko iritantno izgleda na terenu da mi je drago što odlazi. Srećno
O

Ojo

pre gotovo 2 godine

Ovo je sasvim ok, Pod uslovom da se Mrkeli odbije od Plate , Kao i za sve promašaje do sada.
C

Czzzzz

pre gotovo 2 godine

Nikako,moze i Mrkela neki put da pogresi,pa nije on Vu..ic
I

Iskorak

pre gotovo 2 godine

Zvezda ulazi u novu eru. Dolaze dve LŠ zaredom, nema više oživljavanja karijere, nekadašnji talenti, trte mrte. Zvezda dovodi najboljeg strelca Lige Konferencije i gotove igrače. Srpskoj javnosti je i dalje teško da ne razapne Zvezdu kada za nikakav novac u evropskim okvirima dovede Bukarija, a kako li će tek preživeti da se dovede najbolji napadač, strelac i deo tima sezone LK ostaje da se vide. Pozivam klub da hrabrije krenu u ulaganje igrača iz klubova sa Zapada. Nisu imali hrabrosti da izdvoje za Vilfreda Kangu 5 miliona, ali eto prilike da dovedu najboljeg strelca LK, koji iza sebe ima nešto pa će srpska javnost lakše "progutatu" ogroman novac koji Zvezda daje iz svog budžeta koji je napunjen evropskim uspesima i prodajama sopstvenih igrača. Eraković odlazi u Francusku za oko 12 miliona evra i to je pravi put, a ne one priče o "klincima" kakve smo čitali prethodnih godina. Samo ovako izbalansirano može da se dođe do uspeha na svim frontovima. Pozivam klub da se ne obaziru na komentare i hrabrije vode Zvezdu u ubudućnosti.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Nemoj brate molim te, popadaće nam dušebrižnici ko snoplje, pa će okrive39°C.
I

Iskorak, da se dopunim

pre gotovo 2 godine

Desers će biti doveden za manji novac od Kange, plaćena pozajmica plus obavezni otkup. Zvezda diže lestvice. Zahvaljujući svim rezultatima iz prošlosti Crvena zvezda recimo ima i dalje teoretsku šansu da bude u trećem šeširu na žrebu za grupnu fazu LŠ. I to govori da treba ulagati još više, ulaganje donosi rezultat. Vreme ne staje, već ubrzano ide, a tako i novac i cene u evropskim fudbalskim okvirima. Srpska javnost je još u 2010. godini.
S

Suhoj37

pre gotovo 2 godine

Žali Bože bačenog novca.
j

ja psv !

pre gotovo 2 godine

covjek jednostavno nije za CZ a i kad dodzes iz Holandije uredzene drzave na Balkan koji je Klasicna Divljina tesko se naviknuti na tu Divljinu to samo mogu Afrikqnci i Juzno Amerikanci jer je kod Njih Divljina kao i Ovdje a Italijan Holandzanin Svicarac tesko
P

Pravopis ti nije jaca strana

pre gotovo 2 godine

Mislis jos uvek da se pise uredzene, holandzanin itd.?
t

torki

pre gotovo 2 godine

brajko, momak je došao iz kine u kojoj skoro nije ni igrao. šta misliš, da nije malo i do njega?
г

гост 17181818

pre gotovo 2 godine

брате на жалост у праву си.А и реалан си.Живим у иностранству и поносно свима кажем да сам Србин.Трудим се да пред свима покажем да смо добар храбар народ.Али кад дођем у Србију разочарам се.Лоши смо!!Некултурни смо!!корупција !лаж и преваре.Ово што кажем ће ме разумети људи који су живели и у Србији и у иностранству.Па зар је могуће да чекам 2 сата код доктора а имам термин а поред мене улазе људи доктор ми кум ,доктор ми школски итд...
M

Malo drugacije

pre gotovo 2 godine

Gde živiš гост? Pošto ja živim u Nemačkoj i jeste da ne čekam puno kad imam termin, ali taj termin čekam ko lud. Prvi slobodan termin kod svakog zubara za 3 meseca, bilo kog specijaliste 4 meseca, a mnoge prakse ti još preko telefona kažu da im je žao i da ne primaju nove pacijente. Pa hteo ne hteo, iako ovde imam sve besplatno ipak dođem u Srbiju da platim privatno da se lečim jer dobijem termin za par dana.
L

Luka muka

pre gotovo 2 godine

A ti radi za 350e posteni narode

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Pa ko ti kriv kad si slepac i nisi ni za šta.
a

ahhahahahahahaga

pre gotovo 2 godine

gagagaghqhqgaga gema ti prvi osecam da ribu nisi imao nikada da nemas 20 eura u dzepu ti si nasao nekome nesto da pricas radis posao koji ne volis za malu platu zato si i besan najaktivniji si ovde hahahaha koji je to posao kad si stalno ovde? hahaha

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

@ahahahaha Tigre i otac i deda i slučajno živim na deset minuta od Čelzijevog stadiona. Ostatak zaključi sam. Baš zato što mi ništa ne treba nikad nikog nisam pljuvao u klubu i kezio zube kao vas 90%. Ne virim u tudje tanjire i novčanike. To prepuštam vama uvek željnim nečeg tudjeg.
B

Boban1

pre gotovo 2 godine

Najveće pojačanje do sada.
u

ultra zulu

pre gotovo 2 godine

svi mogu da naprave promasaj i prave,siti ,psz itd ali oni pare daju iz gazdinog dzepa,a ko ovde placa ove silne promasaje a ovaj je jedan od najvecih u istoriji,da li treba da budemo sretni sto je uzeo 100 000e i otisao,sve to odbijati od plate onome ko ga je doveo.jedva sam cekao da ode ,hvala mocarte za ovu divnu vest.
m

milittao

pre gotovo 2 godine

3 plate su 105.000e, znači jedna plata je 35.000e, godišnje prihoduje 420.000e. igrač koji je imao minutažu od 5min u proseku je imao 420.000 a onda dodjete ovde i pričate kako u Zvezdi niko nema ogromna primanja. sad zamislite koliko ima Drago,Kataji...

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

860 miliona svaki, a neki i više.
D

Dalje

pre gotovo 2 godine

Sad nema stajanja, sledeći su Falko i Krstičić, da se Ohi zadrži sa Pešićem i da se dovedu desni bek i štoper. Nikolić i Lučić mogu na pozajmicu, pa i Luković ako dođu dva naša štopera kako se najavljuje, sve naravno pod pretpostavkom da je Eraković već unapred prodat za posle kvalifikacija.
B

Brate

pre gotovo 2 godine

i sta osvojicete ligu sampiona ?
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

@brate ako budemo bas hteli , mozda i hocemo.
G

Gost83

pre gotovo 2 godine

Jel istina da je danas prodat i Pavkov u Italiju?
G

Gost2

pre gotovo 2 godine

Ajde ako nije problem da mi neko objasni ako su Mita i Terza toliko losi koliko ih pljujete u svakom komentaru,kako mi to 5 godina igramo evropska takmicenja,imamo ovako jak tim sto vi i sami pisete u drugim tekstovima,dosli do 33 mesta na uefinoj listi?!mislim da bi odredjeni ljudi svoje frustracije trebalo da lece na drugim mestima i malo da razmisle o nekim stvarima pre nego sto ih napisu.niko ne kaze da isti taj Mita i Terza nemaju greske,imaju ih i to dosta,ali i mnogo veci fudbalski radnici i klubovi prave greske u dovodjenju igraca,a ovakav uspeh sto zvezda postize,a da su oni toliko losi ipak nije moguc
@

@ Gost2

pre gotovo 2 godine

Druže, evo ti objašnjenja. U Zvezdi se ne zna ko je ko, ne zna se odakle dolaze pare, gde završavaju pare koje se zarade iz Evrope, Zvezda nije privatni klub. I zato se podaci o stvarnom dugu lao što zmija krije noge. Zato Terza non-stop prosipa priču o budžetu, koliko je para potrebno i sve je to u redu, mi mu svi verujemo. Nego doktore, odakle pare za to, pokaži transfere, pokaži posloovanje, zašto je dug sve veći i veći. Ko će to da vrati jednom kad neko od njih ode, kad br.1 ode sa vlasti, kad stvarno banke dođu po svoje? Šta bi se desilo sa svim tim pričama da Zvezda ne ode u Evropu jednu sezonu? Za uspehe su zaduženi trener i stručni štab, igrači i sreća. Da je neko stvarno sposoban umesto Mrkele, znaš koliko bismo jači bili?! Znaš koliko bi stvarno mali dug bio, koliko bismo bili još ozbiljnija ekipa?
P

Pedjahn

pre gotovo 2 godine

Znas onu omiljenu Terzinu pesmu “sliku tvoju ljubim”.E u njoj ti se krije odgovor na pitanje.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

@@Gost2 Tigre ti podatci su dostupni skupštini a ne tetrebima ko ti. Ne može svaka šuša da gura nos gde mu nije mesto.

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Gost2 Ovo je moj odgovor za tebe. Jel si ti svestan u kojoj i kakvoj državi mi živimo. Ovo što si ti ovde napisao je slika i prilika našeg društva i u svim sferama života se radi isto kao što ti ovde navodiš za Fk Crvena Zvezda. I da ti kažem nešto da je bilo ko drugi na čelu kluba koji bi sve pošteno radio kako bi ti hteo, više od polovine igrača koji su nam doneli toliko radosti nikada ne bi došli u Zvezdu. Ovde niko ne piše da Radonjić nikada ne bi igrao u Zvezdi i bio prodat za 10 miliona evra da nije bilo Terzića, niko ne piše da Borjan, Rodić, Marin, Ivanić, Katai 2x,Pešić 2x,Degenek 2x,Pavkov,Milunović,Krstičić 2x,Kanga 2x,Gajić,Babić,Račić...nikada ne bi završili u Zvezdi da nije bilo Terzića i Mrkele.
D

DesertHamster

pre gotovo 2 godine

Mrkela-simbol za nesposobnost !!!
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

I da ga isplate za bonuse u ugovoru gol 2 soma i asistencija hiljadarka… a da, nije bilo ni jedno ni drugo😂
Y

YayaT

pre gotovo 2 godine

Da se razumemo, nije dosao u klub kao talentovani igrac, vec kao nekada talentovani igrac koji propada po kineskoj drugoj ligi...Probali smo da mu ozivimo karater ali je ostao lenj, nezainteresovan i pomalo prepotentan. Probali smo, nije uspelo- sve najbolje do kraja svoje osrednje karijere. Veliki je problem kada dovedete igrace iz Italije, Francuske ili Holandije u nasu ligu. Jednostavno, ne mogu da se priviknu na nasu zemlju i mentalitet a ocekivanja u klubu su veca nego bilo gde( sa razlogom - klub od tradicije sa najboljim navijacima u Evropi)... Kada shvate ocekivanja, krenu problemi....
D

Drkela

pre gotovo 2 godine

Vreme je za ostavku.
B

Bzvz

pre gotovo 2 godine

Ovaj nije loš fudbaler, Stanković nije znao bolje da ga iskoristi. Sa strancima mora da ima malo strpljenja.
M

Mikac678

pre gotovo 2 godine

Šta ga briga uzeo je 520 hiljada evra, vrhunski posao a ovakvih Zvezda ima koliko hoćeš
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

Evo, dajte meni 50.000 evra. Ne mora 100.000. I ja ću da sedim na klupi, mogu i da mašem peškirima, ako treba i da pljeskam i ponekad skočim sa klupe.
G

Gostiona

pre gotovo 2 godine

mrkela se pita kao i svi mi oko dolazaka i odlazaka...Zna se ko je glavni krivac za lošu transfer politiku.Sada će terzićevi botovi da mi nalupaju minuse, ali treba jednom stati na kraj ovom pljačkanju Crvene Zvezde!
S

Si realan?

pre gotovo 2 godine

Pljackanje zvezde? Hahahah, pa u vas je Vucko vise ulozio nego li EU u Ukrajinu!

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Ja ću samo da ti kažem, 33 u evropi a iduće godine grupna faza LŠ. E sad ti idi pa se vešaj o bandere. Tako se meri uspeh kluba. Da nešto znaš i umeš bio bi ti tu umesto njih, ovako ti samo curi jed.
G

Gostkeie8

pre gotovo 2 godine

bravo mrki madjijo
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Tvorza daj Desersa i desnog beka, pa da igramo LŠ.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Браво Мркела. Овај месец само на Бакајоку,Ришариу и Фалку колико је отишло...
R

Realnost

pre gotovo 2 godine

Ok,sve ali Van lampara,Dioni,Falko,Bakajoko,Rišario a ima ih još,mnogo promašaja a niko ne odgovara za to.
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Nigde u svetu se za to ne odgovara pa zašto bi kod nas? Igač kojeg kupiš za 2-3 miliona je mačka u džaku i veće su šanse da se promaši nego pogodi.
g

gunđalo

pre gotovo 2 godine

A zaboravio si brata Speedya
B

Brojimo uspehe

pre gotovo 2 godine

5 titula zaredom, 5 Evropa zaredom, 2 LŠ na vidiku. A grobarski demagozi neka ovde lože klince o "pogađanju transfera" jer to je u svetu fudbala veoma bitna kategorija uspeha izmišljena od strane Ivice Ilijeva ahhahahaha.
@

@ Broji i dalje

pre gotovo 2 godine

Nekome šunka ili mortadela, a nekome lapo-lapo od plate igrača... Sad ti vidi gde si rođeni ;)
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Da je sreće da nisi ni dolazio.
G

GostMilos

pre gotovo 2 godine

Kanjas,Zander,Van La Para,Mateo Garsija,Dzon Ruiz,Cafu,Bakajoko,Risairo,Spiridonovic,Jirka,Falco,Lorenco Ebisiljjo,Pablo Mouche....Pa teror sa Krsticicem po drugi put totalno mebitno,Srnic drugi put,Gobeljic,nesposobnist dovesti desno i levog beka sa tim da jedan bude stranac jedan domaci,e da Ohija sam zaboravio.I taj sportski direktor i dalje dovodi pojacanja,prima masnu platu pa ovo nema nigde na planeti jbt.
J

Ja sam bre komsija

pre gotovo 2 godine

Tomane....
M

Milose

pre gotovo 2 godine

Sve ok ,ali nisi smeo Ohija navesti … za polusezonu je dao ukupno 11 golova (od toga 9 u prvenstvu za pola god), ali ga se u zadnje vreme šikanira i nije mu ukazano pravo poverenje i poljuljano mu je samopouzdanje..
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Kakvi magovi poslovanja, čim je neko višak, nezadovoljan, nije ispunio očekivanja, nije u formi, nije kvalitet, ušao u godine, koji god da je razlog - odlazi za džabe i raskida se ugovor na štetu kluba. Pa prodajte nekoga, bar probajte da izvučete neki dinar, 50.000 evra bar. Ali šta vas briga, kad nije iz vašeg džepa, plaća "preduzeće", svačije i ničije.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Kako da izvuku pare kad je covek zabiste pare nije zeleo u poljsku. Vec ladno odbio. Veca je steta sto se na brzaka dovode igraci. On nije ni prvi a na zalost ni poslednji... sve neka jurnjava.
S

Srki987

pre gotovo 2 godine

Eto kako Mrkela izvlači pare iz Zvezde. Čak i najveći fudbalski laik je mogao da predpostavi da od ovog Rišaira nema ništa, nezainteresovan za fudbal 100 posto. A on ga doveo i nije pitao šta košta. Napolje iz Zvezde!! Obojica!
O

Obafemi Martins

pre gotovo 2 godine

Kako to da Mrkela izvlaci pare iz Zvezde kad dovodite ili ste zainteresovani za kolonu fudbalera, sto domacih sto inostranih, te Milunovic, te Maksimovic, te bek Anderlehta, te vezista Serifa. Sta bi bilo da Mitke ne izvlaci pare... Partizan je taj od koga se izvlace pare, od kojeg pare izvlace Vazura, Vucelic i Iliev. Po mojim informacijama, Ivica sebi odvaja 10 hiljada evra mesecno.
S

Sabago

pre gotovo 2 godine

Srecan mu put ! Zao mi je sto je sve ovako ispalo,ali cudni su putevi gospodnji. Momak je sigurno imao veliku zelju da se dokaze u zemlji iz koje poticu njegovi pretci,ali jednostavno nije imao srece. U svakom slucaju, Risairo,hvala ti za sve !!!
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

За шта му хвала? Све најбоље у даљој каријери,али за шта му хвала у дресу Звезде?
J

Jevtara

pre gotovo 2 godine

Kaze se “preci” a ne “pretci”…glasovna promena buraz…kapiras…?
S

SilverSurfer

pre gotovo 2 godine

Nema bolje šljake od fuce. Ako imaš dobrog menadžera sve je moguće bez obzira na kvalitet. Recimo, da bez problema završiš u Zvezdi ili Partizanu. I to za platu od 35 soma evra mesečno ni za šta. Jedini zadatak da deli radost sa saigračima, što bi rekao Bina. Ne postoji posao na planeti gde možete da ne pokazujete ništa a da budete papreno plaćeni. Ovaj gde god da ode neće prikazati ništa. Jer, nema pojma. Neki bi rekli da ima nešto i u nauci o imenima.
Ć

Ćopa

pre gotovo 2 godine

Jedan moj drug iz dentistva nam je jednom na igralištu rekao "KADA DOĐE VERMEZOVIĆ ZA TRENERA PARTIZANA JA IDEM IGRATI U PRVOJ POSTAVI"mi ko deca nismo ni znali ko je Vermezivić al prođe pola godine dođe Vermez za trenera i on ode u Partizan kupio starcima kuću sebi stan u BG auto od preko 100 hiljada evra.Znači nije bitno koliko znaš već koga poznaš a verujem da nije bolje ni u Zvezdi.
B

Bejli

pre gotovo 2 godine

Pošteno vala, dosta se i naigrao. Kad smo već kod toga, Mrkela, hoće li biti još kakvih pojačanja u navali, imamo samo 17 špiceva?
O

Odogovor

pre gotovo 2 godine

Nama stiže Desers za 2 Lige šampiona, a za vas iz Humske stvarno ne znam.
@

@ Odogovore

pre gotovo 2 godine

Druže, da li je realno da toliko imaš problem sa kritičkim razmišljanjem da svako ko iole kritikuje potez uprave (a materijala ima koliko hoćeš) ti to odmah povezuješ sa grobarima?
K

Kragujevac96

pre gotovo 2 godine

Srećno NEmajstore!!
C

Comi81

pre gotovo 2 godine

Povedi sa sobom Gobeljića, Krstičića, Falka i Mrkelu...Najveća prevara iz Parkera koja je dolazila kod nas...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Hoce to iz svog dzepa dati onaj koji ga je doveo ?

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Šta si ti dao Zvezdi da zahtevaš ičiju i ikakvu odgovornost ???
C

Crni Grom

pre gotovo 2 godine

Djemo aj malo da iskuliras, smorio si iskreno

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

@ Crni Grom pa vas do sad jedno 150 iskeženih i nas jedno pet koji nismo pa ti meni reci ko je smorio. Neću ćutati na ovo jadno kevtanje. Uspeh se meri rezultatima a ne time čime se vi rukovodite.
G

Gost iz Draznja

pre gotovo 2 godine

I niko nece da odgovara za ovaj transfer. Sta reci
n

nokia c5-03

pre gotovo 2 godine

Hvala na svemu, steta sto nije bio u formi. Falko,Spiridonovic i ekipa su sledeci.
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Dobro je neka ide.
S

Sasvim jasno

pre gotovo 2 godine

Opet korektno jer nas je mogao vući za nos do juna 2024. godine, ovako je samo tražio 3 plate iz ove sezone. Polako se rešavamo škarta, neće imati koga da nabrajaju ovi što jure lajkove. Verovatno će krenuti Bena da pljuju uskoro.
H

Hames

pre gotovo 2 godine

Uvek nadju nekoga. Kako su samo Rodica pljuvali. Sad je na redu Ben, kao sto im je i Pavkov dosao na red.
M

Mrkelinho Jr.

pre gotovo 2 godine

Ne zaboravite velikog Pankova.Mozda ode, ako nekim čudom uđemo u LŠ, ostavimo Erakovića i dovedemo Miluna, što će pre biti nego i njega i Maksimovića.Mada, treba sve ovo da se poklopi da bi on otišao.Verujem da ćemo ući u LŠ, a da nece prodati Erakovića, čisto sumnjam.Hvala mu za ona 2 sigurna penala protiv Kopenhagena, kada ih je izveo bolje od pojedinih napadača, ali nakon toga, mnogo je grešio, pogotovo u prvom meču protiv Milana, a nakon toga i u domaćoj ligi zbog manjka samopouzdanja.Kad se samo setim kad je dao gol Milanu na San Siru, al' mu poništili zbog igranja rukom.
G

Gosthyhyj

pre gotovo 2 godine

svi odoše samo ne onaj ko je doveo ove ,,poluprofesionalce,, zvezda je na njima u zadnjih 4-5 godina izgubila 10-15 miliona.a niko nije odgovarao
G

Gostinjo

pre gotovo 2 godine

Zvezda je isto zadnji 5 godina u grupnoj fazi Uefa takmičenja.
c

ccczzž

pre gotovo 2 godine

ko plaća 105000 eura, dr Tvorza ili crna strela-Mitar Mrkela. Da nije bilo njihovih silnih transfer pokušaja i kombinacija, Zvezda bi odavno bila u plusu...
P

Piiu

pre gotovo 2 godine

Druze da nije bilo njih zvezda ne bi imala ni 105 000 dinara
P

Plitak potok

pre gotovo 2 godine

Uze covek 100.000 evra nit oro nit kopo.. Daj ubacite i mene u Zvezdu, pa neka mi odmah raskinu ugovor..
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

E ovo je bomba, oslobodis se boranije sa dobrom platom. Nazalost, ima ih jos koji ne zasluzuju ni minute, ni zutu banku.
P

Pancev

pre gotovo 2 godine

Ni kriv ni duzan uze covek pola miliona i ode!!!
I

Ivan Miljevic

pre gotovo 2 godine

Da li je moguce da ne mozemo nikoga da prodamo!!!? Dajemo plate igracima veće nego sto vrede na TM!
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

Bacaju pare u nepovrat...Šteta na sve strane,trun obraza nemaju,nikom ne polažu račune.Javasluk,lopovluk ,svaki dan.
G

Goust

pre gotovo 2 godine

Svi smo znali da od njega nema ništa, samo oni kojima je to posao nisu.
G

GostLazar

pre gotovo 2 godine

Hvala ti Boze! Steta sto nisu Gobeljic i Pankov uzeli pelcer od njega, Bakajoka, Gajica, Picinija i oni da odu
p

puding

pre gotovo 2 godine

gledaj ti šta je pravi posao i pravi klub,,, dovedeš igrača da mu oživiš karijeru, daješ platu, pa još božićnicu da ode, jer tako rade terza i mrki - respect
B

Bravo Mitooo

pre gotovo 2 godine

jos jedan pogodjen transfer
D

DžoniRS

pre gotovo 2 godine

Dobro smo prošli. Njemu hvala i nek mu je sa srećom.
n

nczZzzzz

pre gotovo 2 godine

Popicu 10 piva veceras od srece