Komentari na vest

Rodri ispravio Vokerovu amatersku brljotinu: Siti apsolutno dominirao, ali jedva pobedio Šefild (VIDEO)

v

veeryx

pre 8 meseci

Kakva amaterska reakcija odbrane šefilda kod trećeg gola,tri stopera stoje u petercu sami,jedan drugog čuvaju a foden sam naspram njih ko duh čeka loptu 10 sekundi,svi bi vi meni na tribine sledeće kolo
X

Xfggh

pre 8 meseci

Gvardiola unistava fudbal sa svojim antifudbalom. Fudbal nije vaterpolo ili rukomet.
U

U pravu si skroz

pre 8 meseci

Užas, užas, samo direktne lopte, preskakanje terena, route one što bi rekli. Njegove ekipe ne mogu tri pasa da povežu, onaj Bernardo Silva mesar, samo bije, tri crvena je danas zaslužio. Pep se uvek ugledao na fudbal Alardajsa, Dajša... Možda bi nešto i uradio da proba malo da povezuje igru, neki pas, Siti ima najmanje poseda u ligama petice, prosto sramota, pravi antifudbal ;)
И

И

pre 8 meseci

Ovi mogu da ne osvoje titulu jedino ako toliko puta za redom budu šampioni da Englezi procene da to šteti popularnosti lige, pa se dogovore da "odmore" jednu sezonu i budu drugi. I nikako drugačije.
r

robot

pre 8 meseci

Jasno se vidi da nece ni ove sezone imati takmaca, Arsenal mozda ima najkompetentniju ekipu, ali kako su krenuli ni od njih nista. Tako da od 2 do 6 mesta ce biti velika borba.
V

Vasilis

pre 8 meseci

Apropo jucerasnje “tragedije” kako su neki predstavili poraz Zvezde, danas ste mogli da vidite kako najbolji bek Engleske pravi gresku na nivou termina u balonu, posle najbolji igrac PL sezone 21/22, Dias, pogresno ispuca i zamalo da Sefil izjednaci na 2:2. Dakle greske su sastavni deo fudbala.
G

Gostgost

pre 8 meseci

Jesu dobri, ali koliko srece imaju. Na ovakvim utakmicama i ovakvim golovima se uzimaju titule
g

gost945

pre 8 meseci

Realno siti tvrdo krenuo , neuobedljivo. Danaas jedva, sa seviljom na penale, sa njukom nezasluzeno dobio 1:0 ( branili se vecinu vremena posle gola )
0

007007

pre 8 meseci

Jednostavno Siti i kad nema povoljan rezultat oni ne panice vec igraju svoju igru.
G

Gaizka

pre 8 meseci

Uz sve probleme, nekako dolaze do pobeda. Danas i bez Fodena koji je bio možda i najbolji igrač protiv Njukastla.
o

ojmalabosonoga

pre 8 meseci

plastikaneri jedva cekam da ode gvardiola, i pojedinci, smorio ovaj siti vise….
J

Junker

pre 8 meseci

Najbesmislenija teorija da je Pepov fudbal smorio. Cavi je to jednom objasnio. Nek dodje neki tim i napadne Siti, nek se otvori, a ne da najistureniji igrac stoji na 35m od svog gola i videces kako je Pepov sistem ultra zanimljiv. Sefild se razigrao 10 minuta i bilo je mnogo zanimljivo, a 80 minuta su kampovali u svom kaznenom i sta tu Siti moze?
G

Gost300

pre 8 meseci

To je razlika izmedju pravog Gvardiole i Gvardiole u pokusaju od juce,Arteta je odlican mladi trener,koji je mnogo naucio od Gvardiole,ali pod hitno mora da ga prestane kopirati,jer niko nikog ne moze kopirati,Gvardiola je iskusniji i bolji trener,kao sto je i Siti i dalje kvalitetnija ekipa. Ramzdejl(Raja),Vajt,Saliba,Gabriel,Zincenko,Parti,Rajs,Odegard,Martineli,Saka,Zezus,je najbolje sto Arsenal ima,Haverc nije ni od koga ni na klupi kvalitetniji,prije bi mi bio tunjavi Holding....

bez_EU4ije

pre 8 meseci

Nestvarno je šta je Guardiola napravio od Gundogana i Rodrija, kako ih je oblikovao po svom primjeru i svojoj viziji. Obojica su bili prosječni kad su tek došli u "City", ali su svake sezone bili sve bolji i postali ključni fudbaleri i svjetska klasa.
a

abcd689

pre 8 meseci

Rodri plaćen 70 mil i pritom odigrao skoro sve utakmice za atletiko u prethodnoj sezoni, te gundogan finalist lige šampiona sa borusijom i nositelj njihove igre godinama a za tebe prosječni igrači. Genijalac idi prati neki drugi sport...
e

ehh

pre 8 meseci

Ovako se osvaja titula u ovakvim utakmica..
G

Gaizka

pre 8 meseci

Da je do ovakvih utakmica Arsenal bi prošle sezone osvojio titulu jer su imali nekoliko ovakvih pobeda u 90+. Siti još uvek nema šampionsku igru, a da li će je pronaći tokom sezone ostaje da se vidi. Mislim da hoće.