Viktor Rogan (©MN Press)
Viktor Rogan (©MN Press)

Rogićevi Orlići iz Superlige savladali Italiju u gostima: Rogan čovek odluke

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.09.21. | 18:34

Pobeda srpske selekcije igrača do 20 godina u Kastel di Sangru

Jaku proveru imala je reprezentacija Srbije do 20 godina u Kastel di Sangru, ali je uspešno izašla na kraj sa rivalom.

Domaćin Italija savladan je 1:0, pogotkom rezerviste Viktora Rogana iz Čukaričkog u 66. minutu, koji je desetak minuta ranije zamenio Spartakovog Aleksu Đurasovića.

Izabrane vesti

Zadovoljan viđenim na terenu bio je selektor Aleksandar Rogić.

"Moram reći da sam presrećan, jer su ovi momci koji igraju uglavnom u našoj ligi, dobili priliku da se izmere tehnički, taktički i fizički sa jednom od najboljih selekcija sveta. Postoje delovi naše igre sa kojima sam prezadovoljan, ali isto tako postoje stvari koje moramo i možemo korigovati u našoj igri kako bi nastavili da rastemo i kao pojedinci i kao grupa. Čestitao bih momcima što su na sjajan način reprezentovali naš fudbal i igrom i ponašanjem", izjavio je Rogić posle meča za sajt FSS.

ITALIJA M20 - SRBIJA M20 0:1 (0:0)

/Rogan 66/

Kastel di Sangro

Stadion: Teofilo Patini

Sudija: Daniele Paterna

ITALIJA: Gelmi (46. Picinjako), Barbieri (85. Grislandi), Bronji (67. Ruđeri), Serpe (85. Oristano), Viti, Bjanko (58. Leone), Kanjano (67. Maldini), Bove (46. Zuei), Di Serija (58. Kortinovis), Tonja (58. Kudrig), Sekulov (46. Rikardi).

SRBIJA: Mićović (66. Katić), Pavlović (82. Mitrović), Bačkulja (82. Krstić), Eraković, Savić (46. Lučić), Lukić, Stanojlović (82. Kos), Pantović (66. Novevski), Radulović (66. Jočić), Milićević, Đurasović (58. Rogan).



tagovi

orlićiAleksandar Rogić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara