Ronaldo ima ozbiljan problem sa portugalskom trakom: U Beogradu je bacio, u Sevilji šutnuo (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.06.21. | 10:31

Slavni Portugalac se još jednom poigrao sa emocijama fudbalske nacije, koja mu je uvek bila naklonjena

Šta god da se dogodi sa njegovim klubom ili reprezentacijom, Kristijano Ronaldo mora da bude u prvom planu, s tim da se u poslednje vreme vrlo često stavlja u negativan kontekst. Ipak, to je još jednom bilo apsolutno opravdano.

Taman što je portugalska javnost zaboravila dešavanja iz Beograda i bacanje kapitenske trake posle nepriznatnog gola u meču kvalifikacija za svetsko prvenstvo, Ronaldo je ponovo napravio potez koji bi mogao da izazove novu reakciju u domovini. Naime, posle velikog nezadovoljstva i eliminacije u osmini finala od Belgije u Sevilji, slavni Portugalac ne samo da je bacio kapitensku traku, već ju je posle toga i šutnuo. Nakon toga nije propustio priliku ni da usputno izvređa jednog od članova delegacije državnog tima, koji je tu istu traku pokupio, a onda pokušao da ga uteši pri ulasku u tunel.

Izabrane vesti

Podsetimo, traka koju je Ronaldo bacio u Beogradu našla se na humanitarnoj aukciji i otkpljena je od strane kompanije Mozzart, koja je time obezbedila 7.500.010 dinara za lečenje malog Gavrila Đurđevića.

Ostaje da se vidi šta će biti sa ovom trakom, ali se Ronaldo definitivno ozbiljno poigrava sa emocijama svoje fudbalske nacije, koja mu je uvek bila naklonjena.



tagovi

Kristijano RonaldoEuro2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara