©AFP
©AFP

Ronaldo pao pred golom rivala, pa priznao da nije penal: Al Nasr sa igračem manje prošao grupu u Ligi šampiona

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.11.23. | 21:20

Predstavnik Saudijske Arabije remijem sa Persepolisom (0:0) osigurao prvo mesto

Pet bodova prednosti u odnosu na Persepolis predstavljalo je priliku za Al Nasr da, ukoliko izbori makar remi, kolo pre kraja grupne faze osigura prvo mesto i plasman u plej-of Lige šampiona Azije, a uprkos ranom isključenju Lajamija predstavnik Saudijske Arabije ostvario je cilj remijem mirnih mreža.

Mogao je domaćin već u prvim trenucima susreta da stigne do prednosti, ali je Kristijano Ronaldo pokazao sportski karakter i posle borbe za loptu sa Rafieijem priznao da nije bilo elemenata za penal, iako je arbitar doneo odluku u korist Portugalca.

Izabrane vesti

Naime, Ronaldo je u drugom minutu susreta pao pred golom rivala posle borbe zas loptu sa vezistom gostujućeg tima, ali je odmah potom ustao i kineskom sudiji koji je pokazao na belu tačku priznao da nije bilo kontakta potrebnog za najstrožu kaznu.

Ma Ning je potom preinačio odluku, a samo 15 minuta kasnije Lajami je neshvatljivo oštrim startom ostavio igrače Al Nasra na cedilu. Štoper koji je upisao prve minute posle skoro dva meseca otvorenim đonom je ušao u duel sa Sarlakom i doveo domaćina u podređeni položaj.

Vrebali su gosti priliku da naplate igrača više, zatresli čak mrežu Al Nasra u 52. minutu preko Zahedija, ali je pogodak poništen zbog ofsajda, a rezultat je do poslednjeg sudijskog zvižduka ostao nepromenjen, te su se Saudijsci plasirali u narednu fazu.



tagovi

Saudijska ArabijaAl NasrAzijska liga šampionaKristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara