Roze dao besplatan savet Zvezdi i Baharu: Ne znamo da igramo ružne utakmice

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.11.23. | 11:23

U Lajpcigu naelektrisana situacija posle poraza od Majnca

Zvezda pati, Zvezda krvari, ali “ne cveta cveće, ni u Lajpcigovo preduzeće”. Bikovi su euforično ušli u sezonu, deklasirali Bajern u okviru Superkupa Nemačke, ali u poslednje vreme prolaze kroz krizu, koja ima mnogo dodirnih tačaka sa dešavanjima u Ljutice Bogdana.

Ekipa Marka Rozea je ispala iz Kupa Nemačke posle poraza od Volfsburga, ali ih je neuspeh u Majncu prilično deprimirao uoči dolaska u Ljutice Bogdana. Lajpcig je nešto nalik Crvenoj zvezdi u Mozzart Bet Superligi muku mučio sa niskim blokom rivala, napadao, ali stvarao malo izglednih prilika.

Izabrane vesti

Na kraju je kažnjen posle dve kontre fenjeraša. Nije upaljen alarm u Saksnoiji, ali jasno je da bi novi neuspeh mogao da zaljulja i status Marka Rozea. Iskusni stručnjak bio je deprimiran posle poraza od Majnca, poručivši da se njegov tm slabo snalazi u ružnim utakmicama. Crvena zvezda dočekuje 7. novembra (Arena 1 premijum 21.00) nemački Lajpcig u okviru 4. kola Lige šampiona. Gosti u Beograd dolaze ljuti i razočarani nakon neočekivanog poraza od poslednjeplasiranog Majnca u Bundesligi 2:0.

Majnc je do trenutka utakmice sa Lajpcigom imao samo tri boda iz devet mečeva i ova pobeda im je bila prva u tekućoj sezoni. 

”Čestitke Majncu na prvoj pobedi u sezoni. Ovaj poraz smo mogli da izbegnemo. Igrali smo dobro i bili smo dominantni , ali nedovoljno pametni kada je trebalo. Ponovo smo loše odigrali protiv tima koji se povlači i brani. Imam puno poverenje u ovaj tim i odlazak u Beograd biće prava prilika da se preokrene situacija. Brine me što još uvek nismo naučili da igramo "ružne" utakmice”, rekao je trener Lajpciga.

Imaće Bikovi ozbiljno opterećenje na stadionu Rajko Mitić. Evenutalni trijumf bi pored tri boda Crvenoj zvezdi doneo i mogućnost da uoči poslednjeg kola i dolaska Mančester Sitija bude na drugom mesto. Pored Lajpciga, za takav rasplet, potrebno je savladati Jang Bojs u Bernu, pošto se očekuje da Mančester Siti na Etihadu “pometla” nemačkog predstavnika.


tagovi

Marko RozeBarak Bahar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara