©Starsport
©Starsport

Rubin formira srpsku koloniju: Iz Olimpijakosa stiže Ranđelović za 1.500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.09.23. | 12:13

Krilni fudbaler pred povratkom u Rusiju

Uroš Drezgić i Nikola Čumić pred promocijom su u Rubinu iz Kazanja, međutim poslednji dan prelaznog roka u Rusiji mogao bi da obeleži još jedan Srbin koji je takođe u pregovorima sa pomenutim klubom. Srpskoj koloniji u nastajanju mogao bi da doprinese Lazar Ranđelović, navode mediji iz Rusije i Grčke.

Prema istim informacijama, Olimpijkos će od ovog transfera zaraditi 1.500.000 evra, a transfer iz Pireja potvrdio je i Ranđelovićev agent u razgovoru za Sport24.

Izabrane vesti

Krilni napadač Olimpijakosa nije uspeo ovog leta da se nametne kod Dijega Martineza i novi rastanak je bio očekivan, te će igrač koji je u grčke crveno-bele stigao leta 2018. godine definitivnio promeniti sredinu.

Ranđelović je od dolaska u Olimpijakos prosleđivan na pozajmice u Radnički iz Niša, Leganes i Ural. U timu iz Jekaterinburga hitri Leskovčanin je proveo prethodnu sezonu te mu dolazak u Premijer ligu Rusije neće predstavljati nepoznanicu.

Tokom pet godina kao igrač kluba iz Pireja je u crveno-belom dresu odigrao 75 utakmica i postigao sedam golova uz pet asistencija.

Rubin posle sedam kola ima jednu pobedu uz po tri remija i poraza, a naredni izazov ga očekuje u nedelju kada će ugostiti Zenit.


tagovi

RubinRubin KazanjOlimpijakosRusijaGrčkaLazar Ranđelović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara