Komentari na vest

Rumuni mučili Nemce, ali ne i Gnabrija: Panceri na korak od Katara (VIDEO)

L

Liga sampinjona

pre preko 2 godine

Amateri sa mozzarta gde su golovi Nemacke?
N

Nemci

pre preko 2 godine

De ste sad Nemci 2-0 dobili 158 na svetu Lihtenstajn koji danas puce 4-0 od Makedonije a da one sto je tukla Nemce 2 1 hahah.A sad se Nemci provukli ni Flick ne pomaze nema tu puno igraca iz Bayerna koji nisu Nemci iz onog sampionskog tima dakle iz tog tima nema u reprezentaciji jer nisu Nemci: Pavar,Hernandez,Tijago,Kutinho,Perisic,Koman i pre svih Lewangolski svi oni su iz tog sampionskog tima i nema ih ovde dzaba Flick kad nema leba bez motike.Kada se pogledaju sve reprezentacije evropske shvati se da bez tih naturalizovanih Mbapea,Zidana,Gnabrija,Ozila,Podolskog,Klozea sve te evropske tzv sile bile bi slabije od Srbije ali vidite na primer Svilar,i sad ovaj mali Motika,Prijovic, Subotic svi oni su odrasli u drugim zemljama ali igrali su za Srbiju dakle Nemci nisu Nemci nego multikulturalno drustvo pa njima je Marin bio najveca nada a Srbin hahhlah.I sad Mukoko koji nije ni rodjen u Nemackoj dovode ga iz Senegala sa 12 god i uzimaju ga da igra za njih on im je buducnost igra kao Pele bukvalno podseca.Cak nema ni veze sa njima dakle bukvalno kupuju kao Svajcarska bez Srba,Hrvata,Siptara,Afrikanaca,i Juzno amerikanaca ne bi bili to sto jesu.Ako se zna a ja znam jer sam citao da su se dopingovali sve do 90ih kada je Nemacka otkrila nakon ujedinjenja sistematsko dopingovanje sportista pre svih fudbalera kao cilj drzave da bi bili najbolji najzanimljivije je da su 1954 u grupi izgubili valjda 8-3 od Madjara a da su Nemci prosli grupu i u polufinalu dobili 6-1 tada dobru Austriju da bi na 60 godisnjicu dobili u polufinalu 7-1 Brazil jer da je tad Brazil uzeo bilo bi 6-3 za Brazil po titulama.Sto se tice 1954 u finalu opet sa Madjarima gube 2-0 i dobiju 3 -2 i tad je krenula ta prica ,,UPORNI NEMCI'' kasnije je otkriveno da su se dopingovali pervitinom kao i u drugom svetskom ratu dakle ne gube snagu i mogu da daju neogranicen broj golova i povecava im se koncentracija i agresija i dobijaju vestacku snagu kao i sad kad dobiju Barsu 8-2 kolko god da je Barsa losa logicno je kako dolazi do takvih rezultata ipak je to cetvrtfinale.Dakle smatram da im ni Flick ne pomaze i da im je puna kapa cetvrtfinale.U Rusiji nisu smeli da se dopinguju jer da su Rusi nesto nasli onda bi mogli da kazu nas okrivljujete za doping i zabranjujete nam obelzja i himnu a vi se dopingujete.Video se kvalitet upornih nemaca bez dopinga.Oni ni u jednom sportu nisu nista jer gde je ta upornost njihiva Srbija je 5 puta uspesnija u svim sportovima od njih sem u fudbalu al u medjusobnim duelima smo ih dobili te 2010 pa nek se ponovi u Kataru Piksi na Flicka bilo bi zanimljivo za gledati pa nek se ponovi 2010 u 2022.
i

ivann27

pre preko 2 godine

I, stvarno, mislis da ce neko da procita tvoju zavisnu, nepismenu poruku. Tesko. Koliko ti je samo frustracija, zadala Nemacka, u zivotu! Toliko svetskih prvenstava gde si stalno morao da gledas Nemacku u finalu, polufinalu!!! 1982, 1986, 1990, 2002, 2006, 2010, 2014.... A da, verovatno boli jos uvek i taj rezultat od 7-1 i 8-2, jednog navijaca Brazila i Barselone...
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Dok god im sane bude igrao bice smetalo na terenu. Imam 38 godina, za zivota nisam video fudbalera sa takvom fizikalijom a tako malo nozga. Noge u svadji sa glavom, svaka ponaosob i obrnuto, ne zna gde tera. Mali Adeyemi izmislio fudbal i za njega i za haverca i za wernera, ne zna se ko ima goru zavrsnicu, mrtva trka.
L

Leroy_Sane

pre preko 2 godine

Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao, Sane je busio kao silo. Bori se decko kao zmaj, i u poslednjih 8 meceva za klub i reprezentaciju je skoro svaki put dao gol ili asistirao. Jedan Rio Ferdinand je rekao da je posle Salaha u ovom trenutku najbolje krilo, a ti se ovde javis da ga vredjas. Vec mesec dana dobija ovacije sa tribina. Adejemi je klasa, treba ga polako uvoditi u tim kao i Musialu i Virca. Adejemi ce inace u Bajern, treba ocekivati da se transfer zavrsi vec na zimu.