(©Reuters)
(©Reuters)

Rusi kažu: Marko Nikolić stiže 22. maja u Moskvu na pregovore

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.05.23. | 16:47

Čelnici Dinama veruju u dogovor sa srpskim trenerom

Borba za Partizan se otegla u nedogled. Marko Nikolić je želeo da se vrati u klub iz Humske i to sa proširenim ovlašćenima: da bude trener prvog tima, ali i da se pita oko dovođenja igrača i omladinske škole. Načelan dogovor sa strujom koja želi da preuzme vođenje kluba je imao. Ali...

S obzirom na to da je borba za koju se očekivalo da će biti rešena zimus protegla bezmalo do početka leta, strpljenje je izdalo Nikolića i načelno je pristao da trenersku karijeru nastavi u Rusiji. Dinamo ga je zvao i pre godinu dana, slao pozamašnu ponudu, ali je trofejni srpski trener tada odbio. Sada, po svemu sudeći – neće.

Izabrane vesti

Kako javljaju mediji iz najveće zemlje sveta, dogovoreno je da Nikolić 22. maja doputuje u Moskvu na završne pregovore sa Dinamom. Tada će se videti sa čelnicima kluba, obići će klupske prostorije, trening centar, da se upozna sa svom infrastrukturom kojom raspolažu plavo-beli. Rusi ne kriju da očekuju tih dana konačni dogovor sa Nikolićem.

Dinamo se juče rastao sa Slavišom Jokanovićem, koji nije uspeo da ostvari rezultate koji su se od njega očekivali u prestonici Rusije. Plavo-beli su trenutno na sedmom mestu tabele, što je ispod očekivanja, iako naredne jeseni ruski klubovi neće igrati u Evropi, pa nije toliko bitno, iz tog ugla gledano, da li je drugi ili sedmi.

Moskovljani su danas promovisali Pavela Alpatova u privremenog prvog trenera, do kraja sezone.

Veliko je pitanje i to po njegovom priznanju, da li će Željko Buvač ostati na funkciji sportskog direktora Dinama, pošto rukovodstvo nije baš oduševljeno ni njegovim dosadašnjim radom.


tagovi

Dinamo MoskvaMarko NikolićRusija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara