Komentari na vest

Sad je stvarno kraj: De Hea napustio Junajted posle 12 godina

2

24.04.1902.

pre 11 meseci

hvala majstore za sve što si dao klubu i navijačima! GGMU!
D

DidierDrogba11

pre 11 meseci

Zato moćni Kepa em ne zna rukom, em nogom, em nema ni visine za golmana. Za Čelzi bi De Gea bio premija.

Falični Tom

pre 11 meseci

De Hea je jedan od najboljih igrača Junajteda u dobrom vremenskom periodu ali ja ne mogu da zaboravim onu epizodu sa Realom. To ko je koga koliko ispoštovao ne treba ići u detalje. Nažalost fudbal je mašina za pravljenje para i tu odavno nema mesta sentimentalnosti. Ružno je da jedna legenda kluba ovako ode. Sa druge strane, Junajted je imao mnogo strpljenja sa njim. Što na početku kad je pravio neshvatljive kikseve(to da se oprosti na neiskustvo) što kasnije kada je bio u najboljim godinama. Imao je on jak ugovor, jedan od najjačih u PL tako da nije on tu bio samo iz ljubavi. Nažalost, dođe kraj svemu i opet kažem nije trebalo ovako da se završi ali šta je tu je. Mislim da Ten Hag zna šta radi.
n

napokon.

pre 11 meseci

Najgori golman. Hvala Bogu da su ga zamenili. Najgori golman u istoriji sporta. Najveca greska uz Megvajera u istoriji sporta. Koliko su njih dvojica bili losi to niko nije mogao da nadoknadi. Velika greska menadzera i kluba. Krenuce im na bolje.

Gost17

pre 11 meseci

Mnogo si glup komentar ostavio druže... Nije jedan od najboljih na svetu, ali je dok je bio u top formi bio blago rečeno vrhunski golman... Ovo sto si ti napisao samo govorio da veze sa fudbalom nemaš.
t

trola

pre 11 meseci

Neka si ti pametan
g

gost....

pre 11 meseci

Sretno Legendo pamticemo tvoje sjajne odbrane pozzzzzzz
p

perhano

pre 11 meseci

Koje odbrane???
t

triiiica

pre 11 meseci

Jedan od boljih golmana danasnjice, i jedan od najboljih igraca mancestera prosle sezone. Spasio ih je milion puta
b

barranjaccccccccc

pre 11 meseci

Čovek nije znao da istrči na centaršut a primao je 400k evrića NEDELJNO. Dobar deo taktike City-a je bio da napadne United visoko nebili defanzivci vratili loptu njemu na ispucavanje jer su znali da ne može da prebaci preko pola terena i tu su čekali loptu defanzivci City-a i dobijali istu na tacni..... Odličan je shot stopper i bio je dobar samo kada je United bio baš loš.

Darkoki

pre 11 meseci

Hvalla legedo i srecno od ❤️ ...vrati se nazad kad zavrsis karijeru
D

De Gea

pre 11 meseci

Hocu brate,hvala na podrsci!!
c

cylo

pre 11 meseci

Ne razumem ove komentare "Ne mogu da verujem da su ga pustili", jel ste vi vremenski putnici iz 2018 god ili slično? Taj De Gea koji je bio vrhunski golman već godinama ne postoji. Kiksevi koje pravi sada nadmašuju odlične odbrane. Uvek je bio linijaš koji ne sme da izađe na loptu, ali tome se gledalo kroz prsti jer je bio odličan shot stopper. Sada ima mnogo više lošeg nego dobrog.
g

gost1245

pre 11 meseci

Dobar golman je bio dok junajted nije doveo megvajera,od tad mu krece pakao hahahaha
D

DidierDrogba11

pre 11 meseci

Čelzi ga treba dovesti pod hitno. Jedino što ja valjalo u Junajtedu otkako je otišao Ferguson je De Gea, ne mogu vjerovati da su ga pustili. Sila golman, sigurno će za neke masne pare potpisati
p

perhano

pre 11 meseci

Težak svirač qrcu.
L

Leta gospodnjeg 2023.

pre 11 meseci

De Hea kad ga novinar pita koji je najopasniji igrač protiv kojeg je igrao: "Ronaldo je bio sjajan, Mesi još bolji, ali Megvajer...za njega jednostavno nisam imao rešenje".

Marko Pavlovic

pre 11 meseci

Dobar dobar
d

di su pare

pre 11 meseci

dave saves...
B

Beks - NUFC

pre 11 meseci

Čekamo te raširenih ruku na St. James Parku! Dodji majstore, dodji da vladamo!
9

999

pre 11 meseci

Nisam bas siguran da je ovo kvalitetan potez.. Jeste Onana bolji u igri nogom, ali jedna je stvar biti takav u Italiji gdje se jako rijetkooo igra presing i u Engleskoj gdje ljudi grizu do golmana skroz i nema se vremena namjestati i traziti slobodnog igraca. A sto se tice cisto golmanskih stvari i branjenja, tu je DDG sigurno bolji golman.
p

perhano

pre 11 meseci

Golmanska igra nogom ne postoji. To je izmišljena kategorija. Još jedno proseravanje šatro stručnjaka.
V

Venom

pre 11 meseci

Ako se snalazio protiv Sitija koji je ubedljivo najbolja presing ekipa na svetu,ne vidim sto bi imao probleme s drugim ekipama
c

cylo

pre 11 meseci

Naravno da može da igra u Premier ligi Onana, kao što je spomenuto, lik je protiv jednog od najjačih timova Evrope u presingu lagano završavao posao, toliko lagano da je City posle 15 minuta prestao da pokušava sa velikim presingom. E tu je razlika sa De Gea-om, protiv De Gea-e, svaki tim koji agresivno pritiska gore, može vrlo lagano da iznudi grešku, protiv Onane to ne može, i onda automatski Man United može mnogo višlje da igra kada protivnik zna da ne može visokim presingom da uradi ništa. Bukvalno cela igra tima se menja samo sa promenom golmana.
4

46

pre 11 meseci

Da se ne lažemo ostavio je dubok trag u Mančesteru, par sezona kada su bili u kanalu on je bio jedina svetla tačka, pitanje je da li Onana može da navuče njegove rukavice, čini mi se da je malo sigurniji izbor David Raya iz Brentforda koji je stvarno golmančina, Onana posle one pauze zbog dopinga nije baš sav svoj u glavi.
p

perhano

pre 11 meseci

Lakav god da je Onana, za ovu špansku prevaru je doktor. DeHea i Kasiljas su jedne od najvećih rupčaga u istoriji fudbala a hajpovane zvezde. Dizali ih vazda u nebesa, a imali po jednu ipo dobru sezonu u celoj karijeri.
j

jsjs

pre 11 meseci

sta covek rece sa Kasiljasa ?! Ne treba svima dati pristup internetu
L

Logitech

pre 11 meseci

Sto jednostavno nisu trampili De Heu za Onanu?
G

GGMU1988

pre 11 meseci

Ugovor mu istekao...
K

Kfks

pre 11 meseci

Poslednji igrac iz fergusonove ere
H

Hehehehe

pre 11 meseci

Jedna kiksara manje u Junajtedu😄
p

perhano

pre 11 meseci

Apsolutno. Henderson koji nije klasa je izmislio fudbal za njega.
S

Stevan Miksaa

pre 11 meseci

Ode i poslednji igrac iz Fergijevog tima. Odlican golman u teskim vremenima za klub. Sigurno bi uspesniju ili bolje da kazem trofejniju karijeru imao da je presao u Real onog prelaznog roka, ali je isto tako sigurno da se ne bi u Realu zadrzao do danas. Na kraju ga ni Junajted nije nesto posebno ispostovao. Mnogo je dao Junajtedu.
p

perhano

pre 11 meseci

Nipta nije dao Junajtedu, a popasao im je para kao malo ko. Jedan od najvećih promašaja Mančestera u istoriji gledajući koliko ih je koštao a koliko je malo dao.
G

Guest ...

pre 11 meseci

Kako ga junajted nije ispostovao ? Pa bio je najplateniji golman zadnje 5 godine, malo li je ?
Л

Лето 2011

pre 11 meseci

Оде и последњи Мохиканац из Фергијеве ере...
3

322

pre 11 meseci

Nepravda velika odlican golmam bolji od onog cirkuzanta onane 100 puta
p

perhano

pre 11 meseci

Druže, pod hitno kod psihijatra.
K

Kosta11

pre 11 meseci

Kako je branio do sp u rusiji,ne znam sta mu se tu desilo ali poceo je dosta da kiksa.
p

peki30

pre 11 meseci

Poketino reaguj!