©MN Press
©MN Press

Samo 20 sati posle gostovanja na Marakani, Mijatović branio u derbiju protiv Sarajeva

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.10.23. | 23:17

Crnogorski golman se u utaorak našao među stativama u Beogradu, a danas u Banjaluci

Banjalučki Borac je remijem sa Sarajevom u zaostalom derbiju Premijer lige stigao do boda golom u petom minutu sudijske nadoknade, a uz strelca gola Zorana Kvržića posebne čestitke je zaslužio je golman Milan Mijatović koji je upisao drugi zvanični meč u samo 20 sati.

Po završetku jučerašnje utakmice u Beogradu golman Crne Gore vratio se klupskim obavezama i već danas stao među stative Borca protiv Sarajeva. Važan i zahtevan duel za nacionalni tim nije bio prepreka da se 36-godišnji golman već danas nađe na terenu u Banjaluci i pruži doprinos protiv trećeplasiranog tima Premijer lige BiH.

Izabrane vesti

Golom Hasića Sarajevo je u 68. minutu stiglo do prednosti. Kontru posle kornera rivala igrači gostujućeg tima pretočili su u prednost i nagovestili kraj niza od osam pobeda Borca.

Ipak, domaćin je u poznim trenucima sudijske nadoknade izbegao makar poraz i to posle gužve u kojoj su pre Kvržića pretili Makarić i Kortes.

Pogodak domaćina izazvao je negodovanje gostiju koji su apelovali na ofsajd poziciju strelca gola, međutim, odluka nije promenjena, te je Borac remijem stigao do sume od 25 bodova, četiri više od Zrinjskog koji ima i utakmicu manje.

BIH 1 - ZAOSTALI DUELI 2. I 3. KOLA

Sreda

Zrinjski - Velež 3:0 (3:0)

/Ćuže 6, Jakovljević 36, 45/

Borac - Sarajevo 1:1 (0:0)

/Kvržić 90+5 - Hasić 68/



tagovi

Bosna i HercegovinaBorac BanjalukaFK Sarajevo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara