Fudbaleri Brentforda (©Reuters)
Fudbaleri Brentforda (©Reuters)

Samo u Mozzartu: Najveće kvote na svetu na Brentford, Romu, Tvente i Nicu

Vreme čitanja: 3min | sub. 20.01.24. | 10:56

Nigde nećete uspeti da nađete veće

Lopta ne prestaje da se kotrlja u uvodnim sedmicama 2024. godine. U prvom planu današnjeg programa su Premijer liga, Serija A, Eredivizija, Kup Francuske...

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su jedinice na Brentford i Romu, odnosno dvojke na Tvente i Nicu. Susrete šampionata Italije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Svaki niz, dobar ili loš, nekada mora da se završi. Brentfordov, ruku na srce, teško da može da izgleda gore od ovog. Sedam uzastopnih takmičarskih utakmica bez pobede, sedam poraza u poslednjih osam mečeva u Premijer ligi... Šta se tačno dešava sa Brentfordom teško je objasniti, odbrana mu izgleda katastrofalno. Primila je bol na svakoj od poslednjih 10 utakmica. To strmoglavo poniranje na tabeli engleskog šampionata pokušaće da prekine danas protiv Notingem Foresta, tima koji ga je u prošlom kolu preskočio na 15. poziciji. Šumari su vezali dve pobede, sada imaju 20 bodova, jedan više od Brentforda. Doduše, uz odigran meč više. Prvi njihov susret ove sezone, 1. oktobra, okončan je 1:1. Bila je to peta uzastopna njihova utakmica na kojoj je došlo GG.

ROMA - VERONA (SUBOTA, 18.00), KEC 1,53

Otišao je Žoze Murinjo sa klupe Rome, da vidimo da li su sa njim otišli i brojni problemi. Rimljani su u poslednjih mesec dana ostvarili samo dve pobede, nad Napolijem (2:0) u prvenstvu i Kremonezeom (2:1) u Kupu Italije. U tom periodu imaju četiri poraza i jedan remi. Istina, gubili su sve od najjačih italijanskih timova (Bolonje, Juventusa, Lacija i Milana, uz remi sa Atalantom), što samo pokazuje da Roma ne pripada kremu. Srećom po Vučicu, ni Veroni nije mesto tamo. Darko Lazović i drugovi se bore za opstanak, trenutno su ispod crte, sa dve pobede i tri poraza u poslednjih pet kola. Verona je već savladala Romu ove sezone, krajem avgusta sa 2:1.

NEC - TVENTE (SUBOTA, 16.30), DVOJKA 1,85

U poslednja četiri kola holandskog šampionata Tvente je osvojio 10 od mogućih 12 poena. Da je uzeo i ta dva, sada bi bio na drugoj poziciji na tabeli, poslednjoj koja vodi direktno u Ligu šampiona. Ovako je treći, a ako tu i ostane igraće kvalifikacije za elitno takmičenje. Niz dobrih rezultata Tventeu je pre tri dana prekinuo PSV Ajndhoven, savladao ga je u Kupu Holandije sa 3:1. Naredni rival u ligi mu je NEC, koji je takođe u dobroj formi. Reč je o timu koji je takođe vezao četiri utakmice bez poraza u prvenstvu (tri pobede, pa remi), ali i koji nije eliminisan iz kupa, pošto je savladao Go Ahed Igls sa 2:1. NEC je osmi u Erediviziji sa 22 poena, 15 manje od Tventea, sa kojim je 11. novembra odigrao 3:3.

BORDO - NICA (SUBOTA, 17.30), DVOJKA 2,05

Porazima od Avra i Rena na poslednja dva gostovanja u Ligi 1 Nica se verovatno i definitivno oprostila od titule. I dalje je druga na tabeli, ali sada Pari Sen Žermen ima osam bodova prednosti, što je gotovo nemoguće za Svece da ispuste. Ostaje Nici Kup Francuske, u okviru šesnaestine finala danas gostuje Bordou. Ovo je domaćinu druga uzastopna sezona u Ligi 2, a kako trenutno stoje stvari bliži je ispadanju u treći rang nego povratku u elitu. Bordo je tek 15. u drugoj ligi, sa samo tri boda više od Anesija, koji je u zoni ispadanja. Dakle, trenutno ima bitnije probleme od Kupa Francuske, u kojem je svakako autsajder. Poslednji put su Nica i Bordo odmerili snage u sezoni 2021/2022. Orlovi su tada slavili oba puta, sa po 4:0 i 1:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara