Foto: FK vojvodina
Foto: FK vojvodina

Šampioni ne umiru: Vošini biseri se oprostili od Kosanovića

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.05.21. | 13:22

Poslednji pozdrav novosadskih talenata fudbalskom radniku

Vest o smrti Milana Kosanovića, potresla je javnost u Srbiji, a od fudbalskog radnika koji je ostavio neizbrisiv trag prethodnih dana oprostio se veliki deo fudbalske Srbije.

Poslednji pozdrav tvorcu brojnih fudbalskih bisera između ostalih uputili su i juniori Vojvodine koji su danas, uoči susreta u okviru Omladinske lige Srbije protiv RFK Novi Sad sa gostujućim igračima razvili transparent u Kosanovićevu čast.

Izabrane vesti

Uz poruku "Šampioni ne umiru nikad! Večna ti slava i hvala Kosane" i minut ćutanja uoči susreta, novosadski biseri su se oprostili od fudbalskog oca igrača Sergeja Milinković-Savića, Mijata Gaćinovića, Srđana Babića i mnogih današnjih asova.

Podsetimo, nekadašni selektor Orlića i trener u Crvenoj zvezdi tokom mandata Vladana Milojevića preminuo je usled posledica virusa korona u 50. godini.

Komemoracija povodom smrti sportskog direktora Vojvodine biće održana u ponedeljak u 10:30 časova u svečanoj sali "Vujadin Boškov" u Veterniku, a istog dana, u 13 časova, Milan Kosanović biće sahranjen na groblju na Trandžamentu u Petrovaradinu.


tagovi

Milan Kosanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara