Komentari na vest

San o prolazu brzo raspršen: Oslabljena Zvezda nemoćna u Italiji

c

cinjenica

pre preko 2 godine

Ja ne znam kako izgovor moze biti da igraju sa mladjim igracima? Oce li neko da mi onda objasni gde su igraci tog godista, ako su toliko kvalitetni? Ja ih u prvom timu ne vidim. Kao igrali sa mladjim timom, pa prijatelji, sto niste igrali sa timom koji ima isto godina? Da nije zato sto nema kvaliteta bez obzira koliko godina da imaju pa se gleda da se sto pre samo nastancuju koliko toliko potencijala za nekakvu prodaju. Mada i od te prodaje nema nista. U sustini sve je jasno kada su ti glavni igraci godinama unazad u tim mladim ligama stoperi jer imaju po tri metra i 20 kila vise od ostalih.
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Чим нема склањалице, одма пуца петарда.
G

Gost 126 mb

pre preko 2 godine

Uvek nama nešto smeta! Ili su u pitanju mlađe godište ili povrede, a niko ne govori o razlici u taktici, u pristupu fudbalu! Naši mladi i stariji igrači igraju po modelu iz ’70. prošlog veka. Nisu naši treneri izašli iz tog šinjela. Selekcija naših igrača je svugde ista, jer niko ne traži brzinu i borbenost sa najviše dva dodira sa loptom. Od naših trenera u ovaj zastareli kliše ne uklapaju se samo Piksi, Paunović i Jokanović, ali oni ne rade u srpskom fudbalu! Molim trenera omladinaca Zvezde da podnese ostavku zbog ove bruke!
В

Видим

pre preko 2 godine

Да ниси гледао финале светског првенства за омладинце у којем је Србија постала светски шампион. Са истим начином рада као из 70. година, а опет светски шампиони. Није поента у томе, него у мањку квалитета. И немој само приче из непричаве, види где је омладинска репрезентација сад. Нема је нигде, а то везе са тактиком нема, него са квалитетом.
U

Ugledali se

pre preko 2 godine

na prvi tim 5:0...
M

Marekkk

pre preko 2 godine

Moj bratic igra prvu omladinsku ligu i svaki vikend gledam utakmice i tu decu reci cu vam sta je jedan od problema koji sam zapazio pored naravno forsiranje menadzerske dece,tatinih i maminih sinova i igraca koji imaju profi ugovor sa nekom superligaskom ekipom pa moraju da igraju .. U nasem fudbalu samo traze trkace i razbijace i igrace preko 180 nema tehnicara,lepote,pasova,akcija sve se svodi na dranje trenera jos juri,ne daj da primi, u njega ,pravi faul i slicno.. Zato nas taj empoli razbio jer ima decu koja vole fudbal,razmisljaju svojom glavom i nema predrasuda a ne igraju kao roboti i sve u meso
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Pa zato se treneri samo i dernjaju jer su svesni da ni oni nemaju znanja a ni oni na terenu nemaju znanja jer igraju preko raznih kombinacija. Ali to je jednostavno nasa realnost, i to nije samo u fudbalu vec u vecini sportova. Bitno je uzeti pare od roditelja dok su deca sasvim mala i tamo ih loze kako ima nade da ce moci da se bavi sportom, pa onda ovi polete a dete na terenu kao slon u staklarskoj radnji. I bice sve gore i gore. Jednostavno mora mnogo stvari da se promeni.
R

Roni

pre preko 2 godine

Ljudi, dosta zaluđivanja. Kakva oslabljena Zvezda. U Beogradu smo još videli koliko je Empoli nadmoćniji u svim segmentima. A tada su bili naslovi da nas je pokrao sudija. Budimo malo realni ako je moguće.
d

da se nelazemo vise

pre preko 2 godine

eto vam strasni strucnjak Nedic i ostali treneri koji nisu znali da sutnu loptu pa se presaltali u trenere u 20- i nekoj godini. Mozes u nasoj ligi da glumis stratega jel pokupis sve sto valja od severa do kosmeta plus bosna,crna gora, itd
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Poraz boli, pre svega tu decu. Igrati sa godinu-dve starijima od sebe u tom uzrastu jako je tesko. I to se svesno radi, kako bi se... E sad dolazimo do toga: kako bi se izbrusili igraci za seniorski tim? Koji bre tim? Nas seniorska startna postava u proseku ima 30 godina, jedini Zvezdin klinac(Erakovic) se gura na silu a sa fudbalom ima veze koliko i ja sa heklanjem. Taj sistem traje godinama, i lepo je zamisljen, ali u praksi ne postoji. Zvezda jede svoju decu! Jos jednom, ovoj deci svaka cast.
А

Ало рођаче

pre preko 2 godine

Немају квалитет! Па видео би где би били наши тимови да играју ти ваши убер омладинци. Где су омладинске селекције репрезентације? Јел ико бре од вас ботова у ствари прати фудбал?
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Nisu deca kriva! Na terenu se videla drasticna razlika, ne samo u godinama, nego u sistemu, radu i potpuno drugacijoj filozofiji!
s

svaka cast

pre preko 2 godine

pazi 5:0!!!! pokupis sve sto ti treba po regionu i 5:0 !! trener, menadzerske kombinacije, losa selekcija ...jel zna neko ??
C

Cccc

pre preko 2 godine

To su samo izgovori za nerad, nestrucnost i neznanje. Ko ima kvalitet on može igrati bilo gde. Pogledajte evropske najjače lige, npr sedamnaestogodisnjak može igrati u Bajernu, Barsi, Realu a nemoze u jednoj Zvezdi to je samo izgovor za nestručne.
G

Gost jesam

pre preko 2 godine

Naši nabeđeni fudbalerčići! Pune im glavu raznorazni menadžeri,tate i naravno mame koje su postale opasni poznavaoci fudbala u zadnje vreme... I onda dođu dečaci i pokažu im gde im je mesto!
9

951357

pre preko 2 godine

Da li možeš i po klincima da pljuješ? Malo je pljuvačine po prvom timu, pa ajde i po deci?

Nenad

pre preko 2 godine

Ne treba pljuvati po deci vec po ljudima koji ih guraju. Slozio bih se gore da ih upropaste menadzeri i ambicionzni roditelji, pa podmazi gde treba i ona ne igra o propada neki vrhunski talenat zbog sincica... Tako funkcionise nas fudbal u ovom dobu....
д

д.г.

pre preko 2 godine

Циљ омладинске школе треба да буде да бар једног играча годишње спреми за сениорски тим. Ови наши стручњаци их спремају за Графичар а не за Звезду. Нешто ту дебело не штима. У целом сениорском погону Звезде тренутно су два играча из наше школе и то са небитним улогама.
a

a5cz

pre preko 2 godine

I treba da igra jednu sezonu u graficaru, da igra sa starijim i snaznijim od sebe. Pa ako u graficaru bude bio najbolji onda ce biti dobar i za Zvezdu, ako ne bude tako, sta da trazi on u Zvezdi? Jer on sa 17 godina nece praviti razliku u Zvezdi, a posle par "slabijih" utakmica i to ako ih i dobije, seli se na klupu i za 2 godine zavrsava u Vosi.
Z

Zvezda II

pre preko 2 godine

Cilj treba da bude da Zvezda napravi drugi tim koji bi igrao do prve lige!Da imamo tako nešto sada bi protiv Empolija imali par momaka koji igraju za Geafičar i ne bi se brukali ovoliko.