Komentari na vest

Šarlroa jedan od tri Štulićeva udvarača, koliko može da zaradi Radnički od kluba koji je proslavio Osimena?

@

@mita

pre preko 1 godinu

I zato smo kao narod tu gde jesmo. Zato sto ne umemo da poželimo drugima najbolje. Da li ti je palo na pamet da su takvi transferi bitni i da igraču moraju imat uspeha u inostranstvu, a da na drugoj strani kritikuješ nepotizam i ne regularnost? Al onda i konkretno, šta je ko kako kada uradio?
v

vvdv

pre preko 1 godinu

Haha sada ce ga prodati ya 600K pa ce reci eto najveca svih vremena... On na transfermarktu vredi 1, 5 miliona evra sada, a posto deli drugo mesto kao najbolji strelac lige trenutno i ima 21 godinu znači gleda se i perspektiva za budućnost, koliko mu traje ugovor 2024 što je dobro ima godinu i po još i kada se to sve sabere njegova prodajna cena u normalnim ligama bi išla od 5 do 10 puta veća od trenutne. Ali znajući naše ljude a naročio iz Radničkog ako bi dobili 1, 5 miliona što je nemoguće da se razumemo, ne što ne vredi nego što nikada to neće prikazati. A eto jedan primer Čukrički je letos prodao Rakonjca za 2, 5 miliona evra, koji je stariji bio godinu dana, nije bio medju najboljim strelcima lige, tada je vredeo 1, 5 miliona evra i slična dužina ugovora. Tako da bi Radnički kao veći klub i ako nema trofej ni jedan morao da ga proda više od Čuke po svim parametrima jer su Rusi pisali da su dobili igrača ispod svake cene, jer igrač koji je dao dosta golova, mlad i iz lige koja je 11 po koeficijentu što mnogi utiče na cenu i treba da je veća, a mi stalno to zaboravljamo najmanje bi vredeo 10 miliona evra. Uz to Rakonjac nije bio reprezentativac Crne Gore tada, debitovao je za A tim, baš kao što je i Štulić samo što je on za Srbiju mnogo jaču reprezentaciju što bi tek trebalo da mu podigne vrednost. Sve ovo pišem da bi imali predstavu i da uporedim sa sličnom prodajom jer bi to trebalo da bude neki reper. Ako ne budu toliko drski da ne predju preko milion onda će prodaja biti 1, 3 miliona evra najviša
B

Berlin

pre preko 1 godinu

Prvo nov Fudbalski Stadion bez Atletske Staze ! Stopirajte sve radove na trenutnom Cairu , taj blam nema buducnosti
K

Kegevara87

pre preko 1 godinu

Želim im dobru prodaju, to je potrebno srpskom fudbalu. A i na drugoj strani igraču uspeh u inostranstvu jer to diže cenu svim našim igračima.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

ja im ne zelim ..samo iz razloga sto ce te pare pokrasti. Da to ide u razvoj kluba pa i ajde
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Sad ce to Ivica da proda za 700,000 i onda kaze da je to "najveci transfer u istoriji Radnickog". Na stranu sto svi barataju sa nekih milion i po za Stulica, to cemo brzo da zaboravimo. Ili ce stvarno da bude toliko a prikazu 700,00 a ostalo u dzep.
o

opet ja

pre preko 1 godinu

znao sam da je neki velikan
3

3838

pre preko 1 godinu

Ti bi druze prihvatio ponudu da budes kafe kuvarica u Belgiji a ovde pljujes momka koji pravi ozbiljan transfer.
k

kalca

pre preko 1 godinu

U svojoj istoriji je Radnički prodavao igrače za vece sume od ovih koje su ovde navedene...ako za Stilica dobiju 250k da pevaju pesmu...
K

Kegevara87

pre preko 1 godinu

Jer možeš nabrojat veće prodaje?
K

Kegevara87

pre preko 1 godinu

Koje?
g

gos

pre preko 1 godinu

700k+10% i da odmah zatvaraju posao