Savo Milošević (©MN Press)
Savo Milošević (©MN Press)

Savo Milošević ostao bez posla, legende BiH fudbala vode reprezentaciju

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.04.24. | 15:17

Sergej Barbarez bi bio selektor, a uz njega na klupi Spahić, Ibišević, Bajramović…

Savo Milošević ponovo bez posla. Bivši reprezentativac Jugoslavije i nekadašnji trener Partizana, između ostalih, neće produžiti boravak na klupi Bosne i Hercegovine, pošto je Fudbalski savez te zemlje odlučio da mu ne ponudi novi ugovor.

Razlog je taj što Milošević nije uspeo da izbori plasman na Evropsko prvenstvo što mu je bilo postavljeno kao zadatak još prilikom pregovora. Mada je pitanje koliko je to bilo realno uzevši u obzir šta su Zmajevi prikazali na terenu.

Izabrane vesti

U grupnoj fazi su bili tek peti u Grupi J, iza je ostao samo Lihtenštajn bez bodova, a ispred su bili Portugalci, Slovaci, Luksemburžani i Island. U plej-ofu Bosance je eliminisala Ukrajina.

Kako je lokalnim medijima potvrđeno iz Saveza, više je kandidata za Miloševićevog naslednika, ali je ubedljivi favorit Sergej Barbarez, kome bi kao asistenti pomagale brojne legende BiH fudbala. Počevši od nekadašnjeg kapitena Emira Spahića, preko Vedada Ibiševića, do Zlatana Bajramovića.

Pomoć će Barbarezu svakako biti dobrodošla, pošto 52-godišnji Mostarac do sada nije vodio nijedan klub, naravno ni reprezentaciju. Ali je već dugo velika želja navijača, koji smatraju da bi baš on, sa saradnicima, mogao da razgori vatru u svlačionici.



tagovi

Savo MiloševićFudbalska reprezentacija BiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara