Arambašić (© FK Partizan)
Arambašić (© FK Partizan)

Savo odlučio: Savo u Metalcu

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.07.20. | 20:02

Partizanov napadač na pozajmici

Dvaput je Savo Arambašić odradio pripreme sa prvim timom Partizana i oba puta je poslat na kaljenje. Zimus je posle rada u Turskoj odlučeno da je za mladog napadača korisnije da nastavi razvoj u Teleoptuku, dok ovog leta, posle dve sedmice rada u seniorskoj konkurenciji pod komandom trenera Sava Miloševića napušta Beograd.

Nova destinacija Arambašića je Gornji Milanovac, pošto su se čelnici crno-belih i Metalca dogovorili da 19-godišnji špic narednu sezonu provede na pozajmicu u povratniku u Superligu. Tim pre što je nedavno na klupu kluba iz grada podno Rudnika seo Žarko Lazetić, koga Savo pozanje iz mlađih kategorija crno-belih.

Izabrane vesti

Plan je da Arambašić u Gornjem Milanovcu dobije minute na kakve ne bi mogao da računa u Partizanu, u konkurenciji Unmara Sadika, Bojana Matića i „klasića“ Nikole Štulića. I da ako se dokaže izvadi povratnu kartu za sastav Sava Miloševića.

Arambašić je pažnju na sebe skrenuo prošlog leta kad je na Zlatiboru, kao član omladinskog tima, postigao nekoliko važnih golova za tim Nenada Brnovića na Kupu prijateljstva, posle čega je prekomandovan u Teleoptik.



tagovi

FK PartizanSavo Arambašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara