Aleksandar Šćekić (©Starsport)
Aleksandar Šćekić (©Starsport)

Šćekić: Kada igramo kao tim – pobeđujemo

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.12.20. | 11:58

Rođendanska želja veziste Partizana je da prođe korona

Dobri duh Partizana. Otkako je Aleksandar Stanojević postao trener crno-belih, počeo je Aleksandar Šćekić da igra u oba smera.

Nije više momak iz Berana zadužen samo da razgrađuje igru protivnika i dodaje prvom do sebe, već ide napred, sve više šutira, ulazi u šanse, a počeo je i da – asistira.

Izabrane vesti

Pas za Takumu Asana, kojim je Japanac načeo Voždovac i otvorio put ka pobedi Partizana, poslao je upravo Šćekić. I to na dan kad mu je bio rođendan.

Igrači su mi pobedom na teškom gostovanju na najbolji način čestitali rođendan. Teška utakmia, u kojoj nije bilo lako prilagoditi se na teren i sve druge propratne uslove, ali smo pokazali da kada igramo kao tim, čak i kada ne ide najbolje, idemo do pobede koja je jako bitna za nas“, kaže Šćekić za klupski sajt.

Mučio se Partizan u prvom poluvremenu, nije to bila igra vredna tri boda, ali sve je došlo na svoje mesto u nastavku. Još jedna, sedma pobeda Parnog valjka zaredom.

Posle 45 minuta smo se privikli na teren i sve što nas je čekalo u nastavku. Rival je bio veoma agresivan i nije bilo lako uspostaviti igru. Dobar niz pobeda je iza nas, samo treba da nastavimo u ovom ritmu i da budemo još bolji“.

Imao je Šćekić i posebnu rođendansku želju.

Da svi budemo živi i zdravi i da se ovo sa koronom više završi, jer želimo da igramo i uživamo pred punim tribinama naših navijača“, istakao je Aleksandar Šćekić.

Još Mladost u sredu i zimski raspust kreće u Humskoj.


tagovi

SuperligaFK PartizanAleksandar Šćekić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara