Twitter/MalagaCF
Twitter/MalagaCF

Šćepoviću 25.000 evra do kraja sezone

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.03.21. | 15:45

Treći put u Španiji, prvi na Rosaledi, srpski napadač potpisao za Malagu

Kada je jednom za sezonu u Španiji, bez obzira na to da li se radi o prvoj ili drugoj ligi, postignete 23 gola, onda su vam vrata Pirineja uvek pomalo otvorena. Takav je slućaj i sa srpskim napadačem Stefanom Šćepovićem, koji će zaigrati treći put u španskom fudbalu. On je potpisao ugovor do kraja sezone sa Malagom i pokušaće da pomogne klubu sa Rosalede da se u finišu sezone umeša u borbu za plasman u plej-of.

Malaga je iskoristila mogućnost posle povrede Pabla Čavarije, da angažuje novo pojačanje u špicu napada i odluka je pala na bivšeg golgetera Hihona i Hetafea. Špepović je pomenuta 23 gola postigao u 2013/2014, kada je bio treći strelac Segunde iza Borhe Viguere i Kikea.

Izabrane vesti

U Malagi su zadovoljni fizičkim stanjem igrača, koji je od odlaska iz Japana trenirao individualno, ali se očekuje da se brzo stavi na raspolaganje treneru Serđu Pelisjeu.

Kako piše dobro upućeni Diario Sur, srpski napadač će do kraja sezone zaraditi oko 25.000 evra, jer je klub već premašio limite vezane za primanje igrača, pa je bio ograničen na takozvanu minimalnu platu Segunde.



tagovi

Stefan Šćepović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara