SD Crvena zvezda za zdraviju planetu

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.03.23. | 14:58

U Parku prijateljstva na Ušću u Beogradu predstavnici 34 kluba Zvezdine porodice simbolično zasadili sadnice i time najavili početak akcija Zvezdinih sportista

Sportsko društvo Crvena zvezda ove godine navršava 78 godina od svog osnivanja. U okviru proslave 78. rođendana crveno-bele porodice, koja broji 34 kluba, Upravni odbor je doneo odluku da se u Beogradu zasadi 34 bora i jele.

Danas su u Parku prijateljstva na Ušću u Beogradu predstavnici 34 kluba Zvezdine porodice simbolično zasadili sadnice i time najavili početak akcija Zvezdinih sportista i klubova za zeleniju i zdraviju planetu.

Izabrane vesti

Ovom prilikom borovi i jele su zasađeni u još 44 grada Srbije, Republike Srpske, Crne Gore i Slovenije, učesnika Zvezdinog karavana.

„Treći mart 2023. godine, 34 bora i jele su zasađeni u Parku prijateljstva. Sutra nam je još lepši dan, sutra nam je rođendan. Hvala svim predstavnicima klubova što su danas došli. Svečano ćemo otvoriti ovu našu tablu za večnu uspomenu“, rekao je Zoran Avramović.

Prisutnim predstavnicima klubova, medija i prijatelja Crvene zvezde obratio se Stojan Vujko, predsednik Skupštine Sportskog društva.

„Dragi moji zvezdaši, okupili smo se danas u Parku prijateljstva da posadimo 34 sadnice borova i jela. Članovi Sportskog društva Crvena zvezda, 34 kluba su danas ovde i želim da sve pozdravim. Šaljemo poruku da smo porodica, da smo zajedno i da treba da rastemo zajendo. Ono što je jako važno, da radimo na očuvanju prirode jer svima nam je potrebno zdravo okruženje. Još jednu stvar da napomenem, u ovom trenutku, pored toga što smo zasadili sadnice u Parku prijateljstva, u još 44 grada, u Sloveniji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori i Srbiji sadimo brorve i jele. Živela Zvezda! Živela Srbija“, poručio je Stojan Vujko.



tagovi

SD Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara