©FK Crvena zvezda
©FK Crvena zvezda

Sedmica Zvezdinih omladinaca na Milijaševom debiju: Cvetković režirao debakl Brodarca

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.08.23. | 19:25

Crveno-beli biseri na idealan način otvorili sezonu (7:1)

Omladinci Crvene zvezde otvorili su sezonu ubedljivom pobedom nad Brodarcem (7:1) i potvrdili da izazove koji slede sa pravom dočekuju uz najviše ambicije.

Juniori crveno-belih, koji su posle niza šampionskih sezona prepustili tron večitom rivalu, lrenuli su dominantno u nove izazove i bez milosti su savladali Novobeograđane i režirali idealan trenerski debi Nenada Milijaša.

Izabrane vesti

Perspektivni strateg ulogu učeitelja omladinaca preuzeo je uz ambiciju da vrati krunu iza juga Marakane, ali i da ostvari iskorak na evropskoj pozornici, a da ima čemu da se nada pokazala je premijera koju su sa po dva gola ukrasili Aleksa Cvetković i Veljko Vukojević, a dok su još pogađali i Darije Markočević, Mateja Bubanj i Adem Avdić.

Nije se dugo čekalo da crveno-beli načnu mrežu gostiju, a ulogu egzekutora preuzeo je Cvetković. Rano vođstvo predstavljalo je idealan rasplet za crveno-bele, a prednost crveno-belih u 27. minutu iz penala je mogao da uveća Vukojević čiji je udarac sa bele tačke uspeo da zaustavi Stevanović.

Za nerealizovanu najstrožu kaznu Vukojević se iskupio u 39. minutu kada je na idealan centaršut Ostojića i udvostručio prednost Zvezde. Gosti su smanjili zaostatak u 49. minutu kada je Bogdanović iz drugog pokušaja uspeo da savlada Marinkovića, ali su sve nade Brodarca crveno-beli ugasili rafalom koji je počeo Markočević, a na čiji su se gol nadovezali saigrači i režirali ubedljivu pobedu.

Crvena zvezda - Brodarac 7:1 (2:0)

/Cvetković 3, 73, Vukojević 39, 58, Markočević 55, Bubanj 71, Avdić u 85 - Bogdanović 49/


tagovi

FK Crvena zvezdaomladinci crvene zvezdeNenad Milijaš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara