Radulović (© Reuters)
Radulović (© Reuters)

Selektor Crne Gore u Novom Pazaru: Na radaru Lončar, Nikčević i Carević

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.10.22. | 17:07

Miodrag Radulović na radnom zadatku

Biće interesantno kad u martu krenu kvalifikacije za Prvenstvo Evrope u Nemačkoj 2024. U istoj grupi su Srbija i Crna Gora, a u nameri da proveri ima li na ovdašnjim terenima kandidata za njegov tim, na tribinama stadiona Novog Pazara pojavio se ovog petka, Miodrag Radulović, selektor Hrabrih sokolova.

Ideja Radulovića je da u jednom od potencijalnih derbija 15. kola Mozzart Bet Supelige snimi kandidate za državni tim Crne Gore: Stefana Lončara, kapitena pazarskog sastava, kao i Bojicu Nikčevića, te Lazara Carevića golmana Vojvodine.

Izabrane vesti

Sva trojica su rođena na teritoriji Crne Gore, zbog čega je razumljiva želja selektora da se uživo uveri u njihove mogućnosti, pogotovo što su sva trojica skrenula pažnju ove sezone.

Lončar je Nikšićanin i u dresu Sutejske je bio dvostruki prvak i jednom osvajač kupa; Nikčević je Baranin, ali je fudbalski oblikovan u Čukaričkom pre nego što je najpre kroz dve pozajmice stigao među Plave, da bi sa njima letos potpisao trajni ugovor; Luka Carević je sa Cetinja, a probijao se kroz Grbalj, da bi ga kao veoma talentovanog još u tinejdžersko doba dovela Barselona, a onda se letos obreo u Novom Sadu i redovno čuva mrežu Vojvodine.

Crna Gora će tokom novembra igrati kontrolne utakmice sa Slovačkom i Slovenijom, kvalifikacije za EP počinje 24. marta u Bugarskoj, a sa Srbijom će igrati tri dana kasnije u Podgorici.



tagovi

Miodrag Radulovićreprezentacija Crne GoreStefan LončarBojica NikčevićLazar Carević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara