Foto: Reuters
Foto: Reuters

Selta bi Mandžukića

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.11.20. | 17:59

Samo, može li da plati?

Selta iz Viga se sprema za vrlo interesantan mogući transfer: Naime, u januaru će probati da dovede Marija Mandžukića, hrvatskog fudbalera koji je trenutno slobodan agent posle napuštanja katarskog Al Duhaila, pišu španski mediji. Mada, s obzirom da je slobodan igrač, do transfera može da dođe bilo kada, odmah posle dogovora dve strane.

Mandžo ima 34 godine i može da se pohvali odličnom karijerom, s tim da mu Primera ne bi bila strana jer je već nastupao za Atletiko Madrid u sezoni 2014/2015.

Izabrane vesti

Kadena Kope sada javlja da je tim iz Galicije u akciji, da gleda situaciju oko Mandžukića i da ima ambiciozan plan da ga dovede u svoje redove.

Mandžukić se prethodnih meseci dovodio u vezu i sa Interom i Romom, ali su se tu pominjale cifre koje Selta verovatno ne može da plati. I tu će biti glavno pitanje - može li španski tim da ispuni želje iskusnog napadača?

Hrvat je igrao u katarskoj ligi i dao je dva gola na 10 utakmica posle odlaska iz Juventusa na leto 2019. godine. U karijeri je dao preko 200 golova igrajući za NK Zagreb, Dinamo Zagreb, Volfzburg, Bajern Minhen, Atletiko Madrid i Juventus.

Mandžukić je takođe dao 33 gola na 89 utakmica, a pomogao je i reprezentaciji Hrvatske da dođe do finala Svetskog prvenstva 2018. godine.

Selta ima samo tri napadača u celoj postavi uključujući Jaga Aspasa, Nolita i Santija Minu. Lepo bi im legao i Mandžukić, dobili bi novi dimenziju u napadu.


tagovi

Mario Mandžukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara