Foto: Reuters
Foto: Reuters

Seltik sve dalji od trona, ispustio bodove u sudijskoj nadoknadi

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.01.21. | 00:09

Hibernijan golom u 91. minutu stigao do remija

Poput soli na ranu, nakon poraza od Rendžersa (0:1), Seltiku se nadovezao remi sa Hibernijanom (1:1) i ispušteni bodovi u sudijskoj nadoknadi.

Očigledno još uzdrman odarcem u Old Firmu, domaćin je se tokom celog susreta mučio da pronađe svoju igru, čak je i tokom dobrog dela drugog poluvremena bio inferiorniji rival.

Izabrane vesti

Ipak, sve muke Seltika mogle su da padnu u vodu jednom individualnom bravurom. Majstorija Turnbula u 81. minutu i savršeno izveden slobodan udarac doneli su vođstvo zeleno-belima. Četvrti gol veznog igrača u poslednjih pet susreta doveo je zeleno-bele na korak od trijumfa, međutim, slavlje na Seltik Parku pokvario je Nisbert u prvom minutu sudijske nadoknade.

Malan je izveo slobodan udarac, sa desnog boka, a napadač gostiju je iskoristio konfuziju pred golom rivala i odbijenu loptu poslao u mrežu.

Dva prosuta boda uticala su da Seltik smanji zaostatak za Rendžersom za samo jedan bod, te sad kaska za najvećim rivalom 21 bod uz tri utakmice manje.

Zeleno-beli su u 20 utakmica upisali 13 pobeda, pet remija i dva poraza, a Hibernijan je važnim bodom prekinuo niz od četiri poraza i napravio važan korak ka plej-ofu.


tagovi

ŠkotskaPremijer liga ŠkotskeHibernijanSeltik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara