Dejan Lovren (©Reuters)
Dejan Lovren (©Reuters)

Senzacija na Maksimiru: Dinamo hoće da vrati Dejana Lovrena?

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.03.22. | 14:53

Situacija u Rusiji je takva da – ima šanse

Neko je to lepo opisao: ruski fudbal sledeće sezone strance će moći da privuče samo novcem, kao Kina do nedavno, jer Evrope ni rezultatskih ambicija jednostavno neće biti. U takvim okolnostima mnogi će odlučiti da napuste klubove, a Dejanu Lovrenu izlaz je ponudio klub u kome se afirmisao – zagrebački Dinamo.

Ruski portal Metaratings tvrdi da su Modri ponudili Lovrenu ugovor do kraja sezone kako bi im pomogao da u žestokoj konkurenciji Osijeka, Hajduka i Rijeke odbrane titulu šampiona Hrvatske. Podsetimo, Uefa je odlučila da svim fudbalerima iz Rusije i Ukrajine dozvoli da sezonu privedu kraju u nekoj drugoj zemlji, mada su recimo Premijer liga i Serije A odbacile takvu mogućnosti, jer su smatrali da ne bi bilo pošteno.

Izabrane vesti

Lovrenu bi Dinamo mogao da pomogne da se vrati u formu posle povrede članka zbog koje nije igrao za Zenit u kalendarskoj 2022. godini. Ipak, 32-godišnji fudbaler još nije odlučio šta mu je činiti ni da li će da napušta Rusiju i time sigurno izgubi dosta novca, jer je prema ranijim navodima u Sankt Peterburgu imao i više nego u Liverpulu, a tamo je dobijao oko pola miliona evra mesečno.

Dinamo bi mogao da ide do limita od oko 40.000 evra mesečno. Ali u ovakvim okolnostima novac zaista nije najbitniji. Lovren bi svakako na leto opet birao kuda će.


tagovi

Dejan Lovren

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara