Komentari na vest

Šerif počeo da puca! Milojevka presudila i Čuki (VIDEO)

J

Jel vidjas Raleta

pre 2 meseca

A sta je to Milojevka? Zaista pitam bez neke sprdnje. Kad od tri gola, dva su sa kreča i kad je parkirana 18-ica, sto ide na Konjarnik. Šatro igra na rezultat? Drugim recima, da se nacimas da dodjes na stadion i tamo da gledaš hrkljuš? Milojevku!? Ako igra na rezultat, onda cemo ga ispratiti online, u stampi ili tv-u.
Š

Šerif

pre 2 meseca

Šerif daje!
M

Mnr

pre 2 meseca

Lako je Serifu da ga da kad protivnicka odbrana cini sve da mu ne zasmeta. Taman posla da udje u blok ili nesto slicno
J

Jedan lik

pre 2 meseca

Koliko komentara od jrdnog čoveka.
R

Raki Delija

pre 2 meseca

Ocekivana pobeda titula je nasa
N

Nezvani gost

pre 2 meseca

Dok je duha nema brige.
p

pedjast3

pre 2 meseca

Sasvim korektna igra Zvezde ,ne strijepim kao sa Baharom kod svakog napada protivnika.Mislim ipak da nemamo dovoljno kvalitetne igrace za ono sto Zvezdaska publika trazi i da je vise do igraca nego do trenera.
N

Nezvani gost

pre 2 meseca

Jedino je bitno da ti ne strijepiš.
A

Aca LJotic 89

pre 2 meseca

Bob f. A na koga to mislis?
A

Aca LJotic

pre 2 meseca

Milisav Kekez Da li si ti nekad iso u skolu?
с

сви сте ви

pre 2 meseca

Бошко Ђуровски..ж
P

Podrska za Miloja

pre 2 meseca

Ja kad sam jos pre mesec dana pisao da ce sa Milojevicem na klupi svi ovi stranci da prosto Eksplodiraju i da ce biti za 10 klasa bolji nego dok ih je trenirao onaj saban iz Izraela koji veze nema u prvom delu sezone,mnogi su se smejali,botovi provocirali i vredjali Serifa kao nikad gola dati nece i slicno...evo pod Milojevicem dva zadnja meca 2 gola i jedan penal iznudio,i na sledecem mecu ce da postigne gol smem da se kladim,a botovi sad cute,ne smeju da se jave kad je decko kreno da reseta redom...🤫
Z

Zauvek zvezdaš

pre 2 meseca

Dao je gol i u prvom kolu protiv Voždovcu koji mu je po meni neopravdano poništen jer on nije ni pipnuo golmana prilikom postizanja gola jedino ako su svirali faul u napadu Bukarija ali teško da je i to bio faul.
F

Familija

pre 2 meseca

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
K

Koky

pre 2 meseca

Svaka cast za Vranjesa, kakav igrac. Prvo pustio Ndijaea pa laganim korakom ispratio kako ovaj obilazi golmana i sutira na prazan gol, a posle rusi opet Ndijaea i to sutiranjem od pozadi. Svaka cast.
P

Pedja108

pre 2 meseca

Vranjes je uvek bio kiks igrac, ne samo na ovoj utakmici. Vise je poznat po nefudbalskim aktivnostima, nego znanjem istog.
B

Bršcz

pre 2 meseca

Makar i real da pobedi sa ovom mrtvom igrom oči bole da se ovo gleda.
C

CaleB pravi

pre 2 meseca

Serif se raspucao ??? Ma da li ste Vi ozbiljni ? Sto se mene tice, covek toliko nema pojma, pa sve i da da 10 komada u jednoj utakmici, za mene ce i tada biti obicna nespretna i nesposobna taraba.
R

RANKO STOJIĆ

pre 2 meseca

❤❤❤
D

Dejani

pre 2 meseca

To je zbog frizure. Igrači sa takvom frizurom se uvijek istaknu. Da Lukaku stavi istu periku bio bi daleko najbolji spic
P

Pucaj,šerife,ne pitaj

pre 2 meseca

Šerif Nedaje počeo da trpa.Vidi se potpuno drukčiji izgled tijela u odnosu na jesen i ako nastavi sa ovakvim napretkom,imaćemo pravu zvijer u špicu.
B

Bob.f

pre 2 meseca

Vidi se da ste malogradjani..
O

Ogledalce moje

pre 2 meseca

Imamo velegrađane u komšiluku koji prostore na stadionu namijenjene za sportiste iznajmljuju znamo kome i kako.
D

Don Vito Corleone*

pre 2 meseca

Puna podrška za Milojevića najboljeg trenera, za doktora Terzića i za sve Afrikance, u inat onom malom kradljivcu moga Nika! “Najveća je najveća moja Zvezda Crvena, volim je do ludila, zato što sam Delija”
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

@Mali kradljivac mog Nika. Sarkazam, te fore, to je nekada moglo da ti prodje dok te ovde nisu provalili, odavno su te svi provalili. Opet si preskočio terapiju. Toliko te boli 7 titula u nizu, 15 godina bez lige šampiona, 41 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona. Uživaj u svom bolu.
@

@Don Vito Korleone'

pre 2 meseca

Ti si juce, mislim, prozvao nekog ovde za pismenost, a nik pises velikim slovom. Znas li ti sto znaci ta rec, cim je pises velikim slovom? Ko li je tebi dao 2 iz srpskog jezika?
L

Letaq

pre 2 meseca

Oba penala čista i sudila bi se i jednim i drugim.Zaboravljate kakav penal je sudjen u derbiju , i recimo Zvezdi protiv Citija. Da li je bilo saopštenja,istupanja iz lige-nego se preznoji protiv Citija pa daj dva gola, a nakon derbija ruka ruci.
p

podesen

pre 2 meseca

Necu penal,necu 2 ,hocu 3 komada.Ajde Serifu dajte da sutira penale,bice 1.strelac evrope.Ovi licemeri nesto privaju o penalima.Jako krenuli bice prosek penala po utakmici 1.5.Ili 9 penala na 6 utakmica.Klark Kent trenercina 4 otkaza u 3 godine.
m

milisav kekez

pre 2 meseca

kakav dva penali za zvezdu ono je smehotrs nemogu oni bez penali da pobedu nikog sledećo kolo će im sudija sviraju još dva penali da pobedu tcs u gostima
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Legendo, ti si toliko nepismen, da to štipa za oči. Toliko si nepismen, da si postao glavna maskota na Mocart vestima. Ti nekome pričaš o penalima, posle poništenog penala Radniku, koji je još u prvom poluvremenu trebao da vodi sa bar 2:0. Ne znam koliko godina imaš, ako nisi već mator, pod hitno u večernju školu, ovo je tragedija da neko u današnje vreme bude toliko nepismen, da jednu reč ne može da napiše ispravno.
R

Ricardo

pre 2 meseca

Corleone zar ne vidis da lik troluje mesecima?
A

Aca LJotic 89

pre 2 meseca

Dobro da nastavimo ovako i u narednom periodu a na kraju Sampioni!!!!
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

@Ricardo. Moguće je i to, ali nemoj da te čudi ako je stvarno takav.
N

Ne pis

pre 2 meseca

Men
P

Pa1

pre 2 meseca

Čista pobeda. Imamo pad u igri na početku drugog poluvremena i u Pazaru i danas ali mnogo sigurnije delujemo i lakše pobedjujemo nego sa Baharom. Samo gazi!

Sakur

pre 2 meseca

ma naravno da je cista kada vi igrate ahahahaha nismo ni sumnjali drugacije
P

Preža

pre 2 meseca

Deco, kada je Preža gledao vedete Zvezde kao što su Dule Savić, Filipović,Pižona, Piksija, braću Đurovski, Repcića, Musemića Lane sa Korane ( B.Cvetković) Janjanina Rajka, Neđu Milosavljevića,gostovanje Barse sa Maradonom i Šusterom vi niste ni rođeni bili. I sada mene neki napaljeni klinci prozivaju da sam grobar. Na Severu je bio jedan Šavija, a sada sve neki građevinari i biznismeni. Zato, volite i dalje vi vašeg Terzića i njegovog šefa. Pozdrav svim istinskim ljubiteljima naše Zvezde!
G

Grobaru mali

pre 2 meseca

Ti nisi navijac zvezde
P

Pera genije

pre 2 meseca

Svih se i ja sećam, samo da te ispravim da su pre Šavije na šipci bili Toda, Tima, Zelja... i ta ekipa.
P

Prežo

pre 2 meseca

Šavija nije bio rodjen kad je igrao Dule Savić,Nedja Milosavljević... Nemaš pojma
D

Drax

pre 2 meseca

Ama tutuban kakav šerif.
n

nema sta...

pre 2 meseca

Grobarski botovi uvek u akciji
I

Idemoo

pre 2 meseca

Otimaj Miloje namestenu titulu,otimaj!
C

CB

pre 2 meseca

Bez obzira na pobede, Zvezdu je zaista mucenje gledati, to je danas mislilo 90% ionako praznog zapada.

Sakur

pre 2 meseca

Krenulo zvezdino prolece.Pogledajte kakve penale im sude u zadnje dve utakmice i pogledaj penale sto sude protiv Partizana.Valjda je zato kvota 1.2 da zvezda uzima titulu
a

ajde ajde

pre 2 meseca

Placi bedo
S

Sima Arauho

pre 2 meseca

Dva penala?!
T

Trenercina

pre 2 meseca

Zvezda igra bolje kod Miloja i to je ocigledno.Mnogo smo sigurniji ,ali ima jos mnogo stvari za popravku.I dalje smatram da ce pozicija zadnjeg veznog morati da se popuni kupovinom .Jednostavno Zvezda nema profil igraca kakv joj treba da bi podigla igru na visi nivo.
h

halo

pre 2 meseca

Vidi se da je mnogo bolje, čim smo se vratili formuli penal po utakmici ubijamo :)))
G

Gost555

pre 2 meseca

Presudio nepostojeci penal.
D

Don Vito Corleone*

pre 2 meseca

Stalno sam pisao u komentarima na Mocartsportu da Šljivić i Knežević neće videti prvog tima, osim u zaustavnom vremenu, ako je rezultat povoljan! I tako se desilo! I danas je Šljivić ušao u igru 7 minuta pre kraja, Sremčević nije ni ulazio u igru, a Knežević nije ni bio u protokolu! Mimović (vrlo dobar) je igrao samo zato što Zvezda nema desnog beka! Ponavljam, onaj mladi igrač Zvezde koji je svesno ostao da bude ikebana na klupi je totalna budala, jer on puca u svoju nogu! Vidi se da je tim Zvezde sastavljen po ukusu Terzića, jer su igrali svi Afrikanci i za njih je bilo mesta, a kako su igrali, to smo već videli u grupnoj fazi LŠ!
A

Alex20

pre 2 meseca

Ma ni Mimovic ne bi igrao,nego mora neki bonus da igra,eto zato.
P

Preža

pre 2 meseca

Grobari što pre shvatite da ne možete do titule, manje ćete se nervirati. Zar stvarno mislite da će Terzić i njegov šef da vam dozvole da osvojite titulu? Obožavam Zvezdu, ali isto tako prezirem ljude koji je vode kao i glavnog huligana sa šipke.
M

Ma pali

pre 2 meseca

U redu je grobarcicu nisi uopste providan
P

Polako...

pre 2 meseca

U redu je grobaru , ajde sad idi uzmi nesto zs smirenje
k

kondor007

pre 2 meseca

Preza , sta ce biti kada ode njegov sef , najverovatnije potop , moj Preza . Vec i ptice na granama znaju da stalno kradete titule uz pomoc sefa , koga uskoro ceka potop kada je politika u pitanju . Vreme ce pokazati kako ce Zvezda da prodje u tome potopu . Sef bi bio davno potopljen da ne krade izbore , ali i tome dolazi kraj . Hvala dragom Bogu .
V

Verni navijaci?

pre 2 meseca

Zašto nije bilo publike(delija ima u Srbiji 4milion,a bilo je blizu 4 hilj.?zasto Crvena Zvezda nema vise iskrene i verne navijace?pitam za drugara,tj njega mrzi da pita?
G

Gost1234

pre 2 meseca

Bilo 14500 ljudi…….
b

bruka

pre 2 meseca

sto ne sme da se stavi naslov: nepostojeci penal presudio cuki.
G

Gost555

pre 2 meseca

To i ja mislim.
B

Brukice

pre 2 meseca

Bruko brukice ti grobarska mukice!
B

Boogy

pre 2 meseca

Darjan kao i uvek krajnje subjektivan. Kada mu se neko sviđa, onda ide veličanje, a kada mu se neko ne sviđa, kukala mu majka...
Z

Zoran 91

pre 2 meseca

Kanga sa 41 godinom (kažu da su mu 4 slagane) najviše trči sram da bude ostalih svih.
7

777

pre 2 meseca

kako dodje do 41?
J

Jöle 39

pre 2 meseca

Bravo momci.
J

Jöle 39

pre 2 meseca

Bravoooo
C

Cccc

pre 2 meseca

Bekovi rak rana, Lučić pogubljen nezna ni na kojoj strani terena je Kraso ja da sam trener još bi ga jednom pitao gde želi da igra i dao mu jednu šansu i ako bude ovako nezainteresovan doviđenja. Ndijaja izgleda mora da stavlja naredio Terza ali covek je bez obzira na gol i iznuđen penal drvo.

Petar.P

pre 2 meseca

Navijam za Partizan, realno u oba starta ima elemenata za penal, barem iz ova dva klipa. Ovaj sudar sa glavom nije nastao iz mesta (mislim na skok), nego ga je lik pokupio, tj zaleteo se na njega. Što se tiče drugog, kači ga odpozadi i time sapliće. Tako da treba biti i realan. Mada tako treba uraditi i sa ovim penalom što nije dosudjen Radniku. Kontakt s rukom jeste postojao, ali nedovoljnog inteziteta, više je bilo gradjenje. S tim da će neko uzeti u obzir ono hvatanje za dres, ali i to se desilo u padu, kada je izgubljena kontrola nad loptom, a i nije ni bilo neke namere, nego je telo samo reagovalo kada se izgubio balans. Nesvesno se hvataš za bilo šta kada treba da padneš na zemlju. Ali aj, sve navedeno je moglo da se sudi, pa i ne. Fora je da kada čitaš komentare većine, pomisliš da je ne znam kakva kradja, a ovde nijanse odlučuju. Doduše da je bilo takvih situacija i na jednoj, i na drugoj strani, bilo je. Verujem da ni jedan istinski pravi navijač koji fudbal gleda zbog fudbala, ne voli kada njegov klub na takav način dobija utakmicu. Sve u svemu, bolje se pozabaviti ovim njivama, stvarno je smešno da se u 21 veku igra na ovakvim terenima...
C

Cccc

pre 2 meseca

Gospodine podpisujem i jedino slovo samo bi htio da pomenem situaciju iz prošle nedelje iz N. Pazara i LŠ Feinord- Dortmund i komentar Babaroge našeg sudijskog eksperta gde kaže, u N. Pazaru nije bilo penala jer je igrač promašio i našeg igrača i loptu i nije bila opasna igra, dok Humels je pokupio prvo loptu pa je onda bila opasna igra i penal je. A u N. Pazaru je bila glava u pitanju a u LŠ noga.
S

SULTANOVO PROLEĆE

pre 2 meseca

Znači, danas 2 penala protiv Partizana (jedan iz VAR sobe opravdano poništen) i 2 penala za Zvezdu.
Z

Zaim

pre 2 meseca

Prvi penal ne bih svirao,drugi cist kao suza i zuti za Vranjesa.Ivanic prosek,Bukari moze tri puta bolje,Serif obecava.Sve u svemu moze dosta bolje.
P

Paquito

pre 2 meseca

Nedaje počeo da daje. Hehe 💪
S

Santlac

pre 2 meseca

Mislim da je poznat sudija za derbi posle danasnje utakmice
z

zaks

pre 2 meseca

A je li bilo nešto sporno ? Pa ono u Surdulici je bilo žalosno.
D

Daa

pre 2 meseca

Onaj lik što je sudio u Surdulici.
e

e

pre 2 meseca

Samo da se oporavi Katai, umesto Olainke,bezopasni smo po levoj strani. .
p

podesen

pre 2 meseca

Oporavlja se od jakog treninga tamo u novembru ce da bude fit kad napuni 34.g.
e

e

pre 2 meseca

Pa dobro,neka kupe krilo.Ima li covek pravo ovde ostaviti neki komentar,da se ne nadje neki pametnjakovic,koji ima neodoljivu zelju da pokaze koliko je pakostan.
K

Kalabasas

pre 2 meseca

Bez stresa laganica,3-0, ja mislim da se vise adrenalina neke, frke borbe vidi na terminu u balonu...ovde lagano na tusiranje pa kuci....svi sretni.
G

Guh

pre 2 meseca

3 penala hoću ja, neću jedan neću dva
S

Scouting

pre 2 meseca

Mimovic zrela partija, svaka cast! Interesantan desni bek, ulazi dosta unutra, sasvim solidno se pokazao, trebao je odigrati mec do kraja.
T

Tako je to

pre 2 meseca

11 puta sa 11 metara u ovoj sezoni.Nastavice se.Cuveno Zvezdino prolece.
D

Drax

pre 2 meseca

Dominacija, pritisak, šanse protiv odličnog protivnika za razliku od vas koji protiv Radnika igrate bunker, vi koji jednako mrzite i našu i vašu upravu. Navijači malog kluba - TIŠINA !
p

pitam samo

pre 2 meseca

Jel to kup utakmica bila? Zašto se ušlo u penal seriju?
p

pa

pre 2 meseca

Zato sto smo suvise jaki za ovu ligu,ne mogu nista drugo nego da nam lome igrace gde god stignu.
@

@pa

pre 2 meseca

Pa u derbiju i nismo videli sa ste nešto posebno jaki. Kad se ne krene sa penala nego sa centra, odmah problem :)
p

pa

pre 2 meseca

Ne brini,videces,jako brzo.
F

Figueroa

pre 2 meseca

Konacno utakmica i igra sa "glavom i repom"..napadi smisljeni,trougao Kanga,Hvang,Ivanic klasa za ovu ligu pa cak i nesto vise plus visoki presing i rutinska i lagana pobjeda
Z

Zvezdas onaj stari

pre 2 meseca

Ako je ovo dobar fudbal onda sam zavrsio sa gledanjem.
J

Jöle 39

pre 2 meseca

I sedmu godinu zaredom srpski Bajern će oboriti ginisov rekord po broju dosudjenih penala. Alal vam vera milioneri.
G

Gost "

pre 2 meseca

Boli , a tek će da boli 🤣🤣🤣🤣
7

777

pre 2 meseca

Hvala opozicijo(vecita) pa niste ni vi daleko od tog rekorda..
k

kln9

pre 2 meseca

a vi kradete vec godinama dok videte drz te lopova, samo sto kad dodje derbi za titulu ne predjete pola. vidimo se 9og
B

Bahar.

pre 2 meseca

Smeje vam se cela Drzava sa namestanjem utakmicama
L

LotharMatthäus

pre 2 meseca

Kako ide Jašarova Pesma.....Plačiteeee očiiiii mojeee ,lakše će Srcu biti.......🤣🤣
G

Guh

pre 2 meseca

Kao i glavni vodja što se ničega ne stidi tako i navijači zvezde..
C

Ciganin.

pre 2 meseca

Sramota me.na koji nacin moja ZVEZDA pobedjuje,sa namestenim utakmicama
Č

Čega se pametan stidi

pre 2 meseca

Čega se pametan stidi
S

Smrt

pre 2 meseca

E bruke jedne,cime se vi ponosite sa namestenim utakmicama,ej 2 penala pa vi drugacije i ne umete da pobedite,sudije IGRACI UTAKMICE
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Može i deset kad ima povoda za to. Penali su sastavni deo fudbalske utakmice baš kao i vaših 45 slobodnih bacanja.
D

De jaan

pre 2 meseca

Mozda od ovog Serifa i bude nesto.
O

Otac Makarije

pre 2 meseca

Mozda, ako bude uvek igrao protiv Vukasina Jovanovica i Vranesa…?
G

GrobarKosmet

pre 2 meseca

Kakvi penali - napusiti ovu ligu pa neka igraju sa Midakovica i LaLu… mozda krenu nesto da sude u korist (njima) umesto zvezdi.. SRAMOTA
J

Jöle 39

pre 2 meseca

Kakav vodja takav i šampion
G

Gost "

pre 2 meseca

Reče navijač tima kome država plaća licence za Evropu zadnjih 7 godina...
G

GostO

pre 2 meseca

Kako mi je drago što je počeo da pogađa, zbog svih pljuvača. Nije on ne znam ni ja kakav nivo, ali nije ni toliko loš koliko je pljuvan.
G

Gostgost

pre 2 meseca

Klasična Milojeva pobeda, kontrola sve vreme, sem ona dva-tri napada. Zanima me kako bi bilo da umesto Bukarija igra Kraso. Izgubili bismo na brzini, ali na protoku lopte, preciznosti i ubojitosti bismo dobili mnogo. Samo gazi!
M

Mauro Tasoti

pre 2 meseca

Igrač plaćen četri ipo miliona bi trebao u ovoj našoj ligi da da gol kad poželi.Svaka čast,dao ga danas ali ovoliko ushićenja za jedan gol protiv Čukaričkog je malo preterano.Osim toga onaj penal koji bez Var-a nijedan sudija na svetu ne bi svirao na vreme je otvorio goste koji su se još u autobusu pomirili sa porazom.
b

banence

pre 2 meseca

RUTINSKI PENALI KOJE STALNO VIDJAMO KAD JE ZVEZDA U PITANJU INEOZBILJNA IGRA SA PLAZE TIMA CUKARICKOG....
b

banence

pre 2 meseca

PRVI PENAL SVIRAN BEZ VEZE ...DRUGI CIST...KOMOTNA ODBRANA I REVIJALNA IGRA PETRICA...DOCIC KAO NA PLAZI..NEOZBILJAN KRATAK..SEM SISOKA I MILADINOVICA OSTALI DOSLI DA ODRADE...ZVEZDA NA MOMENTE DOBRA SA POROZNOM ODBRANOM ....VIDECEMO U PALANCI STA CE SE DESAVATI...AKATSC BUDE IGRAO FUDBAL MISLIM DA SA OVAKVOM IGROM ZVEZDA SIGURNO GUBI BOD A DA LI CE SVA TRI TO NEZNAM...
B

Banana men

pre 2 meseca

Kave se sve gluposti ovde pisu!
P

Pjer

pre 2 meseca

I vi sada kao hvalite tog Serifa...??? Pa on decko da nesto zna uzeli bi ga Fener ,Galata ili Bešiktaš...smešno .
Д

Дејан

pre 2 meseca

Искористи ову утакмицу да се што прије прода!!!

Kokot Nedeljko

pre 2 meseca

Mene kao cestitog deliju, cetnika, vecitog opozicionara koji se ceslja kao Kralj Petar sramota! Kada se samo setim da sam nekada pevao ne treba mi placena titula! Kakvi su ovo nepostojeci penali iz kola u kolo? Docekao sam da placaju titule! Moram biti covek iako sam delija i teska srca ponoviti “ne treba nam placena titula drzava cela zna…”
S

Srbija Majka

pre 2 meseca

Miloje prije svega postavi ekipu tako da ne dopusta protivniku da lako dolazi do naseg sesnaesterca i stvara prilike...a poslije se iz takvog bloka kreira napad i postepeno traze pukotine u protivnickoj odbrani. Moze mu se spocitavati svasta nesto, ali ono sto je sigurno, a to je da Zvezda djeluje kompaktno i stabilno, i da nema ispadanja i primanja jeftinih golova. To je ono sto je dovelo i donosilo rezultate proteklih godina...tako da svaka druga polemika nema uporiste i ne drzi vodu.
G

Gost033

pre 2 meseca

Zar dva penala da se sviraju timu koji vredi 100 miliona?
А

Арсеније Арсић

pre 2 meseca

Кме Кме Кмеее
J

Jaaaaa

pre 2 meseca

Ma namešteno! Jel da?
B

BokiUSA

pre 2 meseca

Iskreno rutinski. Nije sjajna igra ali rezultat kao stena. Klasicno u Miloje stilu. Iskreno mi je ovako draze nego kod Bahara 2-1 ili 1-1 pored 25 suteva u gol. Sve ce to da bude postavljeno na svoje mesto.
F

Finiks

pre 2 meseca

Kao navijač Zvezde mogu reći da su prvi penal i kretanje Vranješa kod drugog gola krajnje sumnjivi... Meni nameštena titula ne treba. Ne mogu da shvatim da tim Zvezde sa ovakvim igračima koji su toliko plaćeni ne može da odigra pristojnu sezonu. Nešto je ovde trulo...
7

777

pre 2 meseca

Kakva hajka prema Zvezdi
j

jadna mezimica

pre 2 meseca

Neciđena hajka! Jadna Zvezda, kako li je uspela da pobedi uz samo dva penala, čak ni crveni pride. Aparthejd! Pa još saopštenje posle utakmice. A ček, to je iz jame u Ljutice Bogdana ipak bilo saopštenje?
h

halo

pre 2 meseca

Maltene do marta se čekao prvi gol koji nije odbijanje ko o banderu, najboljih 5 miliona ikada uloženo.
g

gosttttt

pre 2 meseca

Bez euforije.
N

Neutralac

pre 2 meseca

Pazi te sada...Ajmo da napravimo ligu gde će igrati Partizan i Zvezda medjusobno 40 puta, i ko bude bolji osvaja...Ostali neka budu druga liga, jer ovo ovako ne ide. Sumnjiv prvi penal za Zvezdu...Radniku poništen čist penal...Partizan za 0:2 kod "oduzimanja" lopte Baždara čist penal. I nešto za Zvezdaše da poručim, osvojiće titulu samo zato što su vratili Milojevića, da je ostao Bahar, iako imaju 3 puta bolju i skuplju ekipu od Partizana, Partizan bi osvojio, potpisujem. Tolikonod mene!
M

Marinko Ilic Trnjaci

pre 2 meseca

Serif igrac utakmice. Daje ga Partizanu 100%
P

PFC

pre 2 meseca

Samo 2 penala od tri gola,to je Miloje Ball👏👏
g

gostić

pre 2 meseca

bravo Darjane👍👍👍 milojevka😂😂😂😂😂😂😂😂
Z

Zeleznik

pre 2 meseca

Evo očitog razloga zašto NIKADA, APSOLUTNO NIKAD, Partizan (i ostali srpski, NE-FMP klubovi) ne trebaju da izađu iz ABA lige u košarci. Imali bi nešto veoma slično poput ovoga danas. Ustvari već imamo KLS i vidimo kako se dodeljuju titule, "familijarno" u matine terminu, gde jedan klub odigra 2 utakmice u celom takmičenju i osvoji ga.
J

Joe D

pre 2 meseca

A neki zaborave da prijave ekipu....
@

@zele

pre 2 meseca

...pa kada imamo ekipa koje muci broj domacih igraca, pa nisu u mogucnosti da igraju kls. mada, covek bi rekao da je ekipa sa 4 reprezentativca srbije apsolutni favorit u taknicenju sa ogranicenim brojem stranaca.
H

Holse

pre 2 meseca

Danas smo videli prvi put u istoriji da je sudar glavama penal...sramota me je što kao navijam za zvezdu..ovo pravi ljubitelji sporta ne žele da gledaju..
v

vladano79

pre 2 meseca

Ti nemoj da gledas.
p

pa

pre 2 meseca

Poznato jr da vi grobari bas ne znate pravila fudbala,ipak je vaterpolo vas sport.
@

@holse

pre 2 meseca

Pa sudar glavama ne može da bude ako jedan skače uvis a drugi skače u njega. Penal čist k'o tvoja suza
H

Haha

pre 2 meseca

Cekamo manjinu da bace komentare kako je sve namesteno,kako njih svi gaze,kako ih drzava ugnjetava i kako nisu bili penali za Zvezdi,i naravno otimaj Duljalje namestenu titulu,sve ce se ovo vratiti na svoje mesto uskoro,vratice se uponnovo u rupe nazad.
D

Driber 8

pre 2 meseca

Neverovatno dosadna utakmica

Fear The Beard

pre 2 meseca

Ponovicu,pisao sam.Kod Baraka se nije znalo ko sta igra,koju formaciju igramo,odbrana ispadala kao iz voza,nema ko nam nije davao golove,nismo mogli protiv Bojsa,u prvenstvu drugi.Barak je otisao,daleko mu lepa kuca.Kod Miloja se vidi takticka pismenost,igraci ne ispadaju,defanziva stabilna,zna se ko sta igra,bek je na beku,krilo igra svoju poziciju,vide se jasni automatizmi.Serif proigrao,koliko toliko,ali evo poceo sa golovima,iznudio penal,vec je sad bolji kod Miloja nego kod Baraka.Ivanic,Kraso,Hvan ce sve vise podizati formu,citava ekipa se podize.Kamo srece da Izraelac nikada nije ni dolazio,ali na svu srecu,Miloje ce sve to da ispegla.Bravo Zvezdo,nova pobeda,lepa uvertira za Tsc,a onda u Derbiju da preokrenemo sezonu.
K

Kiribati

pre 2 meseca

Sta je Milojevka? Penalovka?
S

Slavuj

pre 2 meseca

Zašto niko ne piše da je Vranješ pustio drugi gol i namjerno napravio penal. On je igrač utakmice, a mrtva trka je između Jecinog malog i sudije Ivkovića. Nove Zvezdine zvezde.
U

Ujka Zitko

pre 2 meseca

Fk bela tacka😂😂😂😂