Komentari na vest

Šerif završio pola posla u Jermeniji, opasni Brazilac golčinom razbio bunker (VIDEO)

R

Realno posmatrano

pre gotovo 3 godine

Gledao sam skoro pa celu (nisam izdrzao celu) utakmicu, mucan i tuzan fudbal, nivo nizi nego da sam gledao naprimer Macva-Backa. Misljenja sam da je Kairat daleko ozbiljniji od obe ove ekipe.
D

Derek22

pre gotovo 3 godine

Serif sve stranci,da se ne lazemo da su iole malo kvalitetni ne bi igrali u Moldaviji
S

Saša_PFC

pre gotovo 3 godine

Potpuno si u pravu i danas na terenu uopste nisu izgledali kao ozbiljna ekipa,jedina sreca je sto im protivnik danas bio izuzetno slab rival.Neznam dali ce Zvezda uspeti da prodje Kairat pritisnuta losim vodjenjem,finansijskom dubiozom(minus najmanje 60.mil.evra),odbijanjem igrača da produze ugovore zbog dugovanja,losem prelaznom roku i nemogucnost prodaje igraca za bilo koju ozbiljniju cifru.Sve to sigurno utice na ekipu pa cemo videti kako ce se suprostaviti limitiranoj ekipi Kairat-a.
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

I jedan i drugi tim su katastrofa,ove ako neprodjemo bolje da se netakmicimo.
M

Mićo Ivanić

pre gotovo 3 godine

Potencijalno "slab" plej of bi mogao biti iz prostog razloga što su loptice spojile jako zanimljive parove, nosioci bi trebali da budu Dinamo,Slavija, Olimpijakos i Salzburg. Dinamo igra protiv Legije, Slavija protiv Ferencvaroša, a Olimpijakos protiv Ludogoreca, ne kažem da će ispasti ali i Dinamo i Slavija nemaju baš lak posao i nemaju recimo Šerif i tog ranga ekipe u trećem kolu već ozbiljne protivnike, takođe Oli ima zanimljiv dvomeč, svi oni bi trebali da prođu ali kažem šanse za ispadanje postoje više nego ranijih godina. Ako ispadnu dve od tri gore navedene ekipe, bez Salzburga jer oni od plej ofa kreću, onda bi Zvezda bila nosilac ako prođe Kairat i Šerif.. Prvaka Kazahstana i Moldavije... A ako ispadne Jang Bojs koji ide na Kluž (ako se izbore sa Linkolnom kući) , i bar jedan nosilac, opet je Zvezda povlašćena, eto na osnovu toga se može reći da je plejof potencijalno slabiji ove godine. Sportski pozdrav!
a

asdf

pre gotovo 3 godine

Ne bi bila Zvezda nosilac u plej of-u jer je zreb pre odigravanja utakmica treceg kola. Igrala bi samo sa tim “slabijim” timovima ako izbace nosioce…
M

Mićo Ivanić

pre gotovo 3 godine

Loše sam se izrazio... Lakši su protivnici svakako..
c

czbg1

pre gotovo 3 godine

Ogledao sam i ovaj mec i Kairat Makabi dvomec.Mogu reci da je Kairat Barselona licno za ove dve ekipe.Pa ovo je sramota Serif i Alaskert,blago receno za opstanak bi se borili u nasoj ligi.Ako Zvezda prodje Kairata,a nece biti nimalo lako,izuzetno opasna,organizovana ekipa i sanse sa Zvezdom su 50-50 ma ko sta pricao.Ukoliko Zvezda eliminise Kairat,ovo ce biti plitak potok i plejof je sigura.
X

XD

pre gotovo 3 godine

Upravo tako Kairat je ozbiljna ekipa dok su ovi kao rekreativci.
D

Djbenyksn

pre gotovo 3 godine

Braćo je l' primetio neko ko je gledao ovaj meč fudbalera Alaškerta Pikijana? Šta je bre ono, 20kg viška,ono profi fudbaler? Ahahahaha, koga je nadigrao ovaj Serif, uličare neke? Zvezda ce razmontirati ovu smesnu ekipu
M

Mićo Ivanić

pre gotovo 3 godine

Molim Vas, ali molim, jednom budite realni, pa ko god da je gledao ovaj meč, može da kaže da je ovo bez preterivanja i vređanja tih ekipa ali rang Prve lige Srbije, zaista. Ne kažem da će Zvezda da prođe, to ćemo videti na terenu, posle Kairata ako sve bude kako treba, ali zaista ovaj fudbal ekipe Šerifa je nekoliko klasa ispod Zvezde... Partizan takođe ne bi imao problema, a recimo Vojvodina i Čukarički bi morali da se oznoje da izbace Šerif. Zvezdi se žreb otvorio i ako se izbori sa Kairatom na Marakani ( sutra očekujem neki tvrdi iks 1:1 0:0 ), onda je put u LE otvoren, a Boga mi po parovima i u plej ofu deluje da će nikad lakši timovi biti, naravno to su ozbiljne ekipe i organizovane ali u poređenju na prošle sezone plej of je potencijalno nikad "slabiji". Sportski pozdrav!
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

Kazi mi samo kako je to plej of slabiji,posto ce nosioci verovatno biti 4 ista tima kao i prosle godine.
X

XD

pre gotovo 3 godine

U plej ofu je siguran Salzburg, verovatno su preostali nosioci Slavija, Dinamo i Olimpijakos. Njihov kiks čekaju Jango Bojs pa Zvezda, onda ispod nas Rendžers,Ludogorec, Kluž, Legija i Ferencvaroš. Reci mi šta je to nikada lakše kada već godinama ta četiri kluba budu nosioci s tim da je Dinamo istisnuo Jang Bojse. Objasni molim te.
M

Mićo Ivanić

pre gotovo 3 godine

*Gore sam greškom ponovio komentar...* Potencijalno "slab" plej of bi mogao biti iz prostog razloga što su loptice spojile jako zanimljive parove, nosioci bi trebali da budu Dinamo,Slavija, Olimpijakos i Salzburg. Dinamo igra protiv Legije, Slavija protiv Ferencvaroša, a Olimpijakos protiv Ludogoreca, ne kažem da će ispasti ali i Dinamo i Slavija nemaju baš lak posao i nemaju recimo Šerif i tog ranga ekipe u trećem kolu već ozbiljne protivnike, takođe Oli ima zanimljiv dvomeč, svi oni bi trebali da prođu ali kažem šanse za ispadanje postoje više nego ranijih godina. Ako ispadnu dve od tri gore navedene ekipe, bez Salzburga jer oni od plej ofa kreću, onda bi Zvezda bila nosilac ako prođe Kairat i Šerif.. Prvaka Kazahstana i Moldavije... A ako ispadne Jang Bojs koji ide na Kluž (ako se izbore sa Linkolnom kući) , i bar jedan nosilac, opet je Zvezda povlašćena, eto na osnovu toga se može reći da je plejof potencijalno slabiji ove godine. Sportski pozdrav!