(©Reuters)
(©Reuters)

Simeoneovim mukama nema kraja: Suarez tri nedelje van stroja

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.04.21. | 16:40

Napadač zbog bola u mišiću napustio trening

Dvocifrena bodovna prednost se istopila, Barselona i Real im dišu za vratom, a da muke sa kojima se Atletiko suočava budu još teže doprineo je peh Luisa Suareza.

Golgeter Jorgandžija današnji trening i pripremu za duel sa Betisom završio je ranije nego što je bilo planirano, a razlog je bio bol u mišiću. Povreda koju je zadobio urugvajski fudbaler po procenama lekara odvojiće ga od terena tri nedelje, saznaje As, te bi u konkurenciju trebalo da se vrati tek za utakmicu protiv Elčea 2. maja.

Izabrane vesti

"Luis Suarez doživeo je povredu mišića leve noge. Naš igrač je, osećajući nelagodu na treningu u sredu, podvrgnut medicinskim testovima u medicinskoj službi nakon kojih je potvrđena povreda urugvajskog internacionalca", navedeno je u klupskom saopštenju.

Strelac 19 golova u 26 prvenstvenih susreta za Atletiko izostaće iz tima Dijega Simeonea u prelomnim momentima trke za šampionski trofej, a zbog suspenzije za utakmicu protiv Betisa na raspolaganju neće biti ni Ljorente i Kondogbija.

Delimično olakšanje za madridski klub predstavlja vest da su se u tim vratili Žoao, Karasko i Savić, međutim izvesno je da je Atletiko u nezavidnoj situaciji pred poslednjih osam kola, iako ima bod prednosti u odnosu na Barselonu, a tri više od Reala.



tagovi

Luis Suarez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara