Nikola Simić (©MN Press)
Nikola Simić (©MN Press)

Simić: Spreman sam da zamenim Rockova

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.07.20. | 10:21

„Nadam se da će biti još trofeja“, kaže golman Lala

Otišao je Emil Rockov u Fehervar, ali navijači Vojvodine ne moraju da brinu zbog golmana. Tu je i dalje Nikola Simić (23), koji je u prošloj sezoni u nekoliko navrata pokazao da Lale i te kako mogu da računaju na njega.

Simić je pre dve godine došao u Vojvodinu iz beogradskog Sinđelića, a u prošloj sezoni je šest puta čuvao mrežu novosadskog kluba. U narednoj će biti crveno-bela „jedinica“.

Izabrane vesti

Pre svega moram da kažem da mi je drago zbog Emila, čestitam mu na prelasku u novi klub i želim svaku sreću u daljoj karijeri. Što se mene tiče, uzbuđen sam pri pomisli da ću sledeće sezone biti prvi golman Vojvodine, iako za to tek treba da se izborim. To je velika odgovornost, ali sam spreman da je prihvatim“, rekao je Simić za klupski sajt.

Iako je strpljivo čekao i gradio sebi šansu, Simić kaže da se ni u jednom momentu nije pokajao što je došao u Vojvodinu.

Naravno da sam zadovoljan sa protekle dve godine i nikada se nisam pokajao zbog toga što sam došao. Ovo je veliki i organizovan klub, što se videlo i na kraju prošle sezone kada smo osvojili trofej. Nadam se da ću ih osvojiti još u dresu Vojvodine“, poručio je Simić.

Za sada je Emil Rockov jedini igrač koji je napustio Vojvodinu, dok se pojačanja još čekaju.


tagovi

Nikola SimićFK VojvodinaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara