Siniša Mihajlović pozitivan na virus korona

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.08.20. | 13:09

Loše vesti iz Italije

Loše vesti stižu iz Italije. Trener Bolonje i proslavljeni srspki fudbaler Siniša Mihajlović, pozitivan je na virus korona.

Ovu informaciju potvrdio je njegov klub i saopštio da popularni Miha nema simptome. On će naredne dve sedmice provesti u izolaciji.

Izabrane vesti

Mihajlović je od početka pandemije bio u rizičnoj grupi. Nedavno je pobedio u borbi protiv leukemije, i nesmetano se bavio poslom...

Mihajlovićev nalaz je bio pozitivan, posle rutinskog testiranja ove sedmice. Italijanski mediji navode da je temperamentni Srbin tokom prethodne sedmice imao kontakt sa igračima i osobljem, čak i u zatvorenom prostoru tokom video analiza.

Zbog istorije teške bolesti Siniša Mihajlović je konstantno nosio masku, ali se ipak zarazio virusom COVID – 19. Tokom sutrašnjeg dana ostatak Bolonjinog tima biće ponovo testiran na koronu. Izvesno je da će Mihajlović propustiti dobar deo priprema za narednu sezonu.

On je prošlog leta takođe bio prinuđen da odsustvuju sa bazičnog dela priprema. Tada mu je dijagnostifikovana leukemija... Mihajlović je posle transplatacije koštane srži i terapija uspeo da se oporavi. 


tagovi

Siniša MihajlovićKorona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara