Jojić i Obradović (© Star sport)
Jojić i Obradović (© Star sport)

Skandalozna odluka Partizanove uprave: Jojić, Obradović i Marković ne mogu na stadion, ni u „Zemunelo“

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.05.23. | 15:27

Razlog je, navodno, revanšizam što nisu pristali na novi reprogram dugova

Taman kad navijači pomisle da je klub dotakao dno i da ne može da se spusti niže čelnici Partizana se postaraju da ih razuvere. Tako su na koncu sezone za zaborav, rezultatski najlošije u 21. veku, odlučili da prema trojici nekadašnjih članova – i to aktivnih u prošlom ciklusu, kad je ekipa bila u igri za trofeje do poslednje sekunde – povuče radikalan potez.

Lazaru Markoviću (trenutno angažovanom u Turskoj), Milošu Jojiću (letonska Riga) i Ivanu Obradoviću (objavio kraj karijere pre nekoliko meseci) Uprava je zabranila pojavljivanje na stadionu i boravak u Sportskom centru „Zemunelo“. Portal Telegraf pretpostavlja da je u pitanju revanšizam rukovodilaca, zbog odluke sportista da ne pristanu na novi reprogram duga, kad su predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura panično jurili bivše igrače i trenere kako bi pristali da se odreknu novca ili isplata u predviđenom terminu ne bi li klub „ispeglao“ papire pred kontrolu UEFA.

Izabrane vesti

Na kraju je licencu dobio intervencijom države, ali pojedini fudbaleri su istrajali u nameri da dobiju novac koji im sleduje na osnovu ugovora i koji su nekoliko puta prolongirali. Ranije se dešavalo da odlažu naplatu dugovanja, ali kako je vreme proticalo, a stanje na bankovnom računu se nije popravljalo samo su hteli da dobiju ono što im sleduje.

Dobili su zatvorena vrata kluba u kome su porasli, oformili se sportski i ljudski, pomogli mu da osvaja trofeje i transferima u Borusiju iz Dortmunda, Saragosu i Benfiku uneli u kasu daleko više novca nego što im se duguje. Samo što Milorad Vučelić i Miloš Vazura, okruženi saradnicima, baš i ne cene prave vrednosti.

Istina je, uprava nam je zabranila ulazak u naš klub. Dao sam sigurno više nego što će neki za života, ali dobro, to je njihova odluka. Mom Partizanu želim, kao i uvek, sve najbolje, ta veza je neraskidiva“, kratko je za Telegraf prokomentarisao Lazar Marković.

Inače, sva trojica su u dobrim odnosima sa članovima aktuelne generacije i ljudima zaposlenim u klubu, često su svraćali kako bi pozdravili prijatelje ili održavali formu, a sad ni to neće moći. Do nekih drugih vremena...


tagovi

Miloš JojićIvan ObradovićLazar MarkovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara