Kristijano Ronaldo (Reuters)
Kristijano Ronaldo (Reuters)

Skolari ubeđen da Porugalija ide u Katar: Ronaldo će oboriti rekord svetskih prvenstava

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.11.21. | 18:00

"Ronaldo će postizati golove na Svetskom prvenstvu i uveseljavati narod Portugalije"

Portugalija večeras igra protiv Rebulike Irske u Dablinu pretposlednju utakmicu grupne faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Bez obzira na ishod tog duela, odluka o direktnom plasmanu na naredni Mundijal pašće za tri dana u Lisabonu, kada će na Lužu Navigatori ugostiti Srbiju. Ipak, nekadašnji selektor Portugalije Luis Felipe Skolari nema dilemu da će Kristijano Ronaldo ispisati fudbalsku istoriju u Kataru.

Izabrane vesti

"Ronaldo će biti na Svetskom prvenstvu, postizati golove i pružati radost Portugalcima koji to zaslužuju. Kada počne Mundijal imaće 37 godina i devet meseci", predvideo je čovek koji je 2003. godine bacio, tada 18-godišnjeg Ronalda u vatru protiv Kazahstana.

To bi značilo i da Skolari veruje da će Ronaldo postaviti još jedan rekord, odnosno postići bar gol na pet svetskih šampionata. Međutim, popularni Felipao kao da je prevideo meč sa Srbijom u Lisabonu koja ima priliku da skrene Portugalce sa direktnog puta, na stazu kojom se ređe ide, odnosno u baraž.

"Verujem da Portugal neće imati problema da se kvalifikuje, ali kada je reč o statusu kandidata za trofej, tu već imam neke sumnje. Postoji bar četiri, pet timova sa boljim tehničkim uslovima i kvalitetnijim timovima", zaključio je 73-godišnji Brazilac.


tagovi

PortugalKristijano RonaldoLuiz Felipe SkolariSkolari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara