Petar Škuletić ide iz Monpeljea (©AFP)
Petar Škuletić ide iz Monpeljea (©AFP)

Škuletić uskoro s čistim papirima

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.10.20. | 11:03

Lokalni mediji tvrde da se pregovara o sporazumnom raskidu saradnje

Pet godina već u inostranstvu, ali Petar Škuletić nikako da u belom svetu pronađe fudbalsku sreću. I prema poslednjih informacijama uskoro će ponovo u potragu za novim angažmanom, jer lokalni mediji tvrde da će se uveliko radi na njegovom rastanku sa Monpeljeom.

Bivši golgeter Partizana – u Srbiji je pravio ozbiljnu razliku na terenu – član francuskog kluba je još od jula 2018. kada je kao slobodan igrač stigao iz Genčlerbiligija. Međutim, kako je prolećni deo prošle sezone proveo na pozajmici u Sivasu ostao je na statistici od samo jednog gola i dve asistencije na 37 utakmica u dresu Monpeljea.

Izabrane vesti

Niti je u planovima za narednu sezonu, pa je sporazumni raskid saradnje ono o čemu se pregovara. Prošle sezone je takav dogovor napravljen sa Fakundom Pirizom recimo. Monpelje će Škuletiću isplatiti deo zarada koje mu sleduju po slovu poslednje godine ugovora, a on će dobiti čiste papire da potraži novi klub.

Pominjala se Turska. Dobro ga tamo znaju posle epizoda u Sivasu i Genčleru. Mada je u Sivasu šansu dobijao na kašičicu i odigrao samo 147 minuta. Vreme je za novi izazov.


tagovi

Petar ŠkuletićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara