Slavoljub Đorđević (©Starsport)
Slavoljub Đorđević (©Starsport)

Slavoljub Đorđević otišao iz Zvezdine škole

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.06.20. | 11:09

Želi da se oproba među seniorima

Promena u omladinskoj školi Crvene zvezde. Slavoljub Đorđević je napustio tabor crveno-belih, jer želi da se oproba među seniorima.

Dosadašnji trener omladinskog tima Zvezde, koju je predvodio i u Ligi šampiona, predao je dirigentsku palicu Marku Neđiću, koji je do sada predvodio crveno-bele kadete, koje je doveo do šampionske titule.

Izabrane vesti

Omladinci pod komandom Slavoljuba Đorđevića su stigli do prolećne faze Lige šampiona, gde ih je eliminisao Midtjiland.

Slavoljub Đorđević nije više trener u našoj Omladinskoj školi. Zajednički dogovor njega i kluba je da se oproba u seniorskim vodama, a želeo bih da mu zahvalim na svemu što je uradio za Crvenu zvezdu, fenomenalno vodivši dečake rođene 2002. godine. On je svestan da je Zvezda njegova kuća i da su mu vrata našeg kluba otvorena. Visoko je podigao lestvicu, formirao veliki broj igrača za seniorski fudbal i prezadovoljni smo njegovim radom. Svi u Omladinskoj školi smo sigurni da će Slavoljub pokazati da je jedan od najtalentovanijih domaćih trenera i želimo mu mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere”, rekao je Nikola Jelić, glavni trener omladinske škole Zvezde za klupski sajt.

Dokaz kvalitetnog Đorđevićevog rada vidi se i u tome što su trojica omladinaca prekomandovana u prvi tim: Andrija Katić, Uroš Blagojević i Ilija Babić, dok su Grafičar pojačali Ričard Odada, Miloš Pantović i Uroš Milovanović.

Okupljanje omladinskog tima, pod nadzorom novog trenera Marka Neđića zakazano je za 8. jun.


tagovi

FK Crvena zvezdaSlavoljub Đorđevićomladinska škola Crvene zvezde

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara