Slobodni Radoja opcija za Levante

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.07.19. | 16:41

Očekivalo se da već nađe klub

Toliko buke ni oko čega. Godinu dana je presedeo Nemanja Radoja na klupi Selte jer nije želeo da produži ugovor, jer se tvrdilo da ima načelni dogovor sa Betisom da pređe tamo bez obeštećenja. Sezona je gotova, ugovor je istekao i – ništa.

Prolaze dani, novih vesti oko Radoje nema. I tek jedna se pojavila danas. Da je srpski vezista interesantan Levanteu. I to kao rezervna opcija.

Izabrane vesti

Prva želja Levantea je Badu N’Diaje, igrač Stouka, koji je proletos igrao u Galatasaraju kao pozajmljen fudbaler. Problem je, međutim, njegova velika plata, teško dostupna klubu iz Valensije. Zbog toga je tu Nemanja Radoja kao „plan B“.

Srpski fudbaler je slobodan igrač, za njega ne treba da se plati obeštećenje, a voleo bi da karijeru nastavi u Španiji. Nekoliko delova slagalice je na svom mestu. Ipak, kako pišu mediji bliski Levanteu, ni Radoja ne traži baš malu platu, zbog čega i dalje postoji rastojanje između njega i kluba.

Levante je prošlu sezonu završio pri dnu Primere, očekivalo se da će Radoja imati bolje ponude od te, ali vreme prolazi, prelazni rok odmiče...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara